Zasto nas Rusi toliko vole?

nema problema, Idi u Rusiju pa vidi sam
Био сам у Москви, као што сам пропутовао и остатак Европе.
То што пишеш су лажи, јер ја сам имао одлична искуства, од хотела до музеја, било где.

Можда једина ''непријатност'' је била испред Музеја победе, када смо налетели на неке комунисте (то су руски туристи из неке припиздине), замисли смета им црна мајица са ликом Александра Невског, па су нешто иронично промрљали у фазону ''ево и патриота'', али капирам да тај велики комплекс музеја доживљавају као неко своје свето место.
Али ја сам свуда носио мајице са српским и руским националистичким симболима, опуштено.

И једино је било смор што (за оне који то нису знали), за разлику од Србије, је немогуће ући у било коју цркву или храм у бермудама, чак и у истанбулске џамије се опуштено улази у бермудама, али то су строга правила РПЦ.

putin.jpg

Подаци за Русију 2021.

Рођени -2.3%
2021 - 1,402,834
2020 - 1,435,750

Смртни случајеви +15,1%
2021 - 2,445,509
2020 - 2,124,479

Природни пад 1.042.675

Руси су прднули у чабар, животни век просечног Руса пао на 64 године, здравље нације катастрофално јер просечан тридесетогодишњак по свом биолошком стању је у равни западног пензионера.

Животни стандард се стровалио задњих година на ниво Србије. Да немају атомске комшије би их свеле на Московску кнежевину из 1300.

MI I RUSI SMO JEDAN NAROD! Jedna krv! Jedna vera!

Samim tim je potpuno prirodno da se integrisemo jedni sa drugima.

Rusija ima energiju i resurse koje mi nemamo.

Ko nas je spasio 1915. kad su nas saveznici sa zapada izdali i prepustili umiranju na obalama Albanije! Rusija i ruski car Nikolaj Romanov!

Zapretio je zapad u izlaskom Rusije iz rata u slucaju da nas ne pomognu! Zahvaljujuci Rusima stotine hiljada Srba je prezivelo i izvojevalo slobodu!

Sta ima zapad? SAMO ZLO

To si RUS znaci

Био сам у Москви, као што сам пропутовао и остатак Европе.
То што пишеш су лажи, јер ја сам имао одлична искуства, од хотела до музеја, било где.

Можда једина ''непријатност'' је била испред Музеја победе, када смо налетели на неке комунисте (то су руски туристи из неке припиздине), замисли смета им црна мајица са ликом Александра Невског, па су нешто иронично промрљали у фазону ''ево и патриота'', али капирам да тај велики комплекс музеја доживљавају као неко своје свето место.
Али ја сам свуда носио мајице са српским и руским националистичким симболима, опуштено.

И једино је било смор што (за оне који то нису знали), за разлику од Србије, је немогуће ући у било коју цркву или храм у бермудама, чак и у истанбулске џамије се опуштено улази у бермудама, али то су строга правила РПЦ.

Ти си путовао по Русији, ја сам у Русији био! Наравно да ће ти се сви смејати и бити љубазни кад си им муштерија.

Ја сам причао са обичним народом гледао какво је расположење, улазио у менталитет. Један ме пита одакле сте ви ја кажем Србија а он ће
- ета Јагаславија.

Руси су поприлично друкчији од нас Срба. Прво и прво Руси су интровертни и скромни људи, све конта од нас Срба. Они на нас углавном гледају као на неке оне њихове Кавкасце које сматрају великим мућковима и подврстом. Одма те провале да ниси њихов јер Руси имају врло белу пут.

са друге стране Американци су слични нама. Белике букаџије и кавгаџије, воле да се размећу и троше као да не постоји сутра и уз све то имају неку дечију наивност.

Да скратим, РУси су нам блиски олико су нам блиски и Швеђани или Енглези

Замисли, одеш у Енглеску и онда напишеш, све је супер, рентакар јефтин једини смор је што се мора возити левом страном?!
Па није ти црква кафић? Штета што не пуштају у бермудама плус лименка пива у руци и цигарета у устима?
Е то би било кул?
Још ако ни и делили вакцине, ти би одлепио од среће!

Замисли, одеш у Енглеску и онда напишеш, све је супер, рентакар јефтин једини смор је што се мора возити левом страном?!
Па није ти црква кафић? Штета што не пуштају у бермудама плус лименка пива у руци и цигарета у устима?
Е то би било кул?
Још ако ни и делили вакцине, ти би одлепио од среће!
Немој да ми се обраћаш, осим ако ниси као она што има сто клонова.
Ево идеш на игноре и вас двоје сте једини.

са друге стране Американци су слични нама. Белике букаџије и кавгаџије, воле да се размећу и троше као да не постоји сутра и уз све то имају неку дечију наивност.

Да скратим, РУси су нам блиски олико су нам блиски и Швеђани или Енглези

Ниси ти ту баш сагледао суштину ствари. Нису неке кавгаџије и трошаџије репрезентативни примерци неког народа, ни шведског, ни српског, ни руског.

Ниси ти ту баш сагледао суштину ствари. Нису неке кавгаџије и трошаџије репрезентативни примерци неког народа, ни шведског, ни српског, ни руског.

Американци знатно више троше од Европљана и никад не жале да дају новац за праву ствар јер знају да инвестирају. Са друге стране твоји Руси су праве циције и ти то знаш и то те боли.

Американци знатно више троше од Европљана и никад не жале да дају новац за праву ствар јер знају да инвестирају. Са друге стране твоји Руси су праве циције и ти то знаш и то те боли.

Онај ко не тоши се не зове циција, већ рационалан човек, и било би боље када бисмо сви мање трошили, и ми Балканци, и они Американци.

Кажем ти да треба да баталиш то површинско посматрање. Тај начин гледања на ствари води у стање да умислиш да је добра инвестиција да купиш ћерки квалитетну шминку и платиш јој скупог фризера да би могла добро да се уда.

Онај ко не тоши се не зове циција, већ рационалан човек, и било би боље када бисмо сви мање трошили, и ми Балканци, и они Американци.

Кажем ти да треба да баталиш то површинско посматрање. Тај начин гледања на ствари води у стање да умислиш да је добра инвестиција да купиш ћерки квалитетну шминку и платиш јој скупог фризера да би могла добро да се уда.

да, нпр било би много боље да се лоше уда па да још теглим на грбачи и неспособног зета, јел ?

да, нпр било би много боље да се лоше уда па да још теглим на грбачи и неспособног зета, јел ?

Све зависи од твоје дефиниције доброг. За некога је добро када дође на журку и тамо има много пића и дроге. За другога, када дође на журку и тамо има стриптизета. За трећег, када дође на журку и тамо је жива музика. За четвртог, када дође на журку и тамо се игра шах. Итд...

Све зависи од твоје дефиниције доброг. За некога је добро када дође на журку и тамо има много пића и дроге. За другога, када дође на журку и тамо има стриптизета. За трећег, када дође на журку и тамо је жива музика. За четвртог, када дође на журку и тамо се игра шах. Итд...

осим тога што ћерка као и свака жена треба да је лепа а лепота кошта мислио сам превасходно на улагање у онразовање и наду да ће се удати за лепог паметног и перспективног младића.

Пробај да размишљаш ван пинка и задруге и сплавова. There's a world elsewhere...

Kako objasniti taj fenomen da Rusi vole Srbe ?
Kao glupost i cenu neobavestenosti i neznanja.
Da, ima medju Rusima ljudi koji smatraju da smo po defoltu braca, zbog Slovenstva i Pravoslavlja. Izuzetno mali broj, za razliku od (nicim izazvane) rusofilije medju Srbima... Vecini treba da detaljno objasnis gde je Srbija, nemaju pojma koje smo vere...itd. Ne jednom su me pitali-jel' Srbija deo bivseg SSSR?
Rusi su kao narod zatvoreni, okrenutii k sebi i ljubav im je uglavnom ogranicena na svoju zemlju, sto ja licno smatram pravilnim.

осим тога што ћерка као и свака жена треба да је лепа а лепота кошта мислио сам превасходно на улагање у онразовање и наду да ће се удати за лепог паметног и перспективног младића.

Пробај да размишљаш ван пинка и задруге и сплавова. There's a world elsewhere...

Батали и такве јефтине провокације. Бавиш се површинским стварима.

Културно и духовно смо део источне сфере. Западна цивилизација, уосталом и нема шта да понуди на духовном нивоу. Никад није успела ни да га досегне, нити да допринесе на том плану овом свету. Она је добра у одржавању инфраструктуре и ситним гимицима. Они су шудре духовног света.

Back