...zavisi kada si se prikljucio a cini mi se da si svratio malo pre deserta...Neozbiljan si
Nisu ovo teološke nego gurmanske diskusije.

Ma nisam to bio ja, nego sam vam to stavio na vasem jelovniku,ja sam jasno i precizno naveo zasto ja to ne radim - zato sto nit ludsko a nit svinjsko meso nisu za jelo !Jedino što si ti nešto pobrljaveo pa bi da jedeš komšije.
A sta si mislila,da sam ja neki zombi pa ne disem kad sam na forumu ?izvini nisam znala da ti na forumu živiš život![]()

Ne.jel jedeš jagnjetinu?
jaretinu?
Pomalo.
Razlika je u tomu sto je Bog dao izricite zapovesti koja sva ziva bica mogu biti na ljudskom jelovniku a tamo,na toj listi - definitivno nema nit coveka,nit svinju,nit magarca,nit zmije,nit bubashvabe,nit misheve i t.d.ako jedeš a to su živa bića onda možeš i komšiju ili smatraš da ti je komšija prljav pa njega ne smeš?
M anisam siguran koliko je poskupeo dizel,bilo je nekih promena ali koliko tacno zaista ne znam.možda bi ti onda komšinica bila ukusnija još ako je predatorka hahahahahah
Jel te zanima jos nesto po temi ili cemo o metereologiji...!?

Pa nisam ja to izmislio,zasto opet ides na mene ?gluposti su gluposti i možeš se vaditi do prekosutra da ne postoje glupa pitanja
Moguce je da si u pravu ali sam se naviko da mi ne odgovaraju na pitanja - kad su jasna u teoloskom smislu onda ih nigde nema a kad se dotaknem neceg iz realnog zivota onda mi pitanja odjednom postaju ...glupa...!???ti upravo rušiš tu teoriju

Dakle bice da je do mene,jel tako ?