Zašto ne treba jesti svinjetinu?

Neozbiljan si

Nisu ovo teološke nego gurmanske diskusije.
...zavisi kada si se prikljucio a cini mi se da si svratio malo pre deserta... :D
Jedino što si ti nešto pobrljaveo pa bi da jedeš komšije.
Ma nisam to bio ja, nego sam vam to stavio na vasem jelovniku,ja sam jasno i precizno naveo zasto ja to ne radim - zato sto nit ludsko a nit svinjsko meso nisu za jelo !
izvini nisam znala da ti na forumu živiš život :mrgreen:
A sta si mislila,da sam ja neki zombi pa ne disem kad sam na forumu ? :mrgreen:
jel jedeš jagnjetinu?
jaretinu?
Ne.
Pomalo.
ako jedeš a to su živa bića onda možeš i komšiju ili smatraš da ti je komšija prljav pa njega ne smeš?
Razlika je u tomu sto je Bog dao izricite zapovesti koja sva ziva bica mogu biti na ljudskom jelovniku a tamo,na toj listi - definitivno nema nit coveka,nit svinju,nit magarca,nit zmije,nit bubashvabe,nit misheve i t.d.
možda bi ti onda komšinica bila ukusnija još ako je predatorka hahahahahah
M anisam siguran koliko je poskupeo dizel,bilo je nekih promena ali koliko tacno zaista ne znam.
Jel te zanima jos nesto po temi ili cemo o metereologiji...!? :kafa:
gluposti su gluposti i možeš se vaditi do prekosutra da ne postoje glupa pitanja
Pa nisam ja to izmislio,zasto opet ides na mene ?

ti upravo rušiš tu teoriju
Moguce je da si u pravu ali sam se naviko da mi ne odgovaraju na pitanja - kad su jasna u teoloskom smislu onda ih nigde nema a kad se dotaknem neceg iz realnog zivota onda mi pitanja odjednom postaju ...glupa...!??? :D
Dakle bice da je do mene,jel tako ? :mrgreen:

...zavisi kada si se prikljucio a cini mi se da si svratio malo pre deserta... :D

Ma nisam to bio ja, nego sam vam to stavio na vasem jelovniku,ja sam jasno i precizno naveo zasto ja to ne radim - zato sto nit ludsko a nit svinjsko meso nisu za jelo !

A sta si mislila,da sam ja neki zombi pa ne disem kad sam na forumu ? :mrgreen:

Ne.

Pomalo.

Razlika je u tomu sto je Bog dao izricite zapovesti koja sva ziva bica mogu biti na ljudskom jelovniku a tamo,na toj listi - definitivno nema nit coveka,nit svinju,nit magarca,nit zmije,nit bubashvabe,nit misheve i t.d.

M anisam siguran koliko je poskupeo dizel,bilo je nekih promena ali koliko tacno zaista ne znam.
Jel te zanima jos nesto po temi ili cemo o metereologiji...!? :kafa:

Pa nisam ja to izmislio,zasto opet ides na mene ?

Moguce je da si u pravu ali sam se naviko da mi ne odgovaraju na pitanja - kad su jasna u teoloskom smislu onda ih nigde nema a kad se dotaknem neceg iz realnog zivota onda mi pitanja odjednom postaju ...glupa...!??? :D
Dakle bice da je do mene,jel tako ? :mrgreen:
Na tebe ne bih išla budi siguran sto posto
nisam predatorka koja uskače u tudje krevete

I da jeste do tebe ...
Toliki ego da sve ti znaš dok za druge znaš reći čak da ne znaju maternji jezik razumeti kako treba dok ti makedonac savršeno znaš srpski ...
To uopšte nije odlika vernika, vernika kakvog ti sebe opisuješ ...

Od mene bi vam bio odgovor na inicijalno pitanje:
Zato što ta životinja, ta svinja, ima refleks da se obraduje (meni), kad joj dođem da odmenim babu i dedu, da je nahranim.
Ta svinja daje sve od sebe da mi pokaže da me voli. Kako, bre, takvo jedno umiljato stvorenje da se konačno zakolje i pojede do koščica po kratkom postupku?
Kao dete nikad nisam videla neku matoru svinju, ono... koji im je lifespan, koliko dugo mogu da žive?

Ooooh, tako sam rastužena jer mislim da mogu živeti mnogo duže.
To su divne životinje.
I moj pokojni deda je ustuknuo, nije imao šta da mi kaže, krajnje Saturnovski tip, ono, deda mrkog pogleda- kad sam mazila male praščiće;
Bre, ne treba da ih jedemo, treba da ih volimo! :rida:

Od mene bi vam bio odgovor na inicijalno pitanje:
Zato što ta životinja, ta svinja, ima refleks da se obraduje (meni), kad joj dođem da odmenim babu i dedu, da je nahranim.
Ta svinja daje sve od sebe da mi pokaže da me voli. Kako, bre, takvo jedno umiljato stvorenje da se konačno zakolje i pojede do koščica po kratkom postupku?
Kao dete nikad nisam videla neku matoru svinju, ono... koji im je lifespan, koliko dugo mogu da žive?

Ooooh, tako sam rastužena jer mislim da mogu živeti mnogo duže.
To su divne životinje.
I moj pokojni deda je ustuknuo, nije imao šta da mi kaže, krajnje Saturnovski tip, ono, deda mrkog pogleda- kad sam mazila male praščiće;
Bre, ne treba da ih jedemo, treba da ih volimo! :rida:
Jedna im oblaci i odjeću stavlja im kapicu na glavu.
Nedaj boze da je to dala nekom covjeku koji nema.
No dobro njena lova njena stvar.

Back