Mislim da Armata još uvek nije ušla u masovnu proizvodnju a Rusija ima puno tenkova na primer T-72 iz sovjetskog vremena. Mislim da se ni T-90 nešto posebno ne koristi u ratu u Ukrajini.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nebitno ko vozi Abramse ili Armate,bojište je zasićeno antitenkovskim oružjima.Kada se usto uzme da je Ukrajincima nevjerovatno bitan propagandni rat logično je očekivati da neće žaliti sredstava ali i ljudstva da unište makar i jednu Armatu.
Srdačno Vaš BBCNe veruj svemu što pročitaš na internetu.
Ne baki, ti imaš 1 bakinu VISA karticuМи, Руси, имамо 30 комата парадних Армата.
Ništa mu ne fali, dobar je Abramsukrajinci su dobili prve generacije abramsa, proizvedene 1979 godine dok je još bio živ drug Tito, postojali SSSR i Varšavski pakt.
Prvo da se izede ono od juče pa tek onda ovo od danasŠto bi koristili najjaču tehniku koju imaju kad satiru i sa T72 i T55 im još koristi?
Prvo da se izede ono od juče pa tek onda ovo od danas
Tako je bilo kod pravilo kod moje babe a više je imala kontakata sa štalom nego sa Pentagonom
Znaš, Putin plaća Volodomiru za prolaz gasa, tu rata nema.Nikada se ne koristi najmodernije oružje u nekom levom ratu sa budalama jer se od oružja živi.
Kao kada bi ja išao na pijacu panamerom umesto ladom koju koristimo za kupovinu zemlje za cveće između ostalog.
Bili su u zoni sukoba, isprobali ih i sklonili, Taman koliko da ih isprobaju u realnim uslovima.Zato Rusi ne koriste Armatu u Ukrajini?
Makar da je provere u realnim ratnim uslovima.
Prema nekim informacijama na internetu vec je tridesetak komada napravljeno za vojne potrebe.
![]()
Ne volite tenkiste?Ma kakvi, bolje je izneti odmah najmoderniju tehnologiju za čiji je razvoj trebalo više milijardi, dok ti T72 i T55 stoje konzervirani za neke naredne ratove... Pa koristiš ih sad dok još ima smisla, za par godina tehnologija će toliko napredovati da ti tenkovi više neće biti upotrebljivi uopšte, bolje ih sada slupati ako već moraš.
Nego će čuvati T55 koji je skoro pa prevaziđen za neke nove ratove, a sad lupati najbolje što ima... Kakva logika ja ne mogu da verujem.
Ne volite tenkiste?
Mora da ste bili izvidjač![]()
I uvek krene ista priča. Bbc i cnn javljaju rusi nemaju više raketa, rusi raspale najebe boranija.Zato Rusi ne koriste Armatu u Ukrajini?
Prema nekim informacijama na internetu vec je tridesetak komada napravljeno za vojne potrebe.
![]()
Šalju i nove tenkove na front, s trake bukvalno.Ma kakvi, bolje je izneti odmah najmoderniju tehnologiju za čiji je razvoj trebalo više milijardi, dok ti T72 i T55 stoje konzervirani za neke naredne ratove... Pa koristiš ih sad dok još ima smisla, za par godina tehnologija će toliko napredovati da ti tenkovi više neće biti upotrebljivi uopšte, bolje ih sada slupati ako već moraš.
Nego će čuvati T55 koji je skoro pa prevaziđen za neke nove ratove, a sad lupati najbolje što ima... Kakva logika ja ne mogu da verujem.
Zato sto je ovo najverovatnije samo model kako bi tenk trebalo da izgleda u buducnost.Zato Rusi ne koriste Armatu u Ukrajini?
![]()
OhohohooooBili su u zoni sukoba, isprobali ih i sklonili, Taman koliko da ih isprobaju u realnim uslovima.
26/12/2022
Video snimci i slike najnaprednijeg ruskog glavnog borbenog tenka (MBT), T-14 Armata, pojavili su se na mreži, a nekoliko ruskih medija izveštava da je tenk primećen u zoni „Specijalne vojne operacije“.
Ruski TV voditelj Vladimir Solovjov je na Telegramu podelio nekoliko fotografija i video snimaka T-14 Armata, rekavši: „Vraćam se sa još jednog putovanja sa linije fronta sa prvim snimcima borbene koordinacije posada tenkova T-14 Armata. .”
https://oruzjeonline.com/2022/12/26...mata-vec-u-zoni-sukoba-spremaju-se-za-donbas/
Abramsi su uništavani i dosta ranije unazad u Iraku. I to US verzije sa US vojskom, ne samo iračke osakaćene sa iračkim posadama koje su im posle poklonili.Pa to su Ukrajinci, oni nisu obučeni da koriste zapadnu tehniku. Sasvim je očekivano da je koriste traljavo. Armatu bi koristili Rusi, ne vidim što se ne bi uključila u borbu, osim ako nije zaista u pitanju loše napravljen proizvod.
zbog istog razloga,zbog kojeg su na vojnim paradama 80ih vukli lazne nuklearne raketeZato Rusi ne koriste Armatu u Ukrajini?
![]()
AT oružja su stara koliko i tenkovi,ono što je u Ukrajini drugačije je ogromna vatrena moć koja tenkove dovodi u neravnopravan položaj zbog koga gotovo da i nema T vs T okršaja.Dobro, javelin( isti princip samo vodjen)
Bila je neka tema koju si ti otvorio nedavno bese, mrzi me sad da kopam po forumu, na kojoj smo imali neku razmenu da gusite forum i kreativnost i slobodu korisnika i slicno.Zato Rusi ne koriste Armatu u Ukrajini?
![]()
Može da bude proizveden i 2050., od dronova i artiljerije nema odbrane.ukrajinci su dobili prve generacije abramsa, proizvedene 1979 godine dok je još bio živ drug Tito, postojali SSSR i Varšavski pakt.