Zasto nema sloge medju Srbima?

eremita:
LPhoklica:
eremita:
LPhoklica:
eremita:
LPhoklica:
I onda kada se oni promene, odnosno promene svoj stav "Srbi(n) - nebeski narod", ova država će se napokon pojaviti u potpunom novom (i boljem) izdanju.

KAKO TO MISLIS DA PROMENE SVOJ STAV: "SRBI{N} -
NEBESKI NAROD" - HOCES DA MI IZVADIS
PARCE MOZGA ?
Da srbinu je ta svest, izgleda urođena...

Pa sigurno da je Srbinu ta svest urodjena jer dok zivi i 8) stvara, dok odgaja POTOMKE
neprekidno misli na svoje PRETKE - na divnu
NEBESKU SRBIJU!
jer Srbi nisu "tikva bez korena". :(

Sve je to lepo, da misliš na otadžbinu i njene pretke...
Ali zar im ne bi bilo drago da mi Srbi, sada, umemo da oprostimo, da se izvinimo ako treba, da ne ratujemo s komšijom i da mu teramo inat? Zar misliš da bi i naći pretci voleli još ratova?
Evo i ti i ja kažemo da volimo našu Srbju, a ni jedno ne piše ćirilicom.... :(

Mi nismo nebeski narod, i ako bi to jarko želeli nismo bolji od nekog drugog, mi smo često (oprsti mi) - puni sebe. Mi smo narod kao i svaki i drugi, s burnom istorijom, ali i sa svojim dostojanstvom...nismo loši, al nismo ni "nebeski", jer smo mi ipak samo ljudi... :) :) :)

Her LPhoklice za Tvoju informaciju CELOG SVOG ZIVOTA PISEM CIRILICOM - normalno znam i latinicu, medjutim ne mogu da instaliram cirilicu u svoj budjavi sklepani kompjuter za potrebe ovog podforuma i jedva cekam da i Rusi dodju na ovo "slobodno trziste" pa cu odmah uzeti njihove programe - jer oni uopste LATINICU NE KONSTATUJU.

LPhoklice, ja tek sad uvidjam da Ti uopste ne shvatas sta to znaci kada Srbi za sebe kazu "da su Nebeski narod" - Ti mislis da oni misle time da stave do znanja da su oni andjeoski dobri ili tako nesto - NE! Kada se kaze NEBESKA SRBIJA ILI NEBESKI NAROD MISLI SE NA CELU STRADALNU I KRVAVU ISTORIJU SA OVOG PODNEBLJA - NA UZASNE ZRTVE I MILIONE ZIVOTA POLOZENIH ZA OVO PARCE ZEMLJE POD KAPOM NEBESKOM - PA SVAKA STOPA OVE ZEMLJE ZALIVENA JE SRPSKOM KRVLJU A SVAKA PESMA TUGOVANKA ZA ONIM NAJLEPSIM I NAJBOLJIM JUNACKIM SRBIMA MEDJU NAMA KOJI SU DALI SVOJ ZIVOT NA OLTAR SLOBODNE SRBIJE, PA KOLIKO SAMO SVETIH MUCENIKA SRPSKIH IMA U TOJ NEBESKU SRBIJI...
:D eremita: ako pises Eng,idi na russia-jurnal,puno hvale na nvasem zalaganju braneci kao i cisto receno,ni zivim se nisam bojo a kamo li mrtvih pasa!!!

LPhoklica:
commodore:
Eremita, brate,
pusti ga...
EDITED BY COMMODORE
Nebeskoj Srbiji se tezi dusom.
Ko je ima...

Ćao ja sam Sofija, žensko dakle... :wink:

I biseri se stvarno pred svinje ne bacaju, zato vam i više neću odgovarati,
ooooooj nebeski narode!

Cao Sofija, nisam hteo da te uvredim, oprosti mi, - evo editovacu post odmah.
Nece mi se ponoviti...

commodore:
Ja@ti:
commodore:
Драги пријатељи,
Имам ново питање за вас.

Дакле, зашто код нас нема слоге, тј. зашто ми Срби не можемо да се договоримо ни око чега?
Да ли је стварно истина "два Србина - три партије" ?
zasto, zato sto srbin najvise voli da tera inat, makar i samom sebi, meni je simpatican primer roditelja jednog ucenika koji je dosao kod mene da se zali zasto je drugi ucenik presao u drugo odeljenje obrazlozivsi mi to na sledeci nacin: necu ja da moje dete predje tamo ali zasto je on presao, to me muci

Pa da li je moguce?
:D :D :lol: :lol: :lol:
da, da upravo je tako bilo

Back