Zasto ne moze Visa?

Na nisu sipam samo ako baš moram ugl izbegavam od pojave novih pumpi. Ne može jedino na nisu jer su ameri blokirali platni promet.

Nis treba da ponudi popust za keš i nema zime. Ionako je benzin 50% skuplji nego u okolnim zemljama.

Dakle problem i krizu namerno pravi vučić.

Blokirali su swift (An open global standard for financial information) svima kojiima USA uvede sankcije........

Konačno i ovu Dinu da iskorsitim za nešto :mrgreen:
"Дина" је директан приход Анђелку и "браћи по матери" зато што се прави у Ковници новца и зато је обавезна за скоро све банке, хтео ти то или не хтео. Ја сам је се некако њиховом грешком решио и користим само "Visa" картицу и то једну и за динарски и за девизни рачун. Пошто не возим, не погађа ме ова рестрикција, али за већину људи није тако.

Setio sam se- PHANTOM OS

@darda

images.webp

Da li neko moze da objasni zasto na NIS pumpama ne moze dase koristi Visa kartica?

Kapiram da su pod sankcijama ali nije nas platni promet, zasto ne mogu te kartice kad ih izdaju nase banke?
Jer su oni tako odlučili. U Rusiji su ostavili da Visa i MC izdate kod njih mogu samo kod njih da se koriste, dok inostrane ne mogu - jer nisu želeli da se odreknu tog ogromnog dela profita. Bar je tako bilo u početku, sa prvim paketima sankcija, sad ne znam.

Da li neko moze da objasni zasto na NIS pumpama ne moze dase koristi Visa kartica?

Kapiram da su pod sankcijama ali nije nas platni promet, zasto ne mogu te kartice kad ih izdaju nase banke?

A nema nikakvih nagovestaja da ce da bude nestasica? U sustini odakle znate sta ce da se desi, mozda blokaderi izboksuju kod EU da zavrnu ruku Orbanu i da posle N.godine MOL ne isporucuje gorivo Srbiji (kako je bar nagovesteno), nestane goriva, sveopsti narodni bunt i smandrljate Vucichija a da se nije ni nadao da ce da padne zbog benzina...

No, hajmo ozbiljno, eto nama dosadasnjih svercera kackavalja iz austrijskog Lidla kako prelaze na sverc benzina, ima sa krova svoje Lade na parkingu ispred Kalenic pijace da prodaju bojeni benzin iz flasa dvolitarki... jos samo da upasuju gornji deo adidas trenerke u donji pumin, pa da sve lici na '90-te.

A kad sam ja moderatoru na podforumu automobili jos pre 3-4 godine govorio da predje na elektricna vozila (teslu) i da mu u daljoj buducnosti nema zime on se smejao... sad bi mogao da da javno izvinjenje. :D

Back