gost 346714
Veoma poznat
- Poruka
- 14.726
Ne, ali dok god tim na koji je odigrao ne gubi to je dobar rezultatOnda ce i on na svastaru.![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne, ali dok god tim na koji je odigrao ne gubi to je dobar rezultatOnda ce i on na svastaru.![]()

I ti igrala na dvojkučuj ovo omiljeni i jedini forum
i ti si puko
Na omiljeni i jedini forum![]()

Ona je igrala trojkuI ti igrala na dvojku![]()

Ne verujem da je uopste igrala,pametnija je od nas...Ona je igrala trojku![]()

Ma bas si romantischda bih nekom srce dao ...

Otkud znas da sam strasnaZbog zgodnih forumasa i strasnih forumasica![]()

Znaci ono sinocnje je bilo sve fejkOtkud znas da sam strasna![]()
?

To sigurno jer mi nismo samo Šmekeri nego i DžentlmeniNe verujem da je uopste igrala,pametnija je od nas...![]()

Ja zaboravila sta je bilo prije pola sata...posjeti me....Tolerancija moderatora na moje napisane gluposti je nadnaravna, Volim ih
zaborsvila
Znaci ono sinocnje je bilo sve fejk?
![]()

Glumice dobro pamteJa zaboravila sta je bilo prije pola sata...posjeti me....![]()

Svrha foruma i jeste da se ispraznimo, ali da to ne bude prostakluk ili vulgarno. Čak i kad se šalimo barem da napomenemo nekim smajlijem da je to samo šala.Tolerancija moderatora na moje napisane gluposti je nadnaravna, Volim ih
Znaci ono sinocnje je bilo sve fejk?
![]()

Znam, ali svejedno hvala na informacijiSvrha foruma i jeste da se ispraznimo, ali da to ne bude prostakluk ili vulgarno. Čak i kad se šalimo barem da napomenemo nekim smajlijem da je to samo šala
Svakakve stvari čitam ovde i neke su najblaže rečeno teške boleštine![]()
Ove godine mi je jubilarna 25 godisnja obljetnica koristenja interneta i komunikacije s ljudima uz niz gostovanja 
Ako si mu rekoNe verujem da je uopste igrala,pametnija je od nas...![]()

Ja nisam DJentlmenTo sigurno jer mi nismo samo Šmekeri nego i Džentlmeni![]()

Nada zadnja umire....da se nadam Nadi ....