Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Jel vidiš kakvi su, čovek ne može na miru ni da se šiša (frizeraj), niti da uči borilačke veštine (nindža), a brate mili ni da se tuca (tuc,tuc,tuc,muc).......:-D
to nije nikako bila savrsena tema... to je starno bila dosadna tema zbog koje je staronja zatvarao sve ostale teme... a jos + jack-ass je dolazio tamo... jedino je intra ulepsavao tu temu svojim vrcavim smislom za humor... natasanatasa... umes ti i mnogo bolje, siguran sam... resenje 18 je 29 dana u februaru u prestupnoj godini...
to nije nikako bila savrsena tema... to je starno bila dosadna tema zbog koje je staronja zatvarao sve ostale teme... a jos + jack-ass je dolazio tamo... jedino je intra ulepsavao tu temu svojim vrcavim smislom za humor... natasanatasa... umes ti i mnogo bolje, siguran sam... resenje 18 je 29 dana u februaru u prestupnoj godini...
Tema je bila dobra .. zato što nije bila monotona, dosadna i imala je više značenja. Ljudi su mogli raznoliko da je shvataju i da se u njoj druže. Bataku, nemoj me sada iznenadjivati svojom nemaštovitošću.
I nemoj da mi diraš jackija .. na njega sam specijalno osetljiva i uješću te ako ne povučeš reč ... hihihihi .....
ne mogu da verujem natasanatasa da stvarno tako mislis... na jack-ass-a si osetljiva? ja sam kao mali bio osetljiv na polen... ali sad me proslo... poraso sam pa sam jaci sad... jel jack-ass osetljiv na tebe? e, jeste li primetili kako svi imaju nekog para? jedino ja nemam nikog sem mog dzaka mekinja...
selena, koliko ti mozes da zadrzis dah najduze?