Tom Jones 1
Poznat
- Poruka
- 9.058
Čini ti se jer si danas popio neku drogu a i zato što nemaš pojma o Bibliji. Ne zove se večni...Cni mi se da je to sud koji ce odlucivati za vecnost
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Čini ti se jer si danas popio neku drogu a i zato što nemaš pojma o Bibliji. Ne zove se večni...Cni mi se da je to sud koji ce odlucivati za vecnost
Rimljanima 14:21Rimljanima 14:3
Koji jede neka ne ukorava onoga koji ne jede, a koji ne jede neka ne osuđuje onoga koji jede, jer ga Bog primi.
Ako nekoga nesto spotice ne pred njim to to znaciRimljanima 14:21
Dobro je ne jesti mesa, i vina ne piti, i ono ne činiti na što se tvoj brat spotiče, ili oda šta gori postaje ili slabi.
Cela Biblija je Bozja rec = istinaaeternum, jel znas da u biblji pise da Bog ne postoji, znaci stih ima..takodje za tebe JS, Rim 13.1 svaka dusa da se pokorava vlastima, jer su vlasti od Boga date..dok vi ne postujete vlasti po pitanju vojske, pa samim tim ni Isusa, niti PAvla a ni Poslanicu Rimljanima ne postujete..
Hajde da vidimo:evo jos dokaza
Odlican tekst i sad da vidimo sta nam dokazuje.Kolosanima 2
16 Da vas, dakle, niko ne osuđuje za jelo ili za piće, ili za kakav praznik, ili za mladine ili za subote.17 To su sve senke stvari koje su imale da dođu, ali je telo u Hristu.
Tako je,dakle mi se ne trebamo medjusobno ukoravati nego sluziti Bogu u svemu pa i u jelu...Rimljanima 14:3
Koji jede neka ne ukorava onoga koji ne jede, a koji ne jede neka ne osuđuje onoga koji jede, jer ga Bog primi.
dakle staDakle ???![]()
U redu,dakle mislio sam na sudu na kojemu ce se odlucivati za vecnost svakog ljudskog bica...Čini ti se jer si danas popio neku drogu a i zato što nemaš pojma o Bibliji. Ne zove se večni...
Na osnovu cega se savest temelji na jedenju zelja,od kada je to postalo parametar za slabu veru u Boga ???dakle sta
Rimljanima 14 govori o savesti
sta cemo jesti ili piti je stvar savesti i nema pravo da nas niko osudjuje ili mi druge da osudjujemo za to
jer Bog nam dozvoljava da se vodimo savescu po tom pitanju
Rim.14,1.2:
" A slaboga u vjeri primajte lijepo, da se ne smeta savjest.
Jer jedan vjeruje da smije svašta jesti, a koji je slab jede zelje..."
dakle sve po savesti
kad je o tebi rijec onda 1 stih ne vrijedi, al kad treba druge da kritikijes onda moze samo 1 stih da se izvuce iz Biblije..a cijela Biblija je Bozija rijec kao sto ti kazes..Cela Biblija je Bozja rec = istina
Otkad hriscani treba da krse Bozji Zakon.
Postuje svesve ono sto je u skladu sa Bogom
jel jasnije
a Rimljanima 14 govori o savesti
na savesti nam je sta cemo jesti i piti
Ko ima slabu savest jede zelje to se kazeNa osnovu cega se savest temelji na jedenju zelja,od kada je to postalo parametar za slabu veru u Boga ???
...i jos bitnije - od kada su jaki vernici postali oni koji jedu bukvalno svasta, sto u kontekst teme bi trebalo znaciti necistog mesa...!??
Molim konkretne odgovore iz Svetog Pisma dok sve ostale kometare o ceni goriva na svetskim berzama zamolio bih vas da sacuvate za neku drugu priliku.
Dakle ??
kakav bre prvi stih ti vadios iz kontekstakad je o tebi rijec onda 1 stih ne vrijedi, al kad treba druge da kritikijes onda moze samo 1 stih da se izvuce iz Biblije..a cijela Biblija je Bozija rijec kao sto ti kazes..
sad veceras uzmi pa kopaj koja je problematika bila u Rimljanima vezano za 14 glavu sto se tice mesa i zelja..
Pa jel citas sto te pitam,videli smo citata a sada smo krenuli sa analizom stoga mi ne ponavljaj citirano vec mi odgovaraj konkretno i direktno to sto te pitam.Ko ima slabu savest jede zelje to se kaze
Zasto pominjes savest kada je upotrebljena rec vera...!?Ko ima jaku savest moze svejesti
Sa ovim se slazem stoga daj se vrati na "autoputu"teme, krenuli smo,nemoj kaskati...Bitno je ne spoticati druge u veri
Molim da ti doktore, pokazno pojedeš jedno prase i da ga uslikaš kad ti izađe kao fekalija, da možemo da vidimo da se nije ništa anatomski promenilo. Ništa nemoj BIBLISKI, fotka govori više od reči.Na osnovu cega se savest temelji na jedenju zelja,od kada je to postalo parametar za slabu veru u Boga ???
...i jos bitnije - od kada su jaki vernici postali oni koji jedu bukvalno svasta, sto u kontekst teme bi trebalo znaciti necistog mesa...!??
Molim konkretne odgovore iz Svetog Pisma dok sve ostale kometare o ceni goriva na svetskim berzama zamolio bih vas da sacuvate za neku drugu priliku.
Dakle ??
Rimljanima 14 ti govori o savestiPa jel citas sto te pitam,videli smo citata a sada smo krenuli sa analizom stoga mi ne ponavljaj citirano vec mi odgovaraj konkretno i direktno to sto te pitam.
Zasto pominjes savest kada je upotrebljena rec vera...!?
Jel po tebi vera i savest jedno te isto ili nam neko mozda podmetnuo krivi prevod ?
...a posle se ljutis kad te nazovu falsifikatorom...
Sa ovim se slazem stoga daj se vrati na "autoputu"teme, krenuli smo,nemoj kaskati...
Cekam odgovore na konkretna pitanja.
Gde ovde pise savest kad vidis da se jasno i precizno navodi da su jelo i pice dati u kontekst zahvaljivanja Bogu ...!!!???Rimljanima 14 ti govori o savesti
3 Koji jede neka ne ukorava onog koji ne jede; i koji ne jede neka ne osuđuje onog koji jede; jer ga Bog primi.
6 I ko jede sve, zbog Jehove to radi, jer zahvaljuje Bogu, a ko ne jede sve, zbog Jehove ne jede, i takođe zahvaljuje Bogu.
Gde pise savest?Gde ovde pise savest kad vidis da se jasno i precizno navodi da su jelo i pice dati u kontekst zahvaljivanja Bogu ...!!!???
Jel po tebi isto savest i zahvaljivanje Bogu ??????????????
I daj nemoj bezati od 2 stiha,to je sam pocetak,daj da prvo njega resimo pa idemo dalje.
Dakle ???
kazi ti meni koja je problematika u rim 14 glava, zbog cega se pavle obraca jednima koji jedu mesu i drugima koji jedu samo zelje..kakav bre prvi stih ti vadios iz konteksta
tu se govori o savesti
znaci savescu se vodimo sta cemo jesti il ipiti
Rimljanima 14:21
Dobro je ne jesti mesa, i vina ne piti, i ono ne činiti na što se tvoj brat spotiče, ili oda šta gori postaje ili slabi.
celu recenicu procitaj
dakle necemo spoticatoi bracu u veri
nekome savest daje da jede sve nekome ne
3 Koji jede neka ne ukorava onog koji ne jede; i koji ne jede neka ne osuđuje onog koji jede; jer ga Bog primi.
Bicu malo vulgaran u vezi ovog nista nema sto bi coveka moglo opoganiti da udje spolja u njega, na umu su mi zene i oralni seh...Doduse ne mora samo oralni.A iako im udje, zato sto je van braka, sa vise muskaraca odjedared i slicno, onda je ipak pogana rabota i blud...ima
evo idem da tražim
7:14 И дозвавши сав народ рече им: Послушајте мене сви, и разумите.
7:15 Ништа нема што би човек могло опоганити да уђе споља у њега, него што излази из њега оно је што погани човек.
7:18 И рече им: Зар сте и ви тако неразумни? Не разумете ли да шта год у човека споља улази не може га опоганити?
7:19 Јер му не улази у срце него у трбух; и излази напоље чистећи сва јела.
7:20 Још рече: Шта излази из човека оно погани човека
zašto bi isus nerazumne jevreje a koji se držali mozesovog zakon o hrani uopšte opiminjo?
ili ti misliš da su jevreji ipak jeli svinjetinu pa se sva jela ne odnosi na svinjče.
i nisi adventista a![]()
lepokazi ti meni koja je problematika u rim 14 glava, zbog cega se pavle obraca jednima koji jedu mesu i drugima koji jedu samo zelje..
Pa procitao ali ne vidim ono sto ti vidis stoga sam te pozvao na zajednicku analizu...gledacemo i druge prevode,uporedjivati sa jevrejskim prevodima,grckim ,postavljat cemo pitanja i pokusavati ih odgovarati pa cemo na kraju videti o cemu je rec.Gde pise savest?
Pa procitaj celo poglavlje je o savesti
Uuuuups,opet mi promaklo o a gde to konkretno pise ?kako gde
jasno pise da mozemo da jedemo sve i da to Bog odobrava
de procitaj sta te pitam..imas dvije grupe ljudi..moje pitanje je kako su nastale te dvije grupice kojima se pavle obraca..zbog cega ti jedni jedu mesu, a drugi zelje..lepo
da ne osudjuju jedni druge na stvar sopstvenog izbora - savesti
Odlicno pitanje a jos bolja ti primedba.Bicu malo vulgaran u vezi ovog nista nema sto bi coveka moglo opoganiti da udje spolja u njega, na umu su mi zene i oralni seh...Doduse ne mora samo oralni.A iako im udje, zato sto je van braka, sa vise muskaraca odjedared i slicno, onda je ipak pogana rabota i blud...
zbog savestide procitaj sta te pitam..imas dvije grupe ljudi..moje pitanje je kako su nastale te dvije grupice kojima se pavle obraca..zbog cega ti jedni jedu mesu, a drugi zelje..
A savest ti kaze sta konkretno : jedi svasta da bi bio jak u veri ili mozda da jedes zelje jer si u veri slab ?zbog savesti