Memnom
Elita
- Poruka
- 20.574
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Kraljica si
Evo zbog cega dolazim na Svastaru. Dobijem i kavu uz kolac iako nije suh.

Ma covjece ovo ti je za zezu ili razbibrigu....nije za te tvoje ozbiljne dialoge i opasne teme... jer nam je i u zivotu svega vec previse od korone do rata i krize svjetske....poskupljenja.....nemoj ovo shvatiti licno....samo sam htjela reci da na ovoj svastari ili krstarici zaboravimo na Momente Nase privatne Probleme i opustimo se makar na kratko.....lijep poz od mene i svako dobro ti zelim.....Kao što već rekoh, u poslednje vreme sam pisao neke ozbiljne i po mene potencijalno opasne stvari, jer ne želim da mi iko ponovo pravi problem zbog interneta u privatnom životu. Ipak preko interneta bih želeo da uđem u dijalog o svemu što je bilo i da time razrešim i svoje a možda i tuđe dileme. Više ne gledam dal mi je neko ovde na Krstarici lajkovao nešto ili ne, već samo dal me je citirao ili napisao nešto na mom profilu
Ma covjece ovo ti je za zezu ili razbibrigu....nije za te tvoje ozbiljne dialoge i opasne teme... jer nam je i u zivotu svega vec previse od korone do rata i krize svjetske....poskupljenja.....nemoj ovo shvatiti licno....samo sam htjela reci da na ovoj svastari ili krstarici zaboravimo na Momente Nase privatne Probleme i opustimo se makar na kratko.....lijep poz od mene i svako dobro ti zelim.....

Ima li kruha? Pa da bude kruha i igaraIma igara...

Нисте дозволили да Вам се пише на профилу.Kao što već rekoh, u poslednje vreme sam pisao neke ozbiljne i po mene potencijalno opasne stvari, jer ne želim da mi iko ponovo pravi problem zbog interneta u privatnom životu. Ipak preko interneta bih želeo da uđem u dijalog o svemu što je bilo i da time razrešim i svoje a možda i tuđe dileme. Više ne gledam dal mi je neko ovde na Krstarici lajkovao nešto ili ne, već samo dal me je citirao ili napisao nešto na mom profilu