- Poruka
- 12
Концепт урока је веома сличан модерној психотерапији.
Више о томе сазнаћете када на Гооглу укуцате: badnjak forum

Више о томе сазнаћете када на Гооглу укуцате: badnjak forum

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
мислим, читам по часописима (доватио сам неки девојкин Космополитан) како има особа шире негативну енергију око себе и како има енергетских вампира који краду, тј. сишу енергију жртава... зашто онда исмејавати концепт и постојаност урока? Мислим, ако постоји енергетски вампир, онда постоји и енергетски урок.
мислим, читам по часописима (доватио сам неки девојкин Космополитан) како има особа шире негативну енергију око себе и како има енергетских вампира који краду, тј. сишу енергију жртава... зашто онда исмејавати концепт и постојаност урока? Мислим, ако постоји енергетски вампир, онда постоји и енергетски урок.
A zašto?
Зато што човек не може да види будућност. Људи се користе разним методама да друге "упознају" са њиховом прошлошћу и људи наравно остају шокирани чињеницом да неко непознат зна њихову прошлост. Проблем је у томе што су те методе чист окултизам - општење са демонима...
Na ovo pitanje ćeš retko kad dobiti adekvatan odgovor. Uglavnom se daju parole tipa "zato što je to đavo" ili nešto slično ...
Šteta, nekad mi je prosto žao kad primetim toliki strah od nepoznatog.
Krajnje si iskljuciv... Da pokusam jos da pitam zasto je to okultizam i opstenje sa demonima?
Да покушам ја да питам зашто сам искључив?
Zasto si iskljuciv? Procitaj opet svoj post, pa pokusaj da uvidis...
Проблем је у томе што су те методе чист окултизам - општење са демонима...
A otkud znaš da je to baš uvek i kod svakog tako?
Kako moćeš da budeš tako siguran?
Ko inkvizicija
Да ли је познавање нечије прошлости, или наводно "будућности" нешто што је природно, нешто што је нормално, нешто што сви знамо и можемо да видимо. Није. Дакле, није много важно како ти називаш своју методу да мени "откријеш" моју прошлост, суштина је да ти користиш нешто што људима није дано да користе. Тако да врло лако и без много филозофирања можемо закључити да свако ко покушава да "види" било прошлост било будућност петља са окултизмом...
Naravno... Slazemo se da se radi o okultizmu.
I dalje banalizujuci, mozemo da kazemo, da po ovoj definiciji:
http://hr.wikipedia.org/wiki/Okultizam
su se okultizmom bavili i apostoli i jevandjelisti i jos gomila njih...
Skroz nepotrebno... Ne vidim nikakav problem u okultnom...
Што се мене тиче после оваквог "аргумента" ти и ја на ову тему више не морамо да расправљамо. Упоредити апостоле, који су живели са Господом Исусом Христом, који су били непосредни сведоци Његовог живота, смрти и Васкрсења и окултисте који призивају демоне на ове или оне начине како би од њих добили оно што им је потребно у остваривању својих себичних, неморалних, често и изопачених намисли и да не набрајам даље, је више него скандалозно!
Да ли је познавање нечије прошлости, или наводно "будућности" нешто што је природно, нешто што је нормално, нешто што сви знамо и можемо да видимо. Није. Дакле, није много важно како ти називаш своју методу да мени "откријеш" моју прошлост, суштина је да ти користиш нешто што људима није дано да користе. Тако да врло лако и без много филозофирања можемо закључити да свако ко покушава да "види" било прошлост било будућност петља са окултизмом...
Da li je poznavanje i praktična primena kvantne mehanike, tehnike nuklearniih reakcija ili jednostavno Maksvelove elektromagnetike, nešto što je normalno, nešto što svi znamo i možemo da vidimo/ koristimo. Nije? Baš čudno. .
Je li time može da se pobije kompletna zemaljska populacija? Može ali dosada se nije desilo
A je li mogu time da se spase mnogi životi, zemlja sačuva od uništenja? Može, ali ni to se još nije desilo..
Dakle, mislim da nije mnogo važno koji alat koristimo i kako se po upotrebi alata svrstavamo i razvrstavamo. K'o da nije dosta druginh podela? Alat i tako nije ništa kriv.
Mnogo je važnije po meni kakva je naša namera. Kad staneš pred sudiju odmeriće ti nameru ispoljenu u proteklom vremenu i najmanje će te pitati jesi li pomagao tako što si uvodio struju/Internet, ili kuvao ćajeve i začinjavao ih opšte poznatim ili opšte potpuno nepoznatim stvarima. Strah od nepoznatog i nepoverenje je OK, kao ništa drugo, poziva čoveka na učenje, ali napad iz nepoverenja/straha je tešak greh po svim tradicijama koje poznajem, pa i one u okrilju „majke“ dogme.
Ljudima je tesko da zamisle da dusa postoji a kamo li pa da veruju u uroke, dobar deo ovde na ovom pod forumu ne veruje u nista za njih je ovo trosenje vremena, i 90% teme su za njih bez smisla itd...
pa ne bih bas rekla, samo ne verujemo svi u iste stvari, niti se svi zanimamo za isto... u svakom slucaju, da je nekome do gubljenja vremena isao bi na neki drugi pdf a ne ovde, tako da... cini mi se da gresis![]()
Па свакако да је намера нешто опасније од "пуког" алата, с тим да окултизам није алат, то је идеологија, опредељење, то је између осталог побуна против Бога... сем тога, нема тога ко практикује окултизам и има "добре" намере...такав не практикује окултизам да би "спасио свет" или учинио нешто добро.... ..
Nije mi jasno kako možeš biti tako siguran. Optužiti nekoga lažno trebao bi da je greh koliko znam kakvoga se jedan iskreni vernik ipak kloni.
Сигуран сам просто тако што знам како окултизам "функционише"... Притом, ја, како ти кажеш, не оптужујем никога за крађу жвака, па сад можда јесте украо, можда није. Окултизам је врло озбиљна ствар и практикују је само две групе људи, они који из неког разлога не виде, тј. не увиђају опасности истог и они који итекако знају позадину и моћи који експериметисање са окултизмом носи и то користе... Последице, ће нажалост и за једну и за другу групу свакако доћи...
Meni brbljivom sada preostaje samo da se divim tolikoj dubini spoznaje, koju ne uoćih u svojoj oholosti, sigurno i mnogo čemu još, a što na ovom stepenu razvoja, dato mi ne bi, makar i da pojmim.
Činjenica da sam nečastan, počašćen prisustvom emanacije nepojmljivih razmera, ispunjava me strahopoštovanjem i pomalo zbunjuje odsustvo plemenite poduke, jer se bez nje, verovatno neuko i ograničeno, pitam o razlogu uzvišenog čina ukazane mi ćasti. Problem naravno leži u mojoj nesavršenoj i nezahvalnoj prirodi. Sigurno ću provesti dodatno sagledavanje primljenih poruka u veri da će mi se plemenitost smerno sledeć' nagoveštaj ipak jednom ukazati.
ja se ponizno klanjam.
Povrh svega molim te da se osetiš slobodnim pobliže, ako je moguće, da nam objasniš tu monolitnu uverenost da bavljenje "okultnim" neminovno donosi posledice nažalost.
Па зашто бих ја ОПЕТ било шта ...