R.Žiskar
Elita
- Poruka
- 15.608
Najbolji je za stranke i najjeftinija reklama za jednu taxi asocijaciju
Реклама? Пази кад нисам приметио да је било која асоцијација у питању...баш ћу да обратим пажњу...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najbolji je za stranke i najjeftinija reklama za jednu taxi asocijaciju
Тај рачун који је на слици лепо изгледа, али нажалост није фискални.
Него, видим да неко поставља питање зашто је у Београду такси скупљи него у НС, врло једноставно, Београд је Главни град, овде су Амбасаде, много хотела, много ресторана, снобова и самим тим платежнија клијентела него у било ком граду у Србији...
Такси је одувек био луксуз, а не социјална служба, па самим тим прати тржишну цену. Док има људи који могу да плаћају ову цену, ова цена ће постојати.
Још једна чињеница не би требало да се заборави, мање место, мање хабање аута, самим тим и мања амортизација. НС нема толико гужве ламеле, друк лагер и корпа не страда. Уље не мора тако често да се мења, самим тим ни филтер и још много техничких разлога има, да их све овде не набрајам.
Наравно да таксисти штите себе и своје пословање, а кога ће да штите?! Понављам, док год постоје људи којима ова цена таксија није велика, цена ће бити толика, једноставно тржиште одређује цену и овога тренутка је тржиште одредило да у БГ-у цена буде оволика.
Жао ми је, али мора да се схвати да је такси увек био и биће луксуз, за људе који немају новца постоји ГСП, за оне са мало више новца, постоје мини-бусеви, за болеснике којима је потребна хитна медицинска помоћ постоји служба хитне помоћи, једноставно свака служба има своју улогу у превозу одређене групе грађана.
Није такси служба обавеза, па да нас неко тера да користимо услуге те службе, као нпр. што морате да једете хлеб и пијете воду. Такси служба припада сектору услуга, па као што не морате да идете у један ресторан, већ ако желите идете у други, тако користите онај вид превоза који одговара вашим примањима.
Што се тиче иностранства та два примера ништа не значе, ја бих могао такође да набрајам разне примере и то у много већем броју.
Garantovano ne vozis u svojim kolima ni crnce,cigane ili jevreje? Neeee, ti si clan udruzenja taxista....ti vozis samo bogatase....
Da ti kazem ja nesto: ti si tup k'o oklagija, sto te uopste ne izdvaja od vecine tvojih kolega.Na kraju, avatar koji koristis govori dovoljno....
Beograd nije ništa skuplji od NS ima proporcionalno više taksista u odnosu na broj stanovnika
Цигане возим!
Мислим да ова твоја реченица на крају заслужује један мали бан, али знам да га нећеш добити, док год "пљујеш" по таксистима БГ-а.
Аватар ми је надимак који сам добио у рату, зато ми га не дирај!!!
Ja sam o taksistima rekao sta mislim.Ne o profesiji, nego o vecini individua koje se nazivaju taksistima.Avatar koji koristis, meni ne govori nista drugo (a bogami ni nadimak) osim da si ti jedna agresivna osoba, i da se time ponosis.A ako istices svoje ucesce u ratu, mogu da ti kazem da nisi jedini, ima nas jos, a ako mislis da ti je to dobar izgovor da "rusis" vladu "milom ili silom" , onda sta da ti kazem? Ja sam nosio svojevremeno istu beretku, pa sam protiv agresije. To nema veze sa profesijom, vec sa osnovnom kulturom. A sto se banovanja tice...zali se, sta da ti kazem...nadoknadices ti to vec u saobracaju sutra kada budes seo za volan, pa budes najjaci.....
Šta vi kao taksisti mislite zašto je tolika razlika u ceni između dva po cenama gotovo identična grada?
Juce porredih Beograd i Krusevac. Ja u Beogradu placam zenu koja mi jednom nedeljno sprema stan 300 din po satu dok je u Krusevcu 150 din/h a do skoro je bilo 120 din/h. Da ne spominjem koliko je skuplji rucak u jednom Beogradskom restoranu ili mozda kafa......
Mislim da je glupo porediti Beograd sa ostalim gradovima. Rodjen sam ovde ali bolje da nisam. Od mog grada prave logor. Svi nas pljuju a svi hrle ovde

После кажу како су таксисти сиромашни...а оно...има се може се....па куда хрли овај свет, питам ја вас?...Ja u Beogradu placam zenu koja mi jednom nedeljno sprema stan 300 din po satu dok je u Krusevcu 150 din/h a do skoro je bilo 120 din/h. Da ne spominjem koliko je skuplji rucak u jednom Beogradskom restoranu ili mozda kafa......
Juce porredih Beograd i Krusevac. Ja u Beogradu placam zenu koja mi jednom nedeljno sprema stan 300 din po satu dok je u Krusevcu 150 din/h a do skoro je bilo 120 din/h. Da ne spominjem koliko je skuplji rucak u jednom Beogradskom restoranu ili mozda kafa......
Mislim da je glupo porediti Beograd sa ostalim gradovima. Rodjen sam ovde ali bolje da nisam. Od mog grada prave logor. Svi nas pljuju a svi hrle ovde
...ja još uvek sve radim sama...najjeftinije mi je tako, a garant su mi prihodi veći od tvojih....nego, razmazio se svoju ženu, jerotije, pa je ondaK sve i skupo 

Original postavio jerotije Pogledaj poruku