- Poruka
- 296.677
Ima zena koje su protiv braka pa ipak redovno siznu na to pitanje.Vecina je onih koje bi se rado udale ... pa opet definitivno polude na ovo pitaje. Kako Vi drage moje reagujete na to pitanje?? Koji je vas odgovor??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
Ima zena koje na to size.anakin:ja ne vidim razlog da se tu sizi....isto mi je ko da me je neko pitao A sto ne zivis u Australiji...![]()
Imam isti "problem" :wink:anakin:pa da...ali kazem kako meni deluje to pitanje...jer stvarno nemam nista protiv braka ali sad mi se zavrsava skola pre nego sto mi se udaje....
Betty:pa šta kažeš, anakine ?
"Prvo škola, a ondaK sve ostalo "![]()
Znaci umirem od smeha :-D :-D :-DBetty:a ja kažem - kad budemo imali vremena, ne postizavamo![]()
Imam i ja jednu takvu, doduse nije muslimanka i ne cuva se.hanibaI77:e ima jedna devojka u mojoj ekipi koja pati da se uda ali nema za koga.inace ima 24 god i nevina-cuva se za muza.(muslimanka)
i danas joj jedna klijentkinja rekla "jao kako ste vi lepi" a ona posle komentarise "aha lepa sam al nemam nikoga :-( "
mislim ,jbt imas 24 god,dobar posao,svoj auto,lepotica zaista,predobra i vredna... ja nikad ne bih rekla da ona ima razloga da se oseca neispunjeno ali ona misli da je njen zivot prazan
![]()
i ova isto "ja hocu da budem majka,kad cu da rodim decu?kad cu da pravim porodicu?"chokolada:Imam i ja jednu takvu, doduse nije muslimanka i ne cuva se.Stalno ***** kako bi se udala, kako joj radi majcinski instikt, kako nece da bude stara mama, bla, bla, kenj, kenj...
![]()
Smara me!
![]()
A bas zato sto tako jure nece niko!hanibaI77:i ova isto "ja hocu da budem majka,kad cu da rodim decu?kad cu da pravim porodicu?"
a samo 24 god!!!!
i ja to mislimchokolada:A bas zato sto tako jure nece niko!![]()
hanibaI77:e ima jedna devojka u mojoj ekipi koja pati da se uda ali nema za koga.inace ima 24 god i nevina-cuva se za muza.(muslimanka)
i danas joj jedna klijentkinja rekla "jao kako ste vi lepi" a ona posle komentarise "aha lepa sam al nemam nikoga :-( "
mislim ,jbt imas 24 god,dobar posao,svoj auto,lepotica zaista,predobra i vredna... ja nikad ne bih rekla da ona ima razloga da se oseca neispunjeno ali ona misli da je njen zivot prazan
![]()
hanibaI77:i ja to mislim
a i to sto je nevina;ko ce danas da kupi i karmin bez probe?