ZASTO NA FILMOVIMA NEMA NEZNOSTI??

Poruka
4.292
ZASTO NA FILMOVIMA NEMA NEZNOSTI??

Ne postoji ni jedan jedini film gde postoji neznost izmedju ljubavnika, ili izmedju roditelja i dece ili izmedju muza i zene. Sve je brutalno hladno i ako treba da se odglumi neka prisnost to je bez neznosti nego je hladno bez milovanja bez icega samo tehnika?

Cak i ako i negde ima to je tolika retkost da je prosto neverovatno.

I evo sad da pitate decu sta je neznost ja mislim da nece znati. Malte ne to se odrazilo i u realnom zivotu ljudi pa vise nema ni u reali neznost. Poljupci su se sveli na tehniku i bez emocija bez neznosti, osecanja sto je ranije nekad bilo osnova i nesto normalno.

Ili da ima poetska neznost kaso sto je ranije bila. Da se pevaju pesme zeni, da je muz ili momak obasipa neznim recima romanticnim i slicno. Toga vise nema na filmovima a i kako mi se cini to se odrazilo i u reali.

Sad da neki momak tepa zeni neke nezne reci ispada budala i slabic jer su tako zene vaspitane od strane medija i filma, serija...

Tolijko su zene nisko pale danas da je za njih izliv ljubavi i dokaz ljubavi samo ako ljubavnik kupuje skupe poklone ili je zivodi u skupe restorane, ili na skupim putovanjima, hotelima i slicno. Malte ne dokaz sto vece ljubavi je kupovina sto skupljeg poklona

Nema neznosti,u stvarnom zivotu,pa ga logicno nema ni na filmu,koji samo fingira stvarni zivot. Ako pogledamo,kako se danas mladici "udvaraju" devojkama,uhvati normalnog coveka,uzas.
Imam priliku,da cujem kako mladic od jedno osamnaest godina,predlaze devojci,da joj "ocepi djanu".Bio sam skandalizovan,tim brutalnim izlivom "neznosti" i iskazanom "ljubavlju". Sto se tice samih
filmova,nasilja je toliko.da nije cudo,da se mladi po beogradu,obracunavaju,u stilu cikaskih gangstera,dvadesetih godina,dvadesetog veka.Po skolama,narocito u beogradu,cak i decaci iz Osnovnih
skola,postali su (bar neki) opasnost,ne samo za svoje drugove,vec i za same nastavnike.Ali,ako pogledamo,kako se ponasa,dobar broj ljudi,koji se nalaze na nasoj politickoj sceni,stvari ce mozda
postati malo jasnije.Ali ne treba ici dalje.Dovoljno je pogledati zasedanje Narodne Skupstine,samo jedan,dva sata,prenosa na TV-u. Onolika kolicina prostakliuka,koja se vidi i cuje,iz najvise Institucije
koju jedna zemlja ima,iz Parlamenta,pa da zakljucimo,da je osiono,drsko,prostacko ponasanje,potpuno potisnulo u stranu,svako kulturno ophodjenje,na svim nivoima.

Back