Zašto nikad neću da glasam za Europejce tj za one koji hoće da dođu na Vučićevo mesto

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Lupaj se ti u glavu..

ali dok u sadasnjoj vlasti strane "sile" vode pojedina ministarstva od značaja, i dok Vučić ima podršku velikih kompanija rudarskih i ostalih koje bi da raščerupaju našu zemlju, studenti nisu potpali pod priotsak koji su od njih tražili da nose ne znam te zastave EU i primaju naređenja.. previše je širok pokret i previše ima studenata vrlo nacionalno opredeljenih da bi pokret bio pro-EU, o tome će se voditi bitka posle smene vlasti, na kraju samo referendum može odlučiti o bitnim pitanjima
Koje strane sile, koja ministarstva?

Čujem vučić priča kako mu savetnik Nemac. Pre je bio Bler, pa neki jevrejin što je pobegao iz Izraela jer je tamo osuđen. Sad.. mora da sluša da ga ne bi osudili
Voleo bih da osgovoriš koje strane sile, koja ministarstva, šta se trenutno rasprodaje itd..
Kome se obratiti da i ja kupim nešto?

Voleo bih da osgovoriš koje strane sile, koja ministarstva, šta se trenutno rasprodaje itd..
1000010546.jpg

Обрати се Андреју.

Јбте, стварно ништа не знате, а као дрвите о стању у Србији...

Back