RainbowSix
Veoma poznat
- Poruka
- 10.717
..u hladnjači među ribicama!!!eremita:..бери кожу
на шиљак"...![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
..u hladnjači među ribicama!!!eremita:..бери кожу
на шиљак"...![]()
opanak:Cobel Nemacki..........nije bitno...........sta je...............mada nekima jeste.......danas daje izjavu: slobodan prevod u smislu da Srbija mora doneti deklaraciju koja se odnosi samo na osudu zlocina u Srebrenici......sa cime ce potvrditi da je politika vodjena u Srbiji bila genocidna i vodila tome.......i .......sta reci...............ZASTO NAM BRANE DA OSUDIMO U DEKLARACIJI SVE ZLOCINE.....................
eremita:СВЕ злочине осудиће ДСС, СРС и СПС - тако да Тадић и удуванци могу слободно да наставе да дувају.......
opanak:Тако је......
Али нема одговора на тему...ЗАШТО НАМ БРАНЕ...............
Па нека се тема ЗАКЉУЧА...............ал с домаћи катанац.
Нека! Нека си је купио! Требаће оне! Само их уредно одржавај, потражи боље возаче и лешинаре. И ЧЕКАЈ!!! Дочекаћеш!Rainbow Six:Kupio sam divnu prostranu hladnjaču!!!
Боришко и компанија ће уредно ићи на све годишњице у Сребреницу, али не и у суседна села где су српске жртве! Шта да се оичекује од једног францетовића?eremita:СВЕ злочине осудиће ДСС, СРС и СПС - тако да Тадић и удуванци могу слободно да наставе да дувају.......
Ma jasno!!! Još samo da napravimo neku dovoljno veliku vještačku hidroakumulaciju...paola:Нека! Нека си је купио! Требаће оне! Само их уредно одржавај, потражи боље возаче и лешинаре. И ЧЕКАЈ!!! Дочекаћеш!
Elvin:kako vam to tačno cobel brani? šta će se desiti ako prekršite 'zabranu'? a?
zločine će da osudjuju nastavljači politike koja snosi dobar deo odgovornosti i krivice za te zličine. .kako da ne![]()
Rainbow Six:Ma jasno!!! Još samo da napravimo neku dovoljno veliku vještačku hidroakumulaciju...
...pa da se i ribice vesele!!!
eremita:То што ти инсинуираш треба и доказати, овако је бесмислена жвака која се врти у твојој и још неким неодговорним главама.
Elvin:dokazuje se, polako.
nego, gde je veći deo rukovodstva srbije iz 90-ih? u hagu? :shock:
za šta su optuženi? da nisu za ratne zločine?
ako ih osude, a kako stvari stoje, dobar deo hoće, efektivno će potvrditi ono što svi znamo o odgovornosti tadašnje sps-jul-srs vlasti za ratne zločine. dss je nastavljač te politike, te može da se stavi u isti koš sa njima.
Oladi momak!!! To je bio jedini rat u kojem nisam stigao da učestvujem!!! Ja sam se mrtvih nagledao na buljuke, te zato nemoj da mi o tome pričaš!!! Pitanja tog tipa britvi nekom drugom, a mene, koji sam se mira nauživao samo za vrijeme koje je potrebno da me okrpaju na VMA, barem zasad poštedi!eremita:А да ли ти паметњаковићу ЗНАШ колико је Срба побијено или нестало на Косову и Метохији до 1990. и од 1990. до данас ???
eremita:Те флоскуле о "настављачима" задржи за састанке партијске ћелије са Латинком, овде је ред да будеш озбиљан.
eremita:Ни данашљи СПС није неки настављач политике СМ а ако ти је аргумент Хашки
трибунал као осведочени циркус-мајстор онда си у жестокој заблуди.
eremita:СРС је повремено подржавао СМ-а а ДСС - никада.
Elvin:kad je već pomenu... latinka te puno pozdravlja, kaže da si joj omiljeni autentični srpski junak sa foruma krstarice. pošto redovno čita forum, uglavnom da bi se divila tvojim misaonim bravurama i izlivima virtuelne hrabrosti.
Елвин:sps jeste nastavljač politike miloševića. tj, jedan od nastavljača. preostala dva su srs i dss. to se lepo vidi po tome što se i dalje nisu odrekli svog pokojnog šefa, a i retorika im se nimalo nije promenila. i dalje liči na onu iz perioda pre 5.10.2000-e. jasno je da je dss u toj priči takodje, jer ga taj i takav sps vidi kao svog strateškog partnera, što su više puta naglasili. po ponašanju dss-a da se zaključiti da su osećanja obostrana. na srs uopšte ne treba trošiti tastaturu, svima koji ne žele da se zavaravaju jasno je ko su i šta su.
Елвин:dss je jedina stranka, pored režimskih, čija su saopštenja čitana na rts-u tokom najvećeg medijskog mraka. sve prave opozicione stranke sa rts-a su čašćavane isključivo uvredama i pretnjama, dok su se prema dss-u ponašali blagonaklono. sapienti sat.
ne treba zaboraviti ni da su godinama potkopavali napore opozicije da sruši miloševića i da nikada nisu izrazili suštinsko neslaganje sa njegovom politikom, već im je samo smetalo što nije dala rezultate.
COKE KAM BEKIron Lord:Ako taj Cobe nije bitan, što ga citirate?
Zatim, možda ste loše razumeli - gde je link?
Dezinformacije nisu dozvoljene...
opanak:Cobel Nemacki..........nije bitno...........sta je...............mada nekima jeste.......danas daje izjavu: slobodan prevod u smislu da Srbija mora doneti deklaraciju koja se odnosi samo na osudu zlocina u Srebrenici......sa cime ce potvrditi da je politika vodjena u Srbiji bila genocidna i vodila tome.......i .......sta reci...............ZASTO NAM BRANE DA OSUDIMO U DEKLARACIJI SVE ZLOCINE.....................