Steffan:
Inspirion, save your breath, she's not worth it..
Najbolji odgovor na ovu temu je dao Max Rockatansky, sve vise od toga je zaista total waste of time...
Sta da kazem? Sad, but true.
Gay masinerija jeste na delu, ali bilo ko, ko poseduje makar malo zdravog razuma nece podleci...
Cinjenica:ljudi gledaju previse u TV, previse citaju razne "Glorie", "Svetove" i tako dalje, da ih ne nabrajam, ima ih zaista previse....A to, kao sto znamo moze da zamagli um i da dovede mozak u stanje tuposti, sto naravno zamagljuje "socijalni vid" i zajedno sa time, "socijalnu inteligenciju"...
Na kraju krajeva, zar je bitno da li je neko gay? Naravno da nije, kao sto nije bitno ni koji broj cipela nosi, a to je upravo ista kategorija. Zaista me ne zanima sa kime spava 15% (da!
PETNAEST PROCENATA) stanovnistva u Srbiji...
Vise mi je stalo do duhovnog preporoda ovog naroda( sto, ipak, ne znaci: idem-u-crkvu-postim-slavim-slavu-sa-100000-gostiju, vec i nesto vise)...
Valjda je bitinije ko je kakav covek, a ne ko sa kime spava....E, tu nastupa masinerija, koju znamo kao "medijski prostor"...Strasno i zalosno! Ne osporavam ono sto je kvalitetno na bilo kom mediju, bio on pisan, ili elektronski, ali pogledajte B92(jedan kanal, koji se,btw, jos drzi i slovi za "normalan"), koji to ipak propagira najumerenije i, na kraju, pristojnije, za razliku od PINK-a, gde je sve prepuno gay-eva, koji u najmanju ruku imaju veliki uticaj na politiku te kuce.
Ponovo, bitnije je ko je kakav covek...A da ce nam(tj. VAM) trebati Drustvo za Zastitu OD Gay-eva, to nije tako neostvarivo, na zalost.
Ne znam u cemu je stvar, koliko ja znam, gay populaciju niko ne dira, niti ih iko ista pita. Dok uredno placaju porez i ne paradiraju na ulici(onda bi trebalo da svi paradiraju, a ne samo oni, a to nije dobro,mislim da ce se svi koji ovo citaju sloziti), sve je u redu, ne trebaju njima nikakva posebna prava, niti treba biti politicki korektan(KAKAV GROZAN IZRAZ!), jer ***** je *****, a nigger je nigger, zvao ga ti ovako ili onako i tu nema pomoci. S druge strane,ne treba nekome ni trljati na nos to sto je *****, sta ce, jadan...Ne verujem da bi, da moze da bira, iko to izabrao...