Zašto ne slavimo naše evropske prvake a slavimo nečije desetke?

Lagerta

Supermoderator
Poruka
30.593
1752954005182.png

Ali zato smo nultom ćaciju Milošu saznali ama baš sve. I kako je imao teška pitanja, i kako je briljirao na ispitu, i kako ga profesor mrzi al morao da mu da desetku. Neko me je pitao da li će blokader doktor da me leči s obzirom da nisu imali predavanje i odgovor je DA, ovakav hoće, stanar Pionirskog bez stalne adrese ne, hvala.

Pogledajte prilog 1758512
Ali zato smo nultom ćaciju Milošu saznali ama baš sve. I kako je imao teška pitanja, i kako je briljirao na ispitu, i kako ga profesor mrzi al morao da mu da desetku. Neko me je pitao da li će blokader doktor da me leči s obzirom da nisu imali predavanje i odgovor je DA, ovakav hoće, stanar Pionirskog bez stalne adrese ne, hvala.
znaci Milan i njegov otac ce da pljuju po Srbiji i na domacem terenu i po inostranstvu I ZATO DRZAVA TREBA OD NJIH DA PRAVI HEROJE ????
Da je to ucinila, licno bih trazio momentalnu ostavku takve vlasti

Pogledajte prilog 1758512
Ne mogu da verujem kakvih komentara ima. 🤣🤣🤣 Troluješ botove sa "Milanom"🤣🤣🤣🤣

Zaključak se sam nameće: Dok režim podržava svoje, za to vreme opozicija misli samo na svoje du.. i ne interesuje ih niko drugi. I kako onda da sutra glasaš za takve?
Па и немој да гласаш за такве!
Зато студенти и праве своју листу.

Back