Zašto naši vole da kradu

pa kad bi ovde bagri ovoj tadicevskoj placao svaki harac, taksu , porez, prirez i razrez koji oni smisle ne da ne bi nista za tebe ostalo , nego bi bio i u minusu

zato ljudi mora da se nauce kako da se izbore sa lopovskom vlascu koja gradjane tretira gore od okupatora

drzava je nas neprijatelj . to je tako u ovom trenutku i gradjani treba tome da se prilagode.

da ne dozvole da budu donji u svakoj yebacini koju oni organizuju

i to ce tako biti dok ne sjasu sa vlasti i mesto ministarskih fotelja ne zauzmu celije u padinjaku i zabeli....

Rokaj snimaj! :hahaha:

Vrhunac glooposti! :roll:

Poslednja izmena:
a kako klasifikujes d rzavu dge ti treba veza ili pare za bilo koju drzavnu instituciju da nesto zavrsis?

ja je klasifikujem kao neprijateljsku

skoro je jedan covek koji je dao krv preko 60 puta , umro jer nije imao da plati neku participaciju od 6 000 dinara. Znaci taj covek je toj drzavi dao krv preko 60 puta, a oni njega mesto da lece za dzabe, pustili su ga da umre jer nije imao da im da pare....

i kako klasifikovati takvu drzavu nego neprijateljsku?

Tihi........ti si poznat po konstantno glupavim postovima , temama i komentarima.........

ali na ovoj temi si nadmasio sebe........prosto mi je neprijatno da citam sta pises...citam, a stidim se umesto tebe, gledajuci kako se koprcas u gluposti kao pile u kucini......:(

prijateljski savet......ugasi komp, izadji na livadu......odmori malo mozak, i sacekaj da tema nestane sa PDFa..........mnogo te covek isamarao.....nije humano, poslao sam modovima PP, da sprece dalji masakr..........:rtfm:

nemojte da kradete , kraduckajte , tako kaze nas bivsi ministar koji je na brzaka zavrsio neki fax, koji je ojadio zeleznicu,puteve i ko zna sta jos i koga

razmere lopovluka u ovoj zemlji su nevidjene

i sta obican gradjanin moze da uradi povodom toga?

da li da nastavi da placa njihove pljackase takse i namete i tako tera sebe i svoju porodicu u propast, a da puni njihove debele guzice?

ili da izbegava placanje njihovih pljackaskih poreza i tako doprinese sve sto je u njegovoj moci da se ovaj lopovski tadicevski sistem srusi

ja glasam za drugu opciju

ima jedna hrvatska izreka:
niko nema sto srbin imade, srbin ima ono sta ukrade.

nazalost, generalno gledano smo lopovsko drustvo, kao i ceo balkan... mentalitet se ne menje preko noci.

nama je svako ko vrati vlasniku izgubljeni novcanik - *****, a svako ko prevari kineza na pijaci za 200 din je car..
.

Ne sudi na osnovu svog vaspitanja.........kao i postavljac teme......

ima jedna hrvatska izreka:
niko nema sto srbin imade, srbin ima ono sta ukrade.

nazalost, generalno gledano smo lopovsko drustvo, kao i ceo balkan... mentalitet se ne menje preko noci.

nama je svako ko vrati vlasniku izgubljeni novcanik - *****, a svako ko prevari kineza na pijaci za 200 din je car...

Vreme neizvesnog zivota u zemlji ostavilo je trag i na tu moralnu anomaliju u nasem drustvu. Odjednom je postalo normalno ukrasti i raditi ispod zita kako bi se opstalo. A onaj ko danas to radi taj je velicina. Drustvene mane nastanu za sekund a treba da prodju nekad i vekovi da budu iskorenjene...samo imamo li mi toliko vremena? Vreme koje smo proziveli nacinilo je od nas da danas posteni nalazac postane naivna budala,i uopste da se krse mnoge norme koje su osnova jednog drustva.

Zakljucak : ne moze se reformisati bolesno drustvo...prvo ga treba leciti ma koliko to trajalo. Do tada ce svaki pokusaj reformi ne samo biti osudjen na propast,vec ce izazvati i kontraefekte u drustvu. Toliko je kontradiktornosti u ponasanju coveka ovde : recimo isti se zalaze za reforme sve dok on sam ne mora da se reformise,a vazno mu je da politicari (koje sad oni imaju veze sa ovim???) budu posteni.

Poslednja izmena:
Vidi ovako,na tom "obicaju" zahvali ljudima koji su u politici.Oni postavljaju primer kako se pljacka tako da ostali slicni njima imaju na sta da se ugledaju.Problem je u vrhu pa ide nadole.Koliko znam za sebe lopov nisam,a ne znam za tebe ***:mrgreen:.Dakle kreni od politicara pa nadalje pa ces skontati sto se krade!

svako sebi izabere lidera po osobinama koje ima ili zeli da ih ima,
to shto si naumio, da "amortizujesh taj "srpski brend, pozivajuci se na politicharie koji "kradu......:dash: veze s'mozgom nema...

ps.poznata je otimachina u "Udruzenom radu, od naduvanih dnevnica do toalet papira i sijalica..............

Na koga "smo se ugledali dok bacamo smece po ulici, po kanalima.......
.na same sebe :rumenko:

razmere lopovluka u ovoj zemlji su nevidjene

i sta obican gradjanin moze da uradi povodom toga?

da li da nastavi da placa njihove pljackase takse i namete i tako tera sebe i svoju porodicu u propast, a da puni njihove debele guzice?

ili da izbegava placanje njihovih pljackaskih poreza i tako doprinese sve sto je u njegovoj moci da se ovaj lopovski tadicevski sistem srusi

ja glasam za drugu opciju

u svakom slucaju ovo treba menjati,jer pljackaskoj,kohoabiterskoj gamadi nemoz najamiti novaca

u svakom slucaju ovo treba menjati,jer pljackaskoj,kohoabiterskoj gamadi nemoz najamiti novaca

al kako da promenis kad je narod u vecini glup?

narodu daj penziju od 20.000 dinara i platu u drzavnoj ustanovi od 30.000 dinara gde ne radi nista - i on srecan

nema narod ambicije za vise i bolje

ne znaju da takav vid ponasanja tj isplacivanje nezaradjenih plata nas dugorocno tera u propast.

ali i briga njih dok god pare stizu na racun

i pravo resenje je upravo ne placanje njihovih reketa sto ce sistem dovesti do kolapsa . tek kad sistem kolabira narod ce shvatiti razmere svoje gluposti i shvatiti da se tako ne moze

ne moze jedan da radi i izdrzava petoricu drugih koji ne rade nista i leze ceo dan po kancelarijama

Back