Onda me razumeš hahaha... Dal se i na tebe isto tako kači taj miris pa kad izađeš s posla i dalje osetiš na sebi taj miris?
Mi žene još jače i osetimo mirise uglavnom, koliko sam uspela da zaključim do sada u životu.
Verovatno je i u ovom slučaju taj "starački" miris, još moguće u kombinaciji s nekim lekovima. Ovaj zna i da 2-3 dana dolazi u istoj odeći, valjda misli nema gde da se uprlja na poslu, a sav mi je uvek delovao nekako masno, ne znam kako da to opišem, al vidi se kad je nekome čista koža i lice, a kad je "mutan". Danas je vidim bio sveže obrijan i ošišan, i manje se osetio. Al se osetio. Ko zna koliko se uopšte i tušira, uvek priča kako treba da se štedi voda i struja, pa i na poslu u WC-u štedi pa samo malo vode iz kazančeta pusti, ostane još žuta voda pa se i usmrdi. Mislim si, štedi kući, ne ovde gde si među drugim ljudima koji moraju da koriste istu šolju.
Nema tog znoja tuđeg da pokupiim na sebe toliko, nikad mi se to nije desilo. Dok sam kraj nekog osetim pa se maknem i dobro, al ovo koliko isparava, zavuče se u sve. Najveća muka mi je da ljudi ne pomisle da se ja tako osetim, kod lekara npr. ili negde ako odem odmah posle posla.