Zasto nas Rusi toliko vole?

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.589
Posto je bila tema zasto nas Hrvati toliko mrze, onda treba da se cuje i druga strana zasto nas Rusi toliko vole ?

Nas cuveni i poznati rodoljub Dragoslav Bokan je ukazao na neraskidive veze Srbije i Rusije kroz vekove i obostranoj pomoci. Bokan je naglasio da je Rusija uvek maksimalno kroz vekove pomagala Srbiju, i da je nikada nije izneverila. Da Rusija nikada nije bombardovala Srbiju, a mogla je posle petog oktobra kaze Bokan. Onda je Ostojic postavio ptanje a kako to da su Rusi dobili naftnu industriju za dzabe, Bokan mu je odgovorio da mesa babe i zabe i da lobira na Nato.
Kako objasniti taj fenomen da Rusi vole Srbe ?
:think:

Posto je bila tema zasto nas Hrvati toliko mrze, onda treba da se cuje i druga strana zasto nas Rusi toliko vole ?

Nas cuveni i poznati rodoljub Dragoslav Bokan je ukazao na neraskidive veze Srbije i Rusije kroz vekove i obostranoj pomoci. Bokan je naglasio da je Rusija uvek maksimalno kroz vekove pomagala Srbiju, i da je nikada nije izneverila. Da Rusija nikada nije bombardovala Srbiju, a mogla je posle petog oktobra kaze Bokan. Onda je Ostojic postavio ptanje a kako to da su Rusi dobili naftnu industriju za dzabe, Bokan mu je odgovorio da mesa babe i zabe i da lobira na Nato.
Nikita... ja sam otvorio tu temu zasto nas Hrvati mrze... imao sam i temu zasto Srbi vole Crnogorce (Srbe iz CG)... i imao sam juce temu Znameniti Srbi porijeklom iz CG i tu sam ubacio slike Arkana, Sloba, Karadzics, Luke Bojovica, Giske... i tema mi je izbrisana razlog provokacija...i ja sam se onda iznervirao i poceo da pijem rakiju i slusam cetnicke pjesme.. i otvorio sam par tema o Hrvatima... i onda je njih par doslo i pocelo da me vrijedja, da NAS vrijedjaju... hvala Bogu tu su bili braca Srbi i odbranili su me, to jeste dali su mi odgovor na ta neka pitanja.. sto je i logicno jer je ovo Srpski forum! Gdje si ti bio juce???

A Srbi nas vole jer smo iste duše.. NAS I SRBA 300 miliona

Ja sam sreo poprilican broj Rusa i vecini smo totalna nepoznanica. Ne razmisljaju o Srbima 24h dnevno i ne znaju puno o njima, Ruse kao veliki narod zanimaju isto tako veliki narodi.
Nije tacno, prico sam sa mnogo rusa i vecina nas smatra za bracu, a nekoliko njiha za drugara. NEMA RUSA KOJI NAS NE VOLI, traziti rusa koji ne voli srbe je kao traziti zeca koji ne voli sargarepu.

Nisu dobili NIS za dž .. imali su obavezu da izgrade Južni tok

Rusi znaju da smo mi i oni jedan narod.

Rusi su stari Srbi koji su se iselili sa prostora Balkana prvo u Kijev i okolini a onda i dalje.

Ja sam pre skoro 20 godina u Beogradu imao devojku iz Moskve . Ruskinju. Ono sto mi je bilo cudno jeste da ona potpuno razume sve skoro sto mi pricamo na srpskom. Pitao sam je kako je to moguce, ona mi je objasnila da nas razume zato sto kad mi pricamo govorimo stari ruski jezik.

Koliki si ti lazov, ti mrzis srbiju i ti bi najradije da srbija nestane i postane velika lalabanija. Idi nazad u nemacku, tamo ti je mesto, a ne u nasoj prelepoj srbiji!!!

Xxxx XXXX je Hrvat.

Rusi su stari Srbi koji su se iselili sa prostora Balkana prvo u Kijev i okolini a onda i dalje.

Ja sam pre skoro 20 godina u Beogradu imao devojku iz Moskve . Ruskinju. Ono sto mi je bilo cudno jeste da ona potpuno razume sve skoro sto mi pricamo na srpskom. Pitao sam je kako je to moguce, ona mi je objasnila da nas razume zato sto kad mi pricamo govorimo stari ruski jezik.

Xxxx XXXX je Hrvat.
Znao sam da je Ustasa iz Endehazije, jer na ovakav nacin ne moze da prica pravi srbin. To XXX stoji za zabranjene sodomisticke odnose sa nemackom, jer nemacka radi XXX u guzi hrvatske, nakon sto hrvati obrisu guzu konju posto su konjusari nemcima pa ih u stali nemacki gospodar povali jer je to XXX kanal. Film NDH projduckica "Horni Horvat gets f@kid after hourse ass cleen but by ostrian overlord, ejnl edishon ."

Rusi nemaju nikakvo interesovanje za ta ovdašnja bratimljenja i "ljubavi" kako se ovde zamišlaju ti pojmovi.
Imate ih po letovalištima gde god zađete od Vijetnama,preko Grčke do Kube,imate ih po Nemačkoj, Mađarskoj,Hrvatskoj...ma gde hoćete i nije teško doći u kontakt sa njima. Jednostavno ih ništa ne ineteresuje van njihovog društva u velikoj većini, nemali broj zaista ne zna za Srbiju,ili zna samo da postoji negde tamo kao i mnoge druge manje zemlje, a najmanje znaju ili mare za ovdašnja "dostignuća" u odbrani pravoslavlja i sl nebuloze kojima se ovde neki diče i misle da nas vezuju. Gledaju te kao na svakog drugog stranca manje više, uz možda + ako si Sloven ali samo toliko.
Rusi su sami sebi dovoljni generalno, tako se i ponašaju i najmanju imerziju imaju od svih evropskih turista sa ostalima.
I ljudi koji su bili u Rusiji su poprilično razočarani tom naoko hladnoćom običnog sveta.
Jednostavno ovdašnja rusog*zna projekcija ruskog naroda nije onakva kakvi Rusi jesu nego kako ih ovde zamišljaju da bi trebalo da budu a onda se razočaraju.
Ne mislim da je narod kao narod loš, naprotiv, nego jednostavno nije to što se ovde zamišlja. I ne nisu nam slični.
Grk nam je sličniji po mentalitetu 100x pa i južni italijan i Španac nego bil kakav Rus ili Poljak ili Čeh.
Geografija i podneblje tu radi mnogo više od krvnih veza u praistoriji.

Rusi nemaju nikakvo interesovanje za ta ovdašnja bratimljenja i "ljubavi" kako se ovde zamišlaju ti pojmovi.
Imate ih po letovalištima gde god zađete od Vijetnama,preko Grčke do Kube,imate ih po Nemačkoj, Mađarskoj,Hrvatskoj...ma gde hoćete i nije teško doći u kontakt sa njima. Jednostavno ih ništa ne ineteresuje van njihovog društva u velikoj većini, nemali broj zaista ne zna za Srbiju,ili zna samo da postoji negde tamo kao i mnoge druge manje zemlje, a najmanje znaju ili mare za ovdašnja "dostignuća" u odbrani pravoslavlja i sl nebuloze kojima se ovde neki diče i misle da nas vezuju. Gledaju te kao na svakog drugog stranca manje više, uz možda + ako si Sloven ali samo toliko.
Rusi su sami sebi dovoljni generalno, tako se i ponašaju i najmanju imerziju imaju od svih evropskih turista sa ostalima.
I ljudi koji su bili u Rusiji su poprilično razočarani tom naoko hladnoćom običnog sveta.
Jednostavno ovdašnja rusog*zna projekcija ruskog naroda nije onakva kakvi Rusi jesu nego kako ih ovde zamišljaju da bi trebalo da budu a onda se razočaraju.
Ne mislim da je narod kao narod loš, naprotiv, nego jednostavno nije to što se ovde zamišlja. I ne nisu nam slični.
Grk nam je sličniji po mentalitetu 100x pa i južni italijan i Španac nego bil kakav Rus ili Poljak ili Čeh.
OK, ali kako objasnjavas da je car Nikolaj Romanov ustao u odbrani male srbije i usao da ratuje za srbe na pocetku prvog svetskog rata? Kao sto je romanov branio malu srbiju tada od dekadentog zapada, gde je frojd smrkao kokain a marks nebuloznio nakon udarca sifilisa u glavu. Dakle ROMANOV jer ratovao za Srbiju, PUTIN CE RATOVATI ZA SRBIJU. Pametnom dosta.

OK, ali kako objasnjavas da je car Nikolaj Romanov ustao u odbrani male srbije i usao da ratuje za srbe na pocetku prvog svetskog rata? Kao sto je romanov branio malu srbiju tada od dekadentog zapada, gde je frojd smrkao kokain a marks nebuloznio nakon udarca sifilisa u glavu. Dakle ROMANOV jer ratovao za Srbiju, PUTIN CE RATOVATI ZA SRBIJU. Pametnom dosta.
Francuska je bila zapad tada zar ne? Jel te branila i hranila i spasila na kraju pa i oslobodila dobrim delom direktno svojim trupama? Jel ušla u taj rat kad i Rusi?

Znači nije te branio od zapada u tom pojmu kojem ga upotrebljavaš nego od Nemačke agresije. Tebi su i Belgija i Francuska i Italija i UK i USA bile saveznice u tom ratu, dakle dobar deo pa i glavni tog "dekadentnog zapada" a i tvoj deda se rado kleo u isti ako je bio Srbijanac jer je Francuska bila "majka" do 1941 i najvažniji saveznik. Ako je bi AU soldat iz Bosne ,Slavonije ili Krajine onda jbg razumem zašto su ti svi isti.

Lepo od njega i zaista viteški. Ali jel se sećaš dede tog Nikolaja , Aleksandra II koji je onako uzgred upisao Niš u bugarsku državu kada mu je to igralo,onog kojem Bugari i danas tepaju "osloboditelj"? Jbg tako to ide tamo, prvo ruski interes a ti ako se uklopiš super, ako ne ko te j*be , nema tu emocija. Rusija je sila.
A i tada kao i sada ruski seljak nije imao pojma gde je neka Srbija i nije ga puno interesovalo,

Ovo sto si nadrobio je gomila gluposti.

Rusija zeli da se Srbija i Rusija integrisu u isti vojno politicki blok.

Istu stvar zeli i vecina Srba.

Francuska je bila zapad tada zar ne? Jel te branila i hranila i spasila na kraju pa i oslobodila dobrim delom direktno svojim trupama? Jel ušla u taj rat kad i Rusi?

Znači nije te branio od zapada u tom pojmu kojem ga upotrebljavaš nego od Nemačke agresije. Tebi su i Belgija i Francuska i Italija i UK i USA bile saveznice u tom ratu, dakle dobar deo pa i glavni tog "dekadentnog zapada" a i tvoj deda se rado kleo u isti ako je bio Srbijanac jer je Francuska bila "majka" do 1941 i najvažniji saveznik. Ako je bi AU soldat iz Bosne ,Slavonije ili Krajine onda jbg razumem zašto su ti svi isti.

Lepo od njega i zaista viteški. Ali jel se sećaš dede tog Nikolaja , Aleksandra II koji je onako uzgred upisao Niš u bugarsku državu kada mu je to igralo,onog kojem Bugari i danas tepaju "osloboditelj"? Jbg tako to ide tamo, prvo ruski interes a ti ako se uklopiš super, ako ne ko te j*be , nema tu emocija. Rusija je sila.
A i tada kao i sada ruski seljak nije imao pojma gde je neka Srbija i nije ga puno interesovalo,

Zapad je izdao Srbe, ubijao, okupirao , oteo nam teritoriju, proterao narod.

Zapad nam je uveo sankcije, ubijao decu na nosama. Bombardovao centre gradova kasetnim bombama, ubijao trudnice na pijacama i u porodilistima, ubijao civile u vozovima....

Srbija danas ima samo jednog saveznika. To je Rusija. Ona nas za razliku od SAD, Francuske, Velike Britanije, Nemacke - nikada nije ubijala, nikada nije okupirala.

Zivela Rusija!

Ovo sto si nadrobio je gomila gluposti.

Rusija zeli da se Srbija i Rusija integrisu u isti vojno politicki blok.

Istu stvar zeli i vecina Srba.
Ne, to su taksativne istorijske činjenice.
Tvoji vlažni snovi o Rusiji su gomila gluposti i samo to....snovi.
Neće se nikada integrisati, da kažem hvala Bogu na geografiji barem po jednom pitanju

Ne, to su taksativne istorijske činjenice.
Tvoji vlažni snovi o Rusiji su gomila gluposti i samo to....snovi.
Neće se nikada integrisati, da kažem hvala Bogu na geografiji barem po jednom pitanju

Integrisacemo se sa Rusima ili nestati. Vi sluge zapada, izdajice i sluge okupatora, vodite srpski narod u nestanak. Srbi kao robovi NATO pakta nestaju i Srbija gubi 50.000 stanovnika svake godine.

Zapad nema sta da ponudi Srbima jer je potpuno ekonomski propao.

Milioni gradjana Amerike gladuju. 30% americke vojske GLADUJE . Dokaz

amerikancipukli.jpg

I kako nama da pomognu, kad ne mogu ni sami sebi. Zapad je BEDA! Pare su otisle na istok.

Zato moramo sa Rusijom u integracije jer Rusija ima sve ono sto zapad nema - energiju, resurse. Bez energije i resursa drzava ne moze da funkcionise.

Srbi moraju sa Rusima ako zele da placaju gas po 200 dolara umesto po 1000-1500 koliko ga naplacuju na zapadu.

Ti si totalno ekonomski nepismen covek.

Savezi su stvar interesa i matematike.

Rusija nudi Srbima ono sto oni nemaju , a zapad nema sta da nam ponudi.

Sta mislis zasto Nemacka cuti u vezi situacije sa Ukrajinom. Pa zato sto je duboka zavniska ekonomski tj energetski od Rusije.

Bez tih energenata nemacka ekonomija staje, privreda se gasi i milioni nemaca ostaju bez posla.

Isti je slucaj i sa nama. Samo uz pomoc jeftine ruske energije imamo nekakve sanse za opstanak. Sve drugo nas vodi u nestanak.

Истина.
Нас сви разумеју,и Руси и бугари и румуни и словаци...а ми њих,не!
Ми учимо,нас су учили скроз погрешној Историји!

То је нешто поражавајуће,равно Геноциду,холокаусту(назовите то како год желите),
када ти трули,покварени запад и Ватикан мења сопствену Историју!

priznаjem sаmo misljenje Dejаnа Lucicа

Nikita... ja sam otvorio tu temu zasto nas Hrvati mrze... imao sam i temu zasto Srbi vole Crnogorce (Srbe iz CG)... i imao sam juce temu Znameniti Srbi porijeklom iz CG i tu sam ubacio slike Arkana, Sloba, Karadzics, Luke Bojovica, Giske... i tema mi je izbrisana razlog provokacija...i ja sam se onda iznervirao i poceo da pijem rakiju i slusam cetnicke pjesme.. i otvorio sam par tema o Hrvatima... i onda je njih par doslo i pocelo da me vrijedja, da NAS vrijedjaju... hvala Bogu tu su bili braca Srbi i odbranili su me, to jeste dali su mi odgovor na ta neka pitanja.. sto je i logicno jer je ovo Srpski forum! Gdje si ti bio juce???

A Srbi nas vole jer smo iste duše.. NAS I SRBA 300 miliona
Овај хохл, Никита, обичан је провокатор.
Пажљиво читај шта је написао па ћеш укапирати његове намере.
Оно, једном руком те грли а другом дави.
Прво што је морао да апострофирао је НИС, највећи адут русофоба за прозивке.
Нема везе колико је искривљен, злоупотребљена, вреди га константно понављати.
Знаш оно, више пута поновљена лаж биће истина?

MI I RUSI SMO JEDAN NAROD! Jedna krv! Jedna vera!

Samim tim je potpuno prirodno da se integrisemo jedni sa drugima.

Rusija ima energiju i resurse koje mi nemamo.

Ko nas je spasio 1915. kad su nas saveznici sa zapada izdali i prepustili umiranju na obalama Albanije! Rusija i ruski car Nikolaj Romanov!

Zapretio je zapad u izlaskom Rusije iz rata u slucaju da nas ne pomognu! Zahvaljujuci Rusima stotine hiljada Srba je prezivelo i izvojevalo slobodu!

Sta ima zapad? SAMO ZLO

Back