Zašto muškarci zaziru od plesa ?

Upravu si,zene, generalno su toliko sitnicave,sve bi nesto, al da nista ne boli...a to da si derpe ukoliko pratis ritam u skladu sa zenskim telom, ili solo privlacis njihove poglede, pa ne znam, sve zavisi od toga ko koga zeli da zadovolji, ima tu zaista i ovih drugih

pa ekipe koje idu u shkole plesa se povremeno okupe u odredjenim mestima i tu to rade... mozhda se pojavi i josh neka zalutala dusha koja se tu zainteresuje pa se upise u skolu plesa... eto tako..bar je u bg tako a verujem i u novom sadu ili nishu .. alimozhda je blam sto niko skoro ne zna kolo + stidi se kola ono blago...

Svan:
Upravu si,zene, generalno su toliko sitnicave,sve bi nesto, al da nista ne boli...a to da si derpe ukoliko pratis ritam u skladu sa zenskim telom, ili solo privlacis njihove poglede, pa ne znam, sve zavisi od toga ko koga zeli da zadovolji, ima tu zaista i ovih drugih

muskarci su josh gori plus sto ih je manje pa kao mogu da biraju ja sam trpela njihove mane a oni moje nisu.. mozda su videli da trpim

Situacija....plesno vece na Adi ,za jednim stolom drustvo,svratili na pice pa ce posle dalje na neku zurku.Posle par **** ustaju dva momka doterani,sredjeni kao da oni nesto probaju tj. zabavljaju drustvo svojim nespretnim pokusajima plesa.Pridjemo ja i drugarica,malo im pokazemo,objasnimo.....kad ih je krenulo,ostadose momci do kraja veceri,zaboravili na zurku ! Dakle...dodjes,vidis probas,nista strasno...a devojke obozavaju momke koji imaju ritma i umeju dupetom da "vrckaju = rade " ;)

Ples je super,narocito salsa.Da bi igrao salsu treba samo da obuces tesne gace,izadjes na podijum i mrdas dupetom da ga oslobodis stiska.Salim se,ples je stvarno super uopste mi nije jasno zasto nikad nisam otisao u skolu plesa,...a zeleo sam.Zato kad cujem kolce....prvi sam! :D

Posto se bavim plesom, pa iz rodjenog iskustva mogu da posvedocim da dobar plesac osrednjeg izgleda kod zena moze da napravi vece cudo nego Brad Pitt koji ne zna da plese, interesuje me zasto vi savremeni muskarci toliko zazirete od plesa?... Nema lepseg i eroticnijeg nacina da nekom pokazes sta osecas... :wink:

Tacno tako!!!Dovoljno je da uradis Jacksonov Moonwalk i oborio si zensku s nogu ;)

Ко каже да зазиру? Додуше алергичан сам на плесове који од типа захтевају да меша гузом више него девојка...али има баш супер игара...где мушкарац баш изгледа јако мужевно, а цела атмосфера је набијена еротиком.
Имао сам летос прилике да гледам танго, професионалне играче, Аргентинце, то тако невероватно моћно делује...

NAJVECI PLESNI CENTAR U BEOGRADU!!!

Zaplesite sve plesne stilove:
Salsa, Latino i standard (preko 15 plesova), Hip Hop (svi stilovi), break dance, show dance, argentinski tango, IRSKI STEP (NOVO!!!), AMERICKI STEP (NOVO)!!!

JEDINA PLESNA SKOLA U SRBIJI GDE MOZETE NAUCITI I IRSKI I AMERICKI STEP!!!

Upis je u toku....
Informacije mozete dobiti na tel: 069 1 000 001 (069/milionjedan), 065 4 500 900
Ul.Resavska 28 (100m od Beogradjanke), Udruzenje Novinara Srbije, sala na spratu.
Tecajevi krecu od 1. septembra.

Dodjite, pogledajte, probajte... PRVI CAS JE BESPLATAN!!!

Back