Zašto ne treba jesti svinjetinu?

robivek je adventista koji nije adventista jer se ne izjasnjava a jeste
Odmah se vidi filozofski potencijal,lepo sroceno u tom stilu...nego,kad ste to vi postali eksperti za detekciju adventista ?
...nije valjda da si se i ti nekako prestrojila u redovima onih koji smatraju da samo adventisti imaju kompletnu Biblijsku istinu pa sad ko god iznosi takvo verovanje - taj mora biti adventista...!??? :)

ne svima nego je jasna misao
nema se sta tu pojasniti
ako znas srpski razumeces
Nista onda idem ja trkom do prvog dobrog profesora iz srpskog jer definitivno ne razumem...mora biti da je do mene ali se bar nadam da je to resljive prirode...
Matej 15
11 Ne pogani čoveka ono što ulazi u usta, nego što izlazi iz usta ono pogani čoveka.
A od kada je taj mehanizam ociscavanja u ljudskom organizmu stupio na snagu,jel nakon trenutka kada je to Isus rekao ili je to mozda oduvek bilo tako ?

Nista onda idem ja trkom do prvog dobrog profesora iz srpskog jer definitivno ne razumem...mora biti da je do mene ali se bar nadam da je to resljive prirode...

A od kada je taj mehanizam ociscavanja stupio na snagu,jel nakon trenutka kada je to Isus rekao ili je to mozda oduvek bilo tako ?
Stari zavet je do Isusa
od isusa Novi Zakon

Nas pevac se jos uvek muci sa percepcijom stoga moram pojasniti jos jednom - i pored toga sto se takvo meso hemiski dezintegrise to ne menja cinjenicu da je to bilo meso neciste zivotinje a da je gurman jos jednom prekrsio Bozji zakon ( onaj isti koji ce biti jedan od kriterija u toku vecnoga suda kada ce se suditi svakom ljudskom bicu ) ...
Bato, da ti nama pod hitno pojadniš da li kenjaš anatomski nepromenjene prasiće?

Znači da se mi spremimo polako da će sud da traje večno?
Cni mi se da je to sud koji ce odlucivati za vecnost svakog pojedinca stoga je dobio takav naziv...
Bato, jesi ti to pokiso po glavi danas malo na bicikli?
...moguce,jer sam,iskreno, poceo da sumljam u vas da me iz nekog razloga ne mozete razumeti ono sto sam vam jasno precizno objasnio Biblijskim tekstovima sa zapazenim kontekstom...
...kad ono,do mene bilo...a pitao sam se odakle mi par cvoruga na glavi... :D

Daj pojasni ovaj svoj medicinski nalaz i dijagnozu? Može i BIBLISKI.
Dakle kad pojedes neko svinjce, njegovo se meso hemijskim reakcijama dezintegrise u digestivnom traktu coveka da bi se na kraju izbacilo napolje u obliku fekjalija...ALI...
To definitivno ne menja cinjenicu da je to pojedeno svinjece meso bilo deo zivog svinjceta koje nije bilo prezivar a i nakon tog rucka,sve svinje su i dalje neciste zivotinje jer jos uvek nisu prezivari...
...ako me i nakon ovog ne razumes onda mi daj molim te preporuci gde da se obratim kako bih stekao znanje komunicirati s ljudima poput tebe... :D

Poslednja izmena:
ne znam zašto se uopšte bavi time. jehova mu zabranio da jede svinjče i to je to. ali on je sumnjao izgleda u jehovinu zabranu pa je ipak proveravao.
verovatno će sad neke citate iz biblije o proveri, mislim da kod pavla ima. ej al on proverava svog nebeskog jehovu i naziva sebe vernikom. :think:
Pa.zato što je medicinski fenomen. Pojede prase i iiskenja anatomski potpuno nepromenjeno prase.

evo jos dokaza
Kolosanima 2
16 Da vas, dakle, niko ne osuđuje za jelo ili za piće, ili za kakav praznik, ili za mladine ili za subote.17 To su sve senke stvari koje su imale da dođu, ali je telo u Hristu.

Rimljanima 14:3
Koji jede neka ne ukorava onoga koji ne jede, a koji ne jede neka ne osuđuje onoga koji jede, jer ga Bog primi.

aeternum, jel znas da u biblji pise da Bog ne postoji, znaci stih ima..takodje za tebe JS, Rim 13.1 svaka dusa da se pokorava vlastima, jer su vlasti od Boga date..dok vi ne postujete vlasti po pitanju vojske, pa samim tim ni Isusa, niti PAvla a ni Poslanicu Rimljanima ne postujete..

Back