Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 63.451
Ma cekaj koje cene i usluge kad ne letujemo svi po hotelima? Meni je hotel cak i "zatvor", kazna, jer moram u toliko i toliko da jedem, i kao da sam u nekoj sekti, vezana za smestaj. Volim slobodu i privatan, lep smestaj, da se osecam kao u kuci. Ne kuvam, osim kafe, supe ponekad, ali mi znaci to sto mogu da ako hocu skuvam bilo sta. Vise volim da danju pojedem nesto s nogu, a da uvece lepo veceraam, i tako radim i na moru. Meni nije bitan smestaj i da me neko sluzi, volim radije da sama otkrivam neka mesta, da putujem i dok sam na letovanju, ukratko dinamican odmor i lepotu prirode. Bolje mi je 7 dana u Grckoj nego u Turskoj, Egiptu ili Tunisu u nakom hotelu 15 dana i ostalo je sve dosadno. Dosadna obala, dosadno sve bez kola i zivopisnih gradova, putovanja.Da, glavni kriterijum za odmor treba da mi bude da li je neko pravoslavan, umesto odnosa cene i kvaliteta usluge.
I uoostalom, Grcka je toliko raznolika zemlja, od prirodnih lepota pa do i tog pravoslavlja (pored antike i istorije) da ceo zivot da menjas mesta u njoj, ne mozes da je istrazis.
I nece valjda da mi kriterijum bude broj posecenih ili bombardovanih srpskih glava? Pa kako da se osecam komotno u takvoj zemlji?
Bezi tamo.