Zašto nikad neću da glasam za Europejce tj za one koji hoće da dođu na Vučićevo mesto

• Začetnik teme Začetnik teme leki1
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Због њих смо угасили домаћу пољопривреду, па сада плаћамо ЕУ-цене за њихову храну која и не може да се продаје тамо, па нам је овде уваљују.

Sreca pa druge drzave daju subvencije i pare njihovih poreskih obveznika, da bi mi jeli njihovu jeftiniju hranu.

Због њих смо угасили домаћу пољопривреду, па сада плаћамо ЕУ-цене за њихову храну која и не може да се продаје тамо, па нам је овде уваљују.
Домаћа пољопривреда се гаси јер нема укрупњавања. И даље се држе миниматик домаћинства, па се мисли да може породица да живи од миниматик пољопгиредног газдинства. Не може.

Као у адвокатури. Терате причу о самосталном уметнику који шљака у трафици два са два цео радни век. Зато нам је адвокатура катастрофа. А прављење већих адвокатских фирми остављате за неке друге генерације.

Autorska:

Neću ni glasati za aktuelnu vlast ali neću glasati za ove koji hoće da ga smene. Posle 5. oktobarskih promena DOS je imao šansu nešto da uradi. Hajde mlada vlast ovo ono drž potegni i trt.. ubrzo se posvadjaše medju sobom i vlada onda koalicija DSS NS SPS...i oni glumiše...pa dodje Tadić na vlast koji je tek bio maneken a ne glumac...Ništa uradjeno...

Sad takva slična europejska Srbija u vidu Marinike i kompanije a i onog Bakića, zatim Djilasa i studenata kaže da će posle Vučića trebati 10 godina da bi se osetio neki boljitak...dakle ako sad dodju na vlast to ce biti 2035. godina ... OK .. Dakle 5. oktobar je bio 2000 i meni obecavaju boljitak 2035. godine... Zbog njihove nesposobnosti u periodu 2000-2012 i zasluzenog gubitka vlasti od 13 godina plus jos 10 godina koliko obecavaju, sve to ukupno biće 2000-2035 dakle 35 godina ... Eto , ja koji sam recimo imao 2000 godine 20 godina ocekivao sam vrlo brzo neke promene u roku 4-6 godina, kad ono imacu 55 godina kad mi oni samo obecavaju da ce biti bolje .. dakle nije ni sigurno da ce tada biti bolje ... i sad ja treba da se nadam boljem zivotu sa 55-65 godina ... jasno je da mi je prošao i da će proći život

Moram reci da sam i zavrsio fakultet i posteno radio ali nikad nisam mogao da se zaposlim ni na jedno bolje radno mesto u obe ove Srbije i one evropejske i Vučićeve sem ako imam vezu ili politicku pripadnost. Naravno nisam imao .. pa su moji poslovi svedeni na one manje atraktivne ,e to da bih zaradio koju kintu ...

Pozitivno je bilo jedino sto su u poslednje vreme minimalci rasli pa sada iako cene u prodavnicama rasle mi mozda imamo istu kupovnu moć kao i pre, ali su cene letnjih aranzmana ostale iste i cene polovnih automobila nisu rasle. Pa sam iako kupovna moć nije bog zna šta rasla(jeste malo), opet sam mogao u vučićevom periodu da kupim polovan auto i da idem češće na more do crne gore i grčke ... što u dosovom vremenu nisam baš mogao ...

Ima tu još nešto ,nisam radio u državnim poslovima, sem veoma kratko na jednom, ali sam radio u privatnim firmama za vreme Vučićeve vladavine, ...privatne firme po nekoj logici nisu vučićeve firme...i video sam šta pričaju po firmama većina su bile opozicione, šefovi koji su simpatizeri opozicije...pa su me oni krali...recimo ne uplate mi 100% u PIO, umesto 22 dana, daju mi 10 dana godišnjeg... pola plate keš na ruke ... da ne pričam koliki je nepotizam u privatnim firmama i sad takve ljude koje su radili te gadosti svojim zaposlenima vidim na kružnim tokovima kako blokiraju ulice ... teško licemerje ...

Sve ovo govori da je Srbija kolektivno prsla i izmedju dva zla biram manje a to je Vučić iako na izbore neću izaći
ni ja necu na izbore jer u principu, politicar 21-og veka je za mene ogavno bice. Ali cu uvek podrzati svaku Vucicevu borbu ako je ona usmerena protiv zapada a u korist slobodnog sveta, KAO STO UPRAVO I RADI.
I bez mog i tvog glasa, Vucic pobedjuje sa min. 75 posto glasova.

Autorska:

Neću ni glasati za aktuelnu vlast ali neću glasati za ove koji hoće da ga smene. Posle 5. oktobarskih promena DOS je imao šansu nešto da uradi. Hajde mlada vlast ovo ono drž potegni i trt.. ubrzo se posvadjaše medju sobom i vlada onda koalicija DSS NS SPS...i oni glumiše...pa dodje Tadić na vlast koji je tek bio maneken a ne glumac...Ništa uradjeno...

Sad takva slična europejska Srbija u vidu Marinike i kompanije a i onog Bakića, zatim Djilasa i studenata kaže da će posle Vučića trebati 10 godina da bi se osetio neki boljitak...dakle ako sad dodju na vlast to ce biti 2035. godina ... OK .. Dakle 5. oktobar je bio 2000 i meni obecavaju boljitak 2035. godine... Zbog njihove nesposobnosti u periodu 2000-2012 i zasluzenog gubitka vlasti od 13 godina plus jos 10 godina koliko obecavaju, sve to ukupno biće 2000-2035 dakle 35 godina ... Eto , ja koji sam recimo imao 2000 godine 20 godina ocekivao sam vrlo brzo neke promene u roku 4-6 godina, kad ono imacu 55 godina kad mi oni samo obecavaju da ce biti bolje .. dakle nije ni sigurno da ce tada biti bolje ... i sad ja treba da se nadam boljem zivotu sa 55-65 godina ... jasno je da mi je prošao i da će proći život

Moram reci da sam i zavrsio fakultet i posteno radio ali nikad nisam mogao da se zaposlim ni na jedno bolje radno mesto u obe ove Srbije i one evropejske i Vučićeve sem ako imam vezu ili politicku pripadnost. Naravno nisam imao .. pa su moji poslovi svedeni na one manje atraktivne ,e to da bih zaradio koju kintu ...

Pozitivno je bilo jedino sto su u poslednje vreme minimalci rasli pa sada iako cene u prodavnicama rasle mi mozda imamo istu kupovnu moć kao i pre, ali su cene letnjih aranzmana ostale iste i cene polovnih automobila nisu rasle. Pa sam iako kupovna moć nije bog zna šta rasla(jeste malo), opet sam mogao u vučićevom periodu da kupim polovan auto i da idem češće na more do crne gore i grčke ... što u dosovom vremenu nisam baš mogao ...

Ima tu još nešto ,nisam radio u državnim poslovima, sem veoma kratko na jednom, ali sam radio u privatnim firmama za vreme Vučićeve vladavine, ...privatne firme po nekoj logici nisu vučićeve firme...i video sam šta pričaju po firmama većina su bile opozicione, šefovi koji su simpatizeri opozicije...pa su me oni krali...recimo ne uplate mi 100% u PIO, umesto 22 dana, daju mi 10 dana godišnjeg... pola plate keš na ruke ... da ne pričam koliki je nepotizam u privatnim firmama i sad takve ljude koje su radili te gadosti svojim zaposlenima vidim na kružnim tokovima kako blokiraju ulice ... teško licemerje ...

Sve ovo govori da je Srbija kolektivno prsla i izmedju dva zla biram manje a to je Vučić iako na izbore neću izaći
Osedlan u zabeli nećeš imati vremena :kafa:

Autorska:

Glaso bi ti i za Čarlsa Mensona ako je sendvič pojačan jer manje zlo.

Ako su oni disciplinovani radnici, zašto nisu napredovali ? To je bilo pitanje ustvari.

Što ne treba nikom, treba samo nama (da bi tvoj Vučić ostao na vlasti i prkosuo Zapadu - to je laž koju nam prezentujete ti i On ).
Nije ti se javio taj crv sumnje u glavi ?
kao prvo nemci uvoze srpske, poljske i rumunske radnike koje plaćaju solidno da rade po bauštelima, ali neće da uvezu sa šri lanke, indijce, crnce iz afrike iako bi i oni solidno odradili posao a bili manje plaćeni ... Razlog je nešto drugo ... ne postoji tek tako podela na zemlje trećeg sveta, EU , evropske zemlje ban evropske unije i zemlje zapadnog balkana ... sve je to hijerarhija... evo ja znam cigane iz Rumunije koji rade kao rumuni po baustelu za solidnu kintu. Ti cigani nisu dobri radnici kao nepalci i sri lancani

Као у адвокатури. Терате причу о самосталном уметнику који шљака у трафици два са два цео радни век. Зато нам је адвокатура катастрофа. А прављење већих адвокатских фирми остављате за неке друге генерације.
Тај адвокат што ради у канцеларији 2 х 2 може да буде професор права скоро сваком адвокату који ради у великим адвокатским фирмама.

Србија већ има пар великих адвокатских фирми у којима раде стотине адвоката и адвокатских приправника.Њихов рад се углавном састоји од заступања у типским (шаблонским) предметима.На пример, они раде предлоге за извршења за банке, тако што запослени фирме-адвокати, попуњавају већ припремљене образце предлога, има празнина за име, адресу, ЈМБГ дужника, износ дуга и број уговора о кредиту, број менице, све се то попуни и то попуњавање банку кошта 9-35 хиљада динара, зависно од висине дуга.Те фирме су углавном монополизовале тржиште што се тиче банака, осигурања, јавних предузећа, 1 или 2 фирме добијају све такве предмете а остали адвокати ништа.

Од тих фирми не можеш добити правну услугу што се тиче нечега што није шаблонска ствар, и после пар година они лиферују на тржиште гомиле младих адвоката(приправници 2 године раде код њих и онда полажу правосудни испит и постају адвокати)који знају само да попуњавају образце и праве русвај у адвокатури.

Појава тих великих адвокатских фирми је имала изразито негативан ефекат на адвокатуру у Србији.

Ako su oni disciplinovani radnici, zašto nisu napredovali ? To je bilo pitanje ustvari.

Što ne treba nikom, treba samo nama (da bi tvoj Vučić ostao na vlasti i prkosio Zapadu - to je laž koju nam prezentujete ti i On ).
Nije ti se javio taj crv sumnje u glavi ?

Crv stajuje u zdravom voću.
U bolesnom voću - nema crva :)

Gdje ces glasati za " Evropejce" pored " rusofila" Putinovog diktatorskog Vucica, jer 99% sroske dijaspore zivi i radi u Rusiji tajkunsko kriminalnoj, niko nece u zapadnu Evropu i Usa :hahaha:
И пре 150 година, 99.9% Срба је живело у Аустро-Угарској и Османлијској империји, па су опет Срби више волели Русију од тих империја у којима су живели.

Ако дођу ови пленумаши на власт, нећеш ни смети да пишеш о радницима из Гане, бићеш ухапшен због расизма.
Ti si dežurno strašilo ovde ?

(Jedino bi me ti hapsio ovde. .. i ovar Pertowic ...Ostalima to nije na pameti ) Jesi sad shvatio ?

Back