Zasto ONI varaju?

inspirion:
zavodljiva1976:
inspirion:
Drage dane, mnogo kukate.Vi ste krivi sto vas decko, muz vara. Pola. Morate,ali morate, stisnuti svoje muskarce. Pritisnuti. Ako ga volite,on je vas trofej.
Samo ga nemojte smarati kao neka domacica.

Ja mom muzu kupila lisice i svaki dan ga vezujem za radijator kad izlazim da bacim djubre :arrow: NE DAM NJEMU DA GA ON BACA,JER NIKAD NE ZNAS IZA KOG KONTEJNERA VREBA NEKA RIBA...MOZE DA SE DESI DA ME PREVARI AKO NE PAZIM I NISAM OPREZNA... :roll:
P.S.Inspirion,mnogo kakis... :twisted:

Ja znam kad sam ja varao i kad nisam. Cisto iskustvo. Ali koje sam generalizovao. I siguran sam da sam tacan. 8)

Ne mozes sve generalizovati :!:
Nisu svi muskarci kao ti ni sve zene kao tvoja zena :!:
A kad si ti varao i zasto :?:

zavodljiva1976:
inspirion:
zavodljiva1976:
inspirion:
Drage dane, mnogo kukate.Vi ste krivi sto vas decko, muz vara. Pola. Morate,ali morate, stisnuti svoje muskarce. Pritisnuti. Ako ga volite,on je vas trofej.

Ja mom muzu kupila lisice i svaki dan ga vezujem za radijator kad izlazim da bacim djubre :arrow: NE DAM NJEMU DA GA ON BACA,JER NIKAD NE ZNAS IZA KOG KONTEJNERA VREBA NEKA RIBA...MOZE DA SE DESI DA ME PREVARI AKO NE PAZIM I NISAM OPREZNA... :roll:

Ja znam kad sam ja varao i kad nisam. Cisto iskustvo. Ali koje sam generalizovao. I siguran sam da sam tacan. 8)

da li? :roll:

mario80:
zavodljiva1976:
inspirion:
zavodljiva1976:
inspirion:

:roll: Sta ti svuda guras svoj nos :?: :!: Pitanje nije tebi upuceno :!: :roll: :twisted:
TI SI BAS NEKI ZENOMRZAC :!: :shock: :twisted:

zavodljiva1976:
mario80:
zavodljiva1976:
inspirion:
zavodljiva1976:
inspirion:

:roll: Sta ti svuda guras svoj nos :?: :!: Pitanje nije tebi upuceno :!: :roll: :twisted:
TI SI BAS NEKI ZENOMRZAC :!: :shock: :twisted:

Nikada oni nece znati sta su imali pored sebe a sta su izgubili.Varaju jer im nikada nije dosta...Uh ta podmukla licemerna muska lica....Neko od gore vidi sve...sve ce im se jednoga dana obiti u glavuuuuuuuuuuuu.Pozdrav izuzecima.....

zavodljiva1976:
inspirion:
zavodljiva1976:
inspirion:

Malo se dokazivao i devojka me tad pustala.

Zene imaju pogresan stav: Nek se malo izduva, vratice se.

Time ustvari padaju u njegovim ocima.

INSPIRION:Malo se dokazivao i devojka me tad pustala.

Zene imaju pogresan stav: Nek se malo izduva, vratice se.

Time ustvari padaju u njegovim ocima.

:shock: A da li bi pala u tvojim ocima i kako bi gledao na nju kada bi te drzala na lancu?! Da li bi je tada vise voleo? Zasto mislis da te vise voli ako te vise sputava i kontrolise? Ako je tako,onda imas pogresan stav o tome sta je ljubav i kako se treba ponasati!
Nisi u pravu :arrow: SVI VOLE SLOBODU,SAMO JE BITNO DA UMES DA SE KONTROLISES I DA NE IZIGRAVAS PSA PUSTENOG S LANCA!
P.S. Da li si joj se vratio?

Ne.Jer ostaje osecaj da si nekoga izigrao.A i nije mi se svidjala.

Ne mislim ja na lanac.Ja mislim o tome da neko bude tu uvek.Da podeli i zadnje parce hleba.A ne davanje slobode.Nema stameni neko da daje.Sloboda nije udaljavanje.Sta je sloboda,po tebi u vezi?

Sloboda je za mene prihvatanje sa zeljom, odgovornost svojih postupaka prema nekome.
Znaci slobodu mi kreiramo.I mi u njoj uzivamo.

To ti je kao Na(natrijum) koji je los.Imas Cl(hlor) koji je los.Oni su losi kada su samostalni.A kad ih u kombinujes dobijes NaCl(so, koja je jako dobrA).

Taj molekul je jedinstvo.Osnovna jedinica ljubavi.Ali se ipak u nekim trenucima moze posmatrati taj molekul kao kombinacija 2 atoma.
Jedinstvo,ali ipak ostaju 2 atoma.

Nadam se da si razumela.

inspirion:
Ne.Jer ostaje osecaj da si nekoga izigrao.A i nije mi se svidjala.

Ne mislim ja na lanac.Ja mislim o tome da neko bude tu uvek.Da podeli i zadnje parce hleba.A ne davanje slobode.Nema stameni neko da daje.Sloboda nije udaljavanje.Sta je sloboda,po tebi u vezi?

Sloboda je za mene prihvatanje sa zeljom, odgovornost svojih postupaka prema nekome.
Znaci slobodu mi kreiramo.I mi u njoj uzivamo.

To ti je kao Na(natrijum) koji je los.Imas Cl(hlor) koji je los.Oni su losi kada su samostalni.A kad ih u kombinujes dobijes NaCl(so, koja je jako dobrA).

Taj molekul je jedinstvo.Osnovna jedinica ljubavi.Ali se ipak u nekim trenucima moze posmatrati taj molekul kao kombinacija 2 atoma.
Jedinstvo,ali ipak ostaju 2 atoma.

Nadam se da si razumela.
Jesam i u potpunosti se slazem sa tobom...ali ti mene nisi razumeo...
Tema je bila "Zasto ONI varaju"...da ti ne bih prepricavala ceo nas razgovor,ako hoces,procitaj pa ces videti na sta sam ja mislila ...

Ух каква генерализација!
Раде то и једни и други (и то они искомлексирани), само се о вашим излетима мање прича.
А зашто се то ради? Па ваљда због разноврсности, узбуђења, физичког задовољства...У сваком случају не због емоција...јер то би значило прелазак у другу везу, а не превару и останак у старој (то наравно важи за парове који немају шта да изгубе...брак, деца...)

Back