Zasto nepostati nemoralna svinja

komsija:
E j**i ga , ko me vukao za jezik.
Komšo, mani jezik. Zamisli ako stvarno usvoje ove predloge pa krenu apotekarke da nas vucaraju za nešto drugo, samo da bi obavile svoju profesionalnu dužnost provere kondoma. I nije to najmanje zlo koje može da nam se desi! Ako se ova uredba bude odnosila i na kioske, samousluge, mega markete i ostale prodajne objekte, biće to takvo veselje da će nas Jevropa omak primiti u svoj zagrljaj.

djidjo:
komsija:
he,he ,apotekarke nas vode u svetliju buducnost.
Da znaš, komšo, koliko su me apotekarke puta prosvetlile! To su ti čudo žene. Sve nešto petljaju kad ti kuvaju kafu. A o čajevima da ne pričamo. I da znaš, pa povedi računa, brojne su na ovom Forumu. Možeš da ih nanjušiš, znaš, mirišu na apateku.
Hej , to sa bajanjem jel bilo na forumu?

Wow, ti imas kriterijum i za ljubavnicu, tj. onu sa kojom se sexas a da ti nije devojka?
Kad smo vec kod ‘savesti’, koju je neko pomenuo, pomalo mi je smesno – moralan covek – ima ljubavnicu prema kojoj ne oseca dublja osecanja, niti sa njom ima neku bliskost (u suprotnom, ona bi mu bila devojka). A opet – cak i takva mora da ispuni kriterijume? Cemu to? Ako se samo * sa njom, sta ce tu kriterijumi? Ne razumem…. Ali, tu onda vec ne mozemo govoriti o tome kako ti imas savesti niti kako si dobar i uzvisen :)
U svakom slucaju…. Dobro je imati kriterijume. Ne treba ulaziti u intimniju vezu sa osobom uz koju ne mozes zamisliti neki buduci zivot.

Suarez:
Nisam neko ko je nezadovoljan svojim zivotom.Seks je za mene relativna stvar imam ga.Ali ne preterano i naravno neonoliko koliko bih zeleo.Zasto covek jednostavno mora da se drzi moralnih i estetskih principa.I zasto ja jednostavno nebih postao nemoralna svinja.Spavao sa svakom koja bi me pozelela.Bilo da je stara ili mlada.Bilo lepa ili ruzna.Bilo da je nevina ili *****.Ali nesto koci.I uvek i kada pokusam nesto skaradno da ucinim,nesto drugacije nesto mi unutra u mom mozgu nedozvoljava!Napravi blokadu.
Dali ima jos ljudi sa slicnim problemom.Da jednostavno samo osobe koje ispostuju sve zadate kriterijume postanu vam ljubavnice devojke ili zene.
Pretpostavljam da je takvih malo.Jer je tesko ispostovati necije ideale.Ali ipak-

Blokade su OK. Nekako su dobre.Moje su.Ustvari to sam ja. Bitno je razdvojiti blokadu od predrasude. Ako bi ih izgubio - gubim deo svoje licnosti, a to mi dodje kao nekakav poraz. To sto ti zoves kriterijumom ja bih nazvao ukusom. Te "blokade" ne bi trebalo probijati vec nekako uoblicavati sebi razjasnjavati i graditi istancanije i osetljivije.

To ti isto kao sto imas ime,prezime,datum rodjenja tako imas i ukus za zene. To je manifestacija tvog identiteta.

Pobogu, Snezna kraljice, pa naravno da covjek ima kriterijume i pri izboru ljubavnice...
U suprotnom, bilo bi sasvim svejedno s kojom ce u krevetu... Iliti, mogao bi s prvom koja naidje na ulici...
A poenta nije u tome da se samo istreses u bilo kome, vec da dozivis nesto lijepo...
Bez uvrede, ali da bi neke stvari u potpunosti razumjela, ipak ces morati prvo sacekati da imas odredjeno sexualno iskustvo...
Ti jesi pametna djevojka, ali Theoria sine praxi sicut currus sine axi

Pitala sam ih, htele bi ali diskriminativno, kako koga procene!
Procena bi se obavljala odokativno, njuškanjem i zavisno od raspoloženja.
Bojim se da bi ovaj način loše uticao na samopouzdanje eliminisanih.
Sve u svemu, apotekarke glasaju u prilog predloga da možemo slobodno da postanemo nemoralne svinje ali sa pravom na lični kriterijum.

apotekarka:
Pitala sam ih, htele bi ali diskriminativno, kako koga procene!
Procena bi se obavljala odokativno, njuškanjem i zavisno od raspoloženja.
Bojim se da bi ovaj način loše uticao na samopouzdanje eliminisanih.
Sve u svemu, apotekarke glasaju u prilog predloga da možemo slobodno da postanemo nemoralne svinje ali sa pravom na lični kriterijum.
Dobro, to je bio prvi deo ankete koju ste prihvatili da sprovedete u apateci. Šta je sa onim elektronskim ispitivanjem? Uzgred, i o komšinom slučaju je trebalo da povedete računa.
Sve u svemu, moraćete opet pred sud magistri.

sada_vec_ozbiljan_momak:
Bustura:
sada_vec_ozbiljan_momak:
vidim ja ovde niko nista ne * :)
CUTI BRE KAKO NE Y... :wink:
ma bustura pogledaj samo komentare, ponekada pomislim da li od odgovaranja na komentare na forumu imam vremena da * nesto
Hmmmmmmmmmmmm :? E neznam ali sam se bash iznervirao.Mnogo mnogo.Nedrzime vise a nesmem jos strasno.Znas sta kako bre hoce.Neka ga tresu o zid ako neznaju pametnije da ga koriste. :lol:

apotekarka:
Komšija će morati da objasni svoj slučaj.
Elektronika? Pa mi smo apotekarke, nama stoji pregorela sijalica po tri dana, dok ne dođe nešto xy da je zameni.
Zašto? Zato što je lepo osloniti se na muškarca.
Bustura pozdrav!
Elektronika, je li?
A šta je sa onim elektronskim erotskim pomagalima, srebrne boje i to nabavljenim u Helvetiji, ako se sećam, to nije elektronika?
To što jedva čekate xy u apateki da ih malo prodrmate vašim biostrujama i nije neka novost, posebno kada ih ubedite da je to od pregorele sijalice. Menjao sam i ja sijalice po apatekama. Sve su mi magistre pridržavale da im ne padne.

Čak i na vibratoru mi muž menja baterije, pa ti sad visi koliko sam lenja za elektroniku.
Inače stvarno mi je žao što u tim godinama mora da ti se pridržava, valjda će sa godinama i iskustvom biti bolje.
Moj muž smatra da si potpuno u pravu što se tiče večernjih rituala, pa će te me sada izvinuti, treba da se nadoknadi propušteno kad već deca nisu kod kuće. :wink:

Back