Zasto muskarci toliko mrze zenske suze???

• Začetnik teme Začetnik teme cry baby
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
cry baby:
je li to zato sto im zene onda deluju slabo i slinavo, sto im se razmazuje maskara pa izgledaju kao Lestat iz "Queen of the damned" ili ne znaju kako da se ponasaju u takvim situacijama?

Od svega pomalo.Ipak men smetaju suze nekog ko mi je drag.Koga volim

Volimo se:Dala mi je sebe.Dao sam joj sve.Volime volim je.
Ipak ja moram otici.Ona place.Place se i meni.Ali nemogu pokazati slabost.Ja znam da je kraj ona zna nikad vise.
Proslo je vise od godinu dana.Ja se vracam ali na kratko.Ona je lepa i dalje drhtim pri pomisli na nju.Ipak i pored vremena koje je proslo ja je volim.Prilazi mi zbunjeno se smeska.I ponovo plac:Pitanje zasto je moralo tako biti.
Sta reci kada neznam ni sam.Ja sam putnik lutalica.Put daljina novac.To me vuce.Sta reci kada sam bio jaci od ljubavi svoje ipak slabiji da istu prebolim.Oprostajni poljubac kao uspomena i podsetnik.A oznacio je definitivni kraj.Ona place ja je gledam plakao bih sa njom ipak necu.Ponos mi neda kidam se iznutra.Otisao sam ostavio sve.Na tom putu izgubio sve izgubio veru u sebe.

Covek je covek kada voli a nesto gubi.Ili oseca bol osobe koju voli.Cini ga nesretnim.I zato mrzi suze one ga cine slabim.Slabim jer moze otkriti sebe.Svoj bol svoju tugu ljubav tajnu .

A najvise koriste suze da bi dosle do cilja!!
Što implicira da mogu da zaplaču u svakom trenutku. Jedino sam za Meril Strip čula (i videla na TV-u) da može da zaplače po narudžbini.

Nego, jednom ili dva puta mi se desilo da određene ženske osobe počnu da plaču kada smo se prepirale oko nečega, a kada su one očekivale da postupim na određeni način, što ja nisam nameravala. I tad sam se baš iznervirala i svaka dalja diskusija je za mene bila završena. Sve šanse za nastavak pregovora su sa suzama pale u vodu. Ali, ni dan danas mi nije jasno - ne bih rekla da su namerno pokušavale da manipulišu, već da su se prepustile emocijama. Kao, žene su i dozvoljeno im je. Ne znam, nije mi jasno.

Back