Zašto neki Srbi ne vole Dodika?

Kad bi mogao da biraš jedno: da se ukine RS ili da padne Vučić, šta bi izabrao?

De Sisti, isto pitanje! I za pukovnika Kurkija isto. :D
To su različite sekvence. RS, je zločinački projekat, a Vučić je vlast u Srbiji. Doduše, i on je bio u sprezi sa zločincima u tom projektu. Ukidanjem RS, nema nešto mnogo uticaja, na vlast u Srbiji. Vučić će svakako pasti. Tako da bih ukinuo RS, a ovaj će svakako pasti pasti.

Једно је исказивати мишљење, а друго је намерно провоцирати и лагати.

Сад ћеш ти мени да причаш пола дана како су Срби чинили геноцид, да су то све злочинци, а онда када ти неко каже да то није истина, ти кажеш "свако има право на своје мишљење".

Немаш ти 5 година да би се правио глуп.
Srbi jesu učestvovali u genocidu, ali srpski narod nije genocidan. To je istina, i pokušaj da razgraničiš, te dve stvari. I nemoj da se praviš blesav. Znaš dobro, na šta mislim.

Srbi jesu učestvovali u genocidu, ali srpski narod nije genocidan. To je istina, i pokušaj da razgraničiš, te dve stvari. I nemoj da se praviš blesav. Znaš dobro, na šta mislim.
Прво мораш да научиш шта је геноцид, а онда ћеш можда променити своје мишљење. Друго, мислим да немаш представу колику тежину носе твоје речи и зашто се тражи од Србије да призна геноцид и куда то води. Треће, немој то да помињеш ако икада одеш у делове БиХ где живе Србе, нарочито не на Козари, у Босанској Крајини и др. местима где су Срби више пута преживели прави геноцид.

Komunisti , jugoslaveni i drugosrbijanci iz Srbije(dakle Srbi) napada ju Srbe iz RS a Srbi iz RS zbog njih treba da napadnu muslimane i Hrvate!!?? Gde je tu logika?
Zato što su Srbi iz Bosne, teške uvlakače i šlihtare. Sad da ih bijemo mi iz Srbije,ko volove u kupusu, oni bi dalje govorili. Srbija, Srbija. Vi ste naša braća. To su teški kompleksi,jer su ostavljeni na bespuću i vetrometini,pa se hvataju Srbije, ko pijan plota.

Прво мораш да научиш шта је геноцид, а онда ћеш можда променити своје мишљење. Друго, мислим да немаш представу колику тежину носе твоје речи и зашто се тражи од Србије да призна геноцид и куда то води. Треће, немој то да помињеш ако икада одеш у делове БиХ где живе Србе, нарочито не на Козари, у Босанској Крајини и др. местима где су Срби више пута преживели прави геноцид.
Eto, sve si mi objasnio, a ja to ništa nisam znao.

Nabavi bolji čamac
Sklapam nešto u garaži..:okok:
1755980163461.png

Ti to bolje znaš, nego ja.
Nazalost, moje znanje i svijest ne dosizu do termina "genocid, srbi".
Znam za genocid nad Jermenima 1915, sto cak i Turci spominju, naravno, u umanjenom obimu, nad Jevrejima, sto neki sada osporavaju, nad Palestincima, sto je isto diskutabilno...ali ovaj domaci genocid, to je, cak i vama Hrvatima, oprosteno 1991., jer nije bio ozakonjen.

Eto, sve si mi objasnio, a ja to ništa nisam znao.
Пре него што наставиш са својим цинизмом и незнањем, које је очигледно, предлажем да одеш до Сремске Митровице и да посетиш спомен-парк побијенима чији број сеже и преко 8.000.
Слична ситуација постоји и на Бежанијској коси у Београду, где се налази спомен-гробље за исто 8.000 побијених током фашистичке окупације трајања НДХ.
01-96-1024x688.jpg

Можеш да одеш и до Јамене, као и до Босута, Вишњићева и Сремске Раче.

Да не буде да само причамо о Босни...

Back