- Poruka
- 89.439
http://www.humanities.mq.edu.au/acans/caesar/CivilWars_Cleopatra.htm
Egipćani je sada prikazuju ovako. Jel oni izmišljaju istoriju ili o čemu se tu radi?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znači Kleopatrina ćerka. Onda je Kleopatra samo titula?Koja Kleopatra? Ovo je novčić Kleopatre Selene (ili kako već mi to transkribujemo)
https://en.wikipedia.org/wiki/Cleopatra_Selene_II
Počela sam da gledam neki dokumentarac o Kleopatri i na početkuZašto ne bi pisalo? Pa ona je bila Grkinja.
A šta znači Kleopatra?василиса (βασίλισσα) на грчком значи- краљица, што значи да на новчићу пише Краљица Клеопатра.
то је лично име.A šta znači Kleopatra?
Kako se taj grčki do Rusije proširio, bog te mazo..василиса (βασίλισσα) на грчком значи- краљица, што значи да на новчићу пише Краљица Клеопатра.
Nema šanse. Ovo kleo ne znam šta je a patra bi trebalo da označavaто је лично име.
Onaj drugi novcic, koga prikazuje?Znači Kleopatrina ćerka. Onda je Kleopatra samo titula?
A kakve veze ima Selena sa Vasilisom?
Pa kako se sirilo pravoslavlje?Kako se taj grčki do Rusije proširio, bog te mazo..ceo slovenski svet grčka
imena usvojio..
прошири се захваљујући бројним грчким насеобина широм Средоземља, и нарочито захваљујући освајањима Александра Великог.Kako se taj grčki do Rusije proširio, bog te mazo..ceo slovenski svet grčka
imena usvojio..
Kao Kleopatru. Al to je neka glupost koju možeš da kupiš za 50 dolaraOnaj drugi novcic, koga prikazuje?
прошири се захваљујући бројним грчким насеобина широм Средоземља, и нарочито захваљујући освајањима Александра Великог.
а како је сама Византија постала грчко царство? управо сам одговорио.Pa Vizantija je sirila pravoslavlje medju Slovenima, tako i jelinska imena
Клеопатра није ни била етничка Египћанка. Била је Гркиња из ноторно инцестуозне династије тако да вјероватно није имала 1% египатске крви у себи.Počela sam da gledam neki dokumentarac o Kleopatri i na početku
žena kaže da su joj rekli ''Šta god da ti u školi kažu, Kleopatra je bila
crnkinja''. Kako hrabro. Možemo tako da kažemo i da je azijatkinja
bila..
I onda uzmem da istražujem kako je izgledala, jer mi ne zvuči verovatno
da ne postoji ni jedan prikaz tako značajne kraljice, pa naiđem na ovo.
Царица/краљица. Мушки облик је василевс.A šta Vasilisa znači?
Vizantija je istocno rimsko a na rimljane su grci uticali maksimalnoа како је сама Византија постала грчко царство? управо сам одговорио.
Mozda je izvorno bila medju narodom, samo su imena promenjena, kao nase slave nprČisto sumnjam da je bajka o Vasilisi prekrasnoj stigla sa hrišćanstvom.
не, него су Римљани освојили грчки Исток и наметнули своје име.Vizantija je istocno rimsko a na rimljane su grci uticali maksimalno
Dakle, ipak rimsko carstvoне, него су Римљани освојили грчки Исток и наметнули своје име.
Ромејско.Dakle, ipak rimsko carstvo