Zasto nasem investitoru 3000 a stranom 10000 EUR

Имате ли ви поверење у домаће фирме? Где би сте више волели да радите. у неком уређеном пословном систему или у некој хаотичној домаћој фирми? Ја бих пре дао субвенције странцима. Код њих се макар зна неки ред, постоји нека каква таква логика пословања. Уосталом погледајте све случајеве приватизације када су фирме куповали овдашњи пословни људи. Коли тих фирми успешно послује и након куповине?

Зато што је Тома тупсон. Свима је исто ако испуне одређене критеријуме унапред прописане. Е сад, друга је ствар што странци више упадају у очи.

А трећа је ствар што су субвенције за радна места једна од највећих дебилизама Млађаног господина Динкића. Јесте да имао много дебилизама ал је ово један од највећих.

Имате ли ви поверење у домаће фирме? Где би сте више волели да радите. у неком уређеном пословном систему или у некој хаотичној домаћој фирми? Ја бих пре дао субвенције странцима. Код њих се макар зна неки ред, постоји нека каква таква логика пословања. Уосталом погледајте све случајеве приватизације када су фирме куповали овдашњи пословни људи. Коли тих фирми успешно послује и након куповине?

Zbog nelojalne konkurencije zapadnih firmi kojima je kumovala država sada imaš naša domaća preduzeća takva kakva su.

Država u interesu EU i Divljeg Zapada svesno uništava kompletnu domaću industriju, poljoprivredu i finansije.

Nije 3000, nego 2,500 hiljada. Al to je samo jedna nepravdda. Drga je te , da srpskom investitoru kažu koliko sme da prijavi novozaposlenih. na primer, u koliko zapošljava 40 ljudi, oni mu kažu otvoreno... smeš da prijaviš samo 14 radnika... za tolko imamo pare da ti damo.

- - - - - - - - - -

U domaćim firmama, to jest uređenim domaćim sistemima, koji se tek sad grade i svararju i treba da prežive nelojalnu konkurenciju zapada. Naročito slovenaca i hrvata, koji dominiraju u Srbiji.

Back