Zasto ne dolaze Putin i Xi na paradu?

Putin i Si prave vojne parade kad imaju nekog povoda za tako nešto obeležavanje godišnjica kraja drugog sv.rata itd.guzonja ovde pravi paradu da demonstrira silu jer je uplašen za svoju vlast jer hulja se ljulja niko ko drži do sebe u svetu neće da prisustvuje tako nekom cirkusu

Kakav je to nacin ti odes i ispostujes, odneses kovertu a kad treba da se vrati koverta onda prc?
Jel se tako postuje domaćin?
Znaci mi smo njima niko i nista?

Zato što je Vučić podjednako necenjen i na zapadu i na istoku. Svuda se smatra korisnom budalom. Zapadu daje Kosovo i litijumsko trovanje građana u zamenu za ostanak na vlasti, a istoku daje teren da podbadaju zapad i šire uticaj po Evropi u zamenu za slikanje sa diktatorima radi loženja nacionalno orjentisanih glasača. I tako dok se uvlači i jednima i drugima, koruptivni poslovi u pozadini cvetaju dok država i narod propadaju kao taoci politike države podređenje ličnim ciljevima.

NAČELA USTAVA​

Republika Srbija je država srpskog naroda i svih građana koji u njoj žive, zasnovana na vladavini prava i socijalnoj pravdi, načelima građanske demokratije, ljudskim i manjinskim pravima i slobodama i pripadnosti evropskim principima i vrednostima.​

Član 8

Teritorija Republike Srbije je jedinstvena i nedeljiva.

Granica Republike Srbije je nepovrediva, a menja se po postupku predviđenom za promenu Ustava.

Slavite samoproglašenu nezavisnost Kosova adv. Fauler , a pozivate i na otcepljenje Vojvodine od Srbije, a pogotovo vaš klijent hrvatskog podrijetla.

Član 8

Teritorija Republike Srbije je jedinstvena i nedeljiva.

Granica Republike Srbije je nepovrediva, a menja se po postupku predviđenom za promenu Ustava.

Slavite samoproglašenu nezavisnost Kosova adv. Fauler , a pozivate i na otcepljenje Vojvodine od Srbije, a pogotovo vaš klijent hrvatskog podrijetla.
Ko poziva na otcepljene Vojvodine ne lupetaj bote odnosno to jedino pominje tvoj buljousti da bi na kraju herojski spasao Vojvodinu od otcepljenja u njegovim medijima i tako ućario neke jeftine poitičke poene

Kada je Beograd oslobodjen u oktobru ili septembru?
Мислиш,када је окупиран?
та званична Окупација по њиховим Речима је уследила 20.Октобра.
Да,они су чак и Месеце Помешали. :lol:
Јер за све Време тзв "окупације",београђани су гајили са Немцима идиличне оДНОСЕ.
зА СВЕ 4 гОДИНЕ загнула су само 2 Немца:
-1 се утопио пијан у Сави,другога су убили локални Коцкари јер их је варао на Картама.

Ko poziva na otcepljene Vojvodine ne lupetaj bote odnosno to jedino pominje tvoj buljousti da bi na kraju herojski spasao Vojvodinu od otcepljenja u njegovim medijima i tako ućario neke jeftine poitičke poene
1. Vaš klijent, vojvođanski Hrvat je jednom na nekoj temi objavio nešto o otcepljenju Vojvodine, a i često ima prilike da lajkuje objave svojih saboraca iz matične Hrvatske na ovom forumu koji pozivaju na otcepljenje severne srpske pokrajine. Žao mi je što nisam uspeo da skrinšotujem te objave, verovatno su obrisane od strane moderatora.

2. Nisam deo mafijaškog SNS kartela, i više puta sam pisao protiv Vučića. I sam sam nastradao od njih mnogo puta u privatnom životu. Često sam ulazio u otvorene sukobe sa članovima ove mafijaške organizacije, tako da presta i da k*njaš i da me nazivaš botom.

3. Skender Vuqiqi je samo kapitalizovao na postojećoj ideji separatizma u Vojvodini što ne znači da je sama ideja secesije Vojvodine bezopasna. Mnogi profesori, istoričari i političari zagovaraju i šire ideju o secesionizmu Vojvodine, što se može suditi na osnovu javnih izjava vojvođanskih intelektualaca kao i njihovim objavama po društvenim mrežama.

1. Vaš klijent, vojvođanski Hrvat je jednom na nekoj temi objavio nešto o otcepljenju Vojvodine, a i često ima prilike da lajkuje objave svojih saboraca iz matične Hrvatske na ovom forumu koji pozivaju na otcepljenje severne srpske pokrajine. Žao mi je što nisam uspeo da skrinšotujem te objave, verovatno su obrisane od strane moderatora.

2. Nisam deo mafijaškog SNS kartela, i više puta sam pisao protiv Vučića. I sam sam nastradao sam od njih mnogo puta u privatnom životu. Često sam ulazio u otvorene sukobe sa članovima ove mafijaške organizacije, tako da presta i da k*njaš i da me nazivaš botom.

3. Skender Vuqiqi je samo kapitalizovao na postojećoj ideji separatizma u Vojvodini što ne znači da je sama ideja secesije Vojvodine bezopasna. Mnogi profesori, istoričari i političari zagovaraju i šire ideju o secesionizmu Vojvodine, što se može suditi na osnovu javnih izjava vojvođanskih intelektualaca kao i njihovim objavama po društvenim mrežama.

I sta ces sad?

Pitaj ******og predsednika za koliko je prodao Kosovo Albacima? Kad on bude u bukagijama onda mozes i mene za pisanje na krizarici.

A sada, dobrodosao na ignore listu, 86. Jos malo do 100. clana, on dobija zajecarsko pivo.

Putin i Si prave vojne parade kad imaju nekog povoda za tako nešto obeležavanje godišnjica kraja drugog sv.rata itd.guzonja ovde pravi paradu da demonstrira silu jer je uplašen za svoju vlast jer hulja se ljulja niko ko drži do sebe u svetu neće da prisustvuje tako nekom cirkusu
Parada je više zato što je trebao vojni rok da krene ovog meseca al pošto ne može zbog trenutne situacije tu je parada kao uteha.

Back