Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Da, glavni kriterijum za odmor treba da mi bude da li je neko pravoslavan, umesto odnosa cene i kvaliteta usluge.
Ma cekaj koje cene i usluge kad ne letujemo svi po hotelima? Meni je hotel cak i "zatvor", kazna, jer moram u toliko i toliko da jedem, i kao da sam u nekoj sekti, vezana za smestaj. Volim slobodu i privatan, lep smestaj, da se osecam kao u kuci. Ne kuvam, osim kafe, supe ponekad, ali mi znaci to sto mogu da ako hocu skuvam bilo sta. Vise volim da danju pojedem nesto s nogu, a da uvece lepo veceraam, i tako radim i na moru. Meni nije bitan smestaj i da me neko sluzi, volim radije da sama otkrivam neka mesta, da putujem i dok sam na letovanju, ukratko dinamican odmor i lepotu prirode. Bolje mi je 7 dana u Grckoj nego u Turskoj, Egiptu ili Tunisu u nakom hotelu 15 dana i ostalo je sve dosadno. Dosadna obala, dosadno sve bez kola i zivopisnih gradova, putovanja.

I uoostalom, Grcka je toliko raznolika zemlja, od prirodnih lepota pa do i tog pravoslavlja (pored antike i istorije) da ceo zivot da menjas mesta u njoj, ne mozes da je istrazis.

I nece valjda da mi kriterijum bude broj posecenih ili bombardovanih srpskih glava? Pa kako da se osecam komotno u takvoj zemlji?

Bezi tamo.

Nisam tako nešto primetio.
A da ti ne patiš malo od opsesije Srpskom ? Deluješ psihotično pa moram da pitam.
Propustio i da se fokusiraš na ove podatke pa ću opet da ih okačim.
"FBiH, novorodjenih zadnjih 25g (do 2024g). Bosnjaci sa 23.000 na 12.500. Hrvati sa 4.400 na 2.500." Od ukupnog broja novorođenih Bošnjaka u BiH,2 % se rodi u Republici Srpskoj
jedini koji su psihoticni su nekolicina vas koji do patologije potencirate raskol oko necega sto je normalno. zelis kobajagi srbe sa obe strane drine u jednoj drzavi a u svakom postu pezorativno resavas sukobe unutar svoje glave oko poslednjeg rata koji ste izgubili? hoces u zajednicu sa srpskom drzavom a ponasas se kao istocni berlinac kada je srusen zid i trazis sebi prava veceg i znacajnijeg od onoga koji je ziveo u zapadnom. hoces sa njime da ides u eu medju razvijene a jos nisi izasao iz blatnjavih opanaka gde muslimanskom i hrvatskom komsiji gledas preko plota kad mu se zena poradja koliko ce komada da izbaci?

to je manir teske zatucane provincije, a teska zatucana ptrovincija sa mozgom velikog dela stanovnistva koji tako razmisljaju nikom zivom ne trebaju pa ni srbiji. hoces da budes baja? ne kurci se, budi ponizan i pristupi bratu preko drine kao covek i ljudsko bice i ne nazivaj ga srbijancem. ne seri mu kako si veci i znacajniji od njega. ne lupetaj mu o istoriji koja mu je krvavija od tvoje. ne uci ga fonetici i dijalektima. ne vredjaj ga da je mujaga ako ti se nesto kod njega ne svidja, ne kazi mu da je ustasko djubre ako ti da dobar primer iz hrvatske koja je u eu.

i konacno ne soli mu pamet o tome ko danas srbiju vodi jer u srbiji najveci deo naroda jako dobro zna koji okot ga vodi i u sta ga vodi sa svom njihovom buranijom od medijskih botova i priucenih diskutanata koji sa obrazovanjem veze nemaju.

jer kada reci prestanu a veruj da ce vrlo brzo prestati, bice po usima za svaku prostacku uvredu. i za one odlozene za koje su ti dementni idioti koji seru po internetu mislili da su zaboravljene.

zato ziv ti meni bio i radi na tome da ti srpska bude uzor sarajevu po kulturi i manirima kada hoces da budes razvijeno drustvo a sarajevo ti jedini problem. srpska sa ljudskim pravima, pa cemo jednog dana mozda i biti deo iste zajednice. a ako os da budes dodikova srpska kako je on i njegovi debeli podgojeni mazgovi zamisljaju, to onda mozes samo u svojoj mahali a ne u srbiji, jer za nista bolje od mahale nisi.

Ma cekaj koje cene i usluge kad ne letujemo svi po hotelima? Meni je hotel cak i "zatvor", kazna, jer moram u toliko i toliko da jedem, i kao da sam u nekoj sekti, vezana za smestaj. Volim slobodu i privatan, lep smestaj, da se osecam kao u kuci. Ne kuvam, osim kafe, supe ponekad, ali mi znaci to sto mogu da ako hocu skuvam bilo sta. Vise volim da danju pojedem nesto s nogu, a da uvece lepo veceraam, i tako radim i na moru. Meni nije bitan smestaj i da me neko sluzi, volim radije da sama otkrivam neka mesta, da putujem i dok sam na letovanju, ukratko dinamican odmor i lepotu prirode. Bolje mi je 7 dana u Grckoj nego u Turskoj, Egiptu ili Tunisu u nakom hotelu 15 dana i ostalo je sve dosadno. Dosadna obala, dosadno sve bez kola i zivopisnih gradova, putovanja.

I uoostalom, Grcka je toliko raznolika zemlja, od prirodnih lepota pa do i tog pravoslavlja (pored antike i istorije) da ceo zivot da menjas mesta u njoj, ne mozes da je istrazis.

I nece valjda da mi kriterijum bude broj posecenih ili bombardovanih srpskih glava? Pa kako da se osecam komotno u takvoj zemlji?

Bezi tamo.
Da, u Turskoj nema antičkih spomenika. Kad uzmeš ultra all inclusive jedeš kad hoćeš i šta hoćeš, ali dobro, nema veze.

Da, u Turskoj nema antičkih spomenika. Kad uzmeš ultra all inclusive jedeš kad hoćeš i šta hoćeš, ali dobro, nema veze.
ma lupa bre, onoliko koliko turska ulaze u turizam to nisam nigde video.

grcka je za tursku kasaba jer su jos uvek po nivou usluga u srednjem veku narocito po njihovim "hotelima" u koje samo idu oni koji ne znaju kako se jedino letuje u grckoj.

grcka je za tursku kasaba jer su jos uvek po nivou usluga u srednjem veku narocito po njihovim "hotelima" u koje samo idu oni koji ne znaju kako se jedino letuje u grckoj.
Da, kod Turaka još uvek nema prevare, šta i koliko platiš i šta piše to i dobiješ.

er kada reci prestanu a veruj da ce vrlo brzo prestati, bice po usima za svaku prostacku uvredu. i za one odlozene za koje su ti dementni idioti koji seru po internetu mislili da su zaboravljene.
Ja ne znam, kako tebe nije sramota da TI ovo izjavis? U najmanju ruku i najblaze receno, ti si vecinom ako ne i skroz zasluzio sve uvrede.

A sto si sam vredjao, da ne pisem(o). I ti jos nekom pretis?
Pa kako ides do tamo kad ne ides kolima? Na stranu vrucina? Dobro, Efes i to treba posetiti, sali koliko ga ljudi zaista posecuje kad ode tamo na letovanje?

grcka je za tursku kasaba jer su
jos uvek po nivou usluga u srednjem veku narocito po njihovim "hotelima" u koje samo idu oni koji ne znaju kako se jedino letuje u grckoj.
Ma bezi bre, prodana duso, sram te bilo. Pa Grcka i ne bastini toliko "visoki turizam" sa hotelima jer ima sta drugo da pokaze i jer nije svoju zemlju upropastila agresivnom gradnjom hotela da bi bila nalik mulama po pustinji!

Ja ne znam, kako tebe nije sramota da TI ovo izjavis? U najmanju ruku i najblaze receno, ti si vecinom ako ne i skroz zasluzio sve uvrede.

Pa kako ides do tamo kad ne ides kolima? Na stranu vrucina? Dobro, Efes i to treba posetiti, sali koliko ga ljudi zaista posecuje kad ode tamo na letovanje?

Ma bezi bre, prodana duso, sram te bilo. Pa Grcka i ne bastini toliko "visoki turizam" sa hotelima jer ima sta drugo da pokaze i jer nije svoju zemlju upropastila agresivnom gradnjom hotela da bi bila nalik mulama po pustinji!
Pa nogama, recimo. Ili iznajmim motor. Ili auto. Recimo bio je plaćen dvodnevni izlet do Göbekli Tepe, kompleksa hramova starog 12000 godina.
Inače nije Grčka toliko pravoslavna. Grčka država je službeno priznala starogrčku religiju kao službenu, pored pravoslavne. Sad se redovno održavaju službe Zevsu, Atini i ostalim bogovima i boginjama u starim hramovima po Grčkoj.

prepisano od njih.. bas sa ovog foruma..cudo jedno kako vidis dlaku u oku drugoga a balvane oko sebe milujes :plez:

Da, kod Turaka još uvek nema prevare, šta i koliko platiš i šta piše to i dobiješ.
pisao kakvu turisticku inskpekciju imaju, to nigde nisam video.

profesionalci

uzgred sa turcinom prijateljski mozes da pricas o svemu sta ti padne na pamet bez zle krv. u grckoj ima toliko siptara da ne znas dal pricas sa nekim grkom il kosovarom. takvi u tursku ne smeju da privire.

Pa nogama, recimo. Ili iznajmim motor. Ili auto. Recimo bio je plaćen dvodnevni izlet do Göbekli Tepe, kompleksa hramova starog 12000 godina.
Inače nije Grčka toliko pravoslavna. Grčka država je službeno priznala starogrčku religiju kao službenu, pored pravoslavne. Sad se redovno održavaju službe Zevsu, Atini i ostalim bogovima i boginjama u starim hramovima po Grčkoj.
Prvi put cujem, imas neki validan izvor?

U svakom slucaju, ja sam rekla vec, nemam nista protiv Turske, ali imam protiv odlazenja na more u Tursku. Ne mogu da shvatim da neko zaobidje Grcku (kolevku civilizacije) da bi isao u Tursku zarad ugodnosti pa to ti je.
tusrska su joj mule u pustinji :hahaha:

ybt sa kakvim amaterima i gluperdama mi ovde pisemo :sad2:
Pa sa kakvim glupanderima ja pisem ponekim to je cudo, jer kad sam rekla "pustinja" ne znaci da mislim na Tursku (mada do juce nije imala te hotele niti turizam toliki a ni ne volim nista "novokomponovano"), nego sto nisi ukapirao da oni grade hotele po uzoru na one u pustinji (Egiptu, Tunisu, Abu Dabiju i sl.). Dakle, nije Turska pustinja, nego gradi hotele po uzoru na "pustinjske" tj, u takvim zemljama.

Za male pare prodadoste Kosovo, ali nisam drugacije ni ocekivala od ovakvih.

Poslednja izmena:
Pa sa kakvim glupanderima ja pisem ponekim to je cudo, jer kad sam rekla "pustinja" ne znaci da mislim na Tursku (mada do juce nije imala te hotele niti turizam toliki a ni ne volim nista "novokomponovano"), nego sto nisi ukapirao da oni grade hotele po uzoru na one u pustinji (Egiptu, Tunisu, Abu Dabiju i sl.). Dakle, nije Turska pustinja, nego gradi hotele po uzoru na "pustinjske" tj, u takvim zemljama.

imas protiv odlazenja na more u tursku u kojoj nisi bila, ali eto ti znas kako grade hotele :hahaha: i znas po cijem uzoru grade :rotf:

sto se tice kosova i pominjanja nekih "nas" :lol:, prodala si ga bas ti botujuci do balavljenja za sns i sve sto je uradio kao niko pre, ne na prodaji, vec na poklonu zvanom kosova tvojim voljenim siptarcinama, kojih u nisu ima bas ko u tvojoj voljenoj grckoj.

Zato sto su bosanci izabrali da rade za djavola protiv svoje brace iz Srbije.

Lazni glasaci, mesanje u unutrasnje stvari Srbije, mafijanje i ostalo su doveli do toga da ih gradjani Srbije mrze vise nego nemce.

Hitler je bio neprijatelj.

A ovi su izdajnici, bagra i neprijatelji koji bi i rodjenu majku prodali za pare.
Kakva mantra..sve sa ciljem da se Srbi zavade!
Ko to ne vidi,onda je glup!

Prvi put cujem, imas neki validan izvor?

U svakom slucaju, ja sam rekla vec, nemam nista protiv Turske, ali imam protiv odlazenja na more u Tursku. Ne mogu da shvatim da neko zaobidje Grcku (kolevku civilizacije) da bi isao u Tursku zarad ugodnosti pa to ti je.

https://www.worldreligionnews.com/r...-officially-recognized-religion-greece/?amp=1

Pa možda Grčka i nije kolevka civilizacije. Ako nisi znala, pre Grka uređenu civilizaciju i sistem verovanja imala je vinčanska kultura, pa onda si imala Sumer, pa Egipat, a eto, već sam pomenuo da sam posetio Gebekli Tepe u Turskoj, uređeni grad sa sistemom hramova star 12000 godina, sa mogućnošću da ispod postoje još stariji slojevi. U poređenju sa tim, Grci su došli juče.

To je što se tiče zapada.

imas protiv odlazenja na more u tursku u kojoj nisi bila, ali eto ti znas kako grade hotele :hahaha: i znas po cijem uzoru grade :rotf:

sto se tice kosova i pominjanja nekih "nas" :lol:, prodala si ga bas ti botujuci do balavljenja za sns i sve sto je uradio kao niko pre, ne na prodaji, vec na poklonu zvanom kosova tvojim voljenim siptarcinama, kojih u nisu ima bas ko u tvojoj voljenoj grckoj.
Ne mogu da dokonam kakve veze ima Kosovo sa hotelima u Turskoj.:eek:

Ma slusaj, ti si skroz prolupao, ali to je od tvog groznog ulizickog karaktera koji je s godinama sve grozniji i ovde se reflektuje. Neka ti je krivo i bas mi je milo sto pises sve same gadosti i lazi o meni, to je dokaz koliko si poludeo i milo mi je zbog toga.

Da te ne podsecam koliko si "ispusena mutikla" od lazova da si se sam hvalio da si neke 2016 otisao na prijem gradjana kod Vucica I sta ste pricali. Pa sta ti izigravas vise, koga lazes?

Ako imas demenciju covece, leci se, ima lekova i za to.
https://www.worldreligionnews.com/r...-officially-recognized-religion-greece/?amp=1

Pa možda Grčka i nije kolevka civilizacije. Ako nisi znala, pre Grka uređenu civilizaciju i sistem verovanja imala je vinčanska kultura, pa onda si imala Sumer, pa Egipat, a eto, već sam pomenuo da sam posetio Gebekli Tepe u Turskoj, uređeni grad sa sistemom hramova star 12000 godina, sa mogućnošću da ispod postoje još stariji slojevi. U poređenju sa tim, Grci su došli juče.

To je što se tiče zapada.
Jel' si ti normalan i jel; citas uopste taj link koji si ostavio? To je samo vlada Grcke priznala kao "poznatu religiju", a ne kao zakonsku niti ce to ikad biti, s obzirom na njen blizak odnos sa crkvom, pravoslavnom. Pazi da ne uvedu opstenja i molitve neke druge religije? Bas si "pametan".

This is only the first step towards complete recognition, the Supreme Council revealed. The faith is now only counted as one of the “known religions” and is yet to be recognized as a statutory body by Greece. The Supreme Council has announced it would continue fighting for its recognition by the Greek government, and will even knock on the doors of the European Court of Human Rights if needed.

A sto se ovog drugog tice, i nema potrebe da opovrgavam, bas zato sto je helenizam kako si i napisao postojao u Grckoj ne kao religija nego kao istorijsko razdoblje i to "zlatno", ona je kolevka civilizacije zajedno sa starim Rimom i to je poznato u celom svetu i nista necetu cinjenicu promeniti, nikave Turske niti njihovi hoteli za male pare za sirotinju da bi se osecali kao bogatasi barem malo.

Ne pričaj koješta. Itekako su Grci, i to su naročito grčki brodovlasnici ulagali pare u hotelijerstvo, zidali velike hotele svuda gde su mogli. Samo ponegde nisu mogli velike hotele da zidaju, jer ima ostrva na kojima se srećom zabranila gradnja objekata koji nisu u stilu lokalne tradicionalne arhitekture (na primer arhipelag Kikladi, Mikonos, Santorini i to). Itekako ima velikih hotelčina za "visoki turizam," ali su bili preskupi, a gube klijantelu od kako je bogat svet iz Zapadne Evrope otkrio egzotičnije destinacije, pa počeo da uplaćuje krstarenja i sl. Za ilustraciju, letovalište Vuljagmeni kraj Atine ima na jednom maleckom poluostrvu čak tri velika hotela de luks kategorije, a noćivanje (i to po američki bez doručka) još osamdesetih bilo tadašnjih 300 dolara i dugo nisu bili u paket-aranžman ponudi pa su naravno propali finansijski:

1756554006373.png

Back