Zašto muškarci zaziru od plesa ?

Niña morenita:
Posto se bavim plesom, pa iz rodjenog iskustva mogu da posvedocim da dobar plesac osrednjeg izgleda kod zena moze da napravi vece cudo nego Brad Pitt koji ne zna da plese, interesuje me zasto vi savremeni muskarci toliko zazirete od plesa?... Nema lepseg i eroticnijeg nacina da nekom pokazes sta osecas... :wink:
pa to je krajnje individualno.
evo npr.ja-ne volim da plesem,....i ne znam sta je tu cudno,to je kaop da neko ne voli limunadu-tako je i tacka- i nista ne mora da znaci. :smile:

Niña morenita:
Posto se bavim plesom, pa iz rodjenog iskustva mogu da posvedocim da dobar plesac osrednjeg izgleda kod zena moze da napravi vece cudo nego Brad Pitt koji ne zna da plese, interesuje me zasto vi savremeni muskarci toliko zazirete od plesa?... Nema lepseg i eroticnijeg nacina da nekom pokazes sta osecas... :wink:

Hmmmm.Pa ne znam,mozda zato sto smo losi,pardon,zato sto ne znamo.Dobro,cast izuzetcima.ali ja recimo izbegavam zato sto sam stvarno dibidus anti talenat.Ali opet salzem se sa ovim da je to veoma lep nacin da pokazes sta osecas!

U plesu ne postoje talenti ,antitalenti, nadareni,udareni i sl. Koliko radis (vezbas) toliko znas! Ako cemo po vasem ,Sasa Djordjevic nikad ne bi postao ono sto jeste. (U zvezdi proglasen za najveceg "antitalenta"...) A za one koji misle da je to "pederasto", ostavicu i dalje da razmishljaju o tome,mozda oni i ne znaju da jedan plesni par uglavnom cine muskarac i devojka... Nikad ne vezujem ples za sex ali je u svakom slucaju, ples, mnogo bolji,orginalniji, i sigurniji nacin ako zelis da nekog bolje upoznas... Razmislite o tome kada sledeci put budete izasli u grad i isti budete posmatrali iz nekog mracnog ugla diskoteke jer je to "IN" ... :twisted:

chika_doktor:
imala majka tri sina jedan plesac jedan baletan a treci isto *****

Svaki muškarc koji je džentlman i drži do takvih manira pre će da nauči da igra , tj. zadovolji partnerku, nego da prelazi preko tako glupih balkanskih priča. To bi značilo onda da su na Kubi i latinskoj americi svi muškarci ******. Tamo 85% muškaraca igra Salsu, Cha cha cha i ostale latino plesove.

Niña morenita:

Na osnovu razliek u strukturama u muskkm i zenskom mozgu..
Procitaj moj clanak na:http://www.budi-moja.com/zavodnici/showthread.php?t=7

No_OnE:
U plesu ne postoje talenti ,antitalenti, nadareni,udareni i sl. Koliko radis (vezbas) toliko znas! Ako cemo po vasem ,Sasa Djordjevic nikad ne bi postao ono sto jeste. (U zvezdi proglasen za najveceg "antitalenta"...) A za one koji misle da je to "pederasto", ostavicu i dalje da razmishljaju o tome,mozda oni i ne znaju da jedan plesni par uglavnom cine muskarac i devojka... Nikad ne vezujem ples za sex ali je u svakom slucaju, ples, mnogo bolji,orginalniji, i sigurniji nacin ako zelis da nekog bolje upoznas... Razmislite o tome kada sledeci put budete izasli u grad i isti budete posmatrali iz nekog mracnog ugla diskoteke jer je to "IN" ... :twisted:

Well done ;)

Gde ste bre.....
Godinama vec igram salsu,cha cha,cha ,bachatu,merenge,...... necu nikada ni prestati da djuskam (barem tako mislim za sada ) .....
Eeeee samo svratite u Havanu (milsim na one koji nece ni da cuju rec PLES ...a mozete i ostali :) ) kada naucite prvi korak vise nema nazad ...onda to vec postaje zaraza :) ponese vas odlicna muzika .... uffff ma ples je cudo

Niña morenita:

i ja se isto pitam... mogu da dam glavu da vecini muskaraca treba par casica(citaj litara) alkohola da bi ustao da igra ali ne i da igra... :)

Zašto muškarci zaziru od plesa ?

То се и ја питам?! Плес је древна људска потреба и плес је нека врста

сексуалне предигре...То што се неки мушкарци ваде да ће изгледати

као педерчићи ако плешу, је којешта, напротив, они мушкарци који добро

плешу имају неупоредиво веће шансе код жена. :wink:

Да ли вам ови мушкарци изгледају као хомићи?

ddtl7.jpg

dd1jq9.jpg

Dirty Dancing- Final dance scene

Back