Zašto muškarci pokazuju homofobiju?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
apotekarka:
Pisˇi velika slova na pocˇetku recˇenice, valja se.....
Pa, gospodjo, ili gospodjice, kako god, moram priznati da ima puno zanimljivih odgovora na ovu temu...
A samo pitanje je lako...
1)str8 muskarci, iliti, musKarcine, se pribojavaju (ne daj boze da se stvarno "boje") pedera,jer u svakome ljudskom bicu, pa i u njima, lezi po jedan mali, ali neizbezni-*****(i ne mislim da uvredim bilo koga ovim izrazom,to je prosto francuska rec), a dokaze za to imamo, uglavnom, u raznim ekipnim sportovima itditditd;
2)****** se nekako uvek druze sa njihovim devojkama, te su sa te strane oni, jadni, ugrozeni( a kada bi samo znali kako grese);
3)i na kraju,its a common knowledgde da je SS bio prepun pedera, isto kao sto je i "obraz", isto kao sto su i razne neo-naci organizacije, ni crkva nije imuna, kao sto znamo...
E, sad...Kad bi ljudi, a narocito na ovako nezahvalnom prostoru, kao sto je Balkan, bili prvo! prema sebi malo, samo malo, iskreniji(verujte mi, NIJE TESKO I NE BOLI),to bi se licemerje istoga trena izgubilo u tamu iz koje je i poteklo...
Zar ljudi jednostavno ne znaju da GLEDAJU SVOJA POSLA I DA PRVO SPOZNAJU SVOJE MANE PA TEK ONDA DA PROKAZUJU TUDJE,AKO IH NEKO UOPSTE I PITA ZA TAKVU "USLUGU"!

NB:sve sto je u text-u napisano malim, a trebalo bi velikim slovima, cista je volja autora i predstavlja njegov odnos prema organizacijama koje je spomenuo...
hvala :lol:
I, da...Ako se i boje, boje se za svoje dupe, ako nisam bio za neke dovoljno konkretan.

apotekarka:
I nije ti neko drvlje i kamenje...... :wink:
Hoćemo na bazene danas?
Ulaziš li u svoje kupaće gaće?
Bucko...... :lol:

Jes, pa da IZBACIM SVU VODU SVOJOM MASOM... pa deca da placu.. Nego, cujem da nema cigana tu kod tebe... Jes, daleko im... Ovde moras i njima da platis da udjes na bazen :lol:

Ajd da vidim koje boje gaca da izaberem?
Roze - ma jok to PEDERSKI
Ili fluoresecentno zutu? A?
:lol:

izvini ako je to omelo sustinu.

mislim da bi trebalo stvoriti udruzenje za zastinu strejt ljudi.da se zaklonimo od agresivne propagadne masinerije gej ljudi.

i sta se bre pravite emancipovani? da ispadne da ste sirokih shvatanja.mozda vas i neko zapazi po vasem uzdignutom stavu. kakve veze ima homofobija sa homosexualnoscu? kakve veze ima odbijanje nekih stvari sa netrpeljivoscu? kakve veze ima odbrana sopstvenih vrednosti sa netrpeljivoscu?
jeftina demagogija. ili ti poluistine. i bas me zanima kakva ste vi socijalna bica,ako smo mi
(koji nisu ok za gej) latetni gejevi.i neartikulisani,neobrazovani...pricate uvek isto.ko iz serija. ili casopisa.

Steffan:
Inspirion, save your breath, she's not worth it..

Najbolji odgovor na ovu temu je dao Max Rockatansky, sve vise od toga je zaista total waste of time...
Sta da kazem? Sad, but true.
Gay masinerija jeste na delu, ali bilo ko, ko poseduje makar malo zdravog razuma nece podleci...
Cinjenica:ljudi gledaju previse u TV, previse citaju razne "Glorie", "Svetove" i tako dalje, da ih ne nabrajam, ima ih zaista previse....A to, kao sto znamo moze da zamagli um i da dovede mozak u stanje tuposti, sto naravno zamagljuje "socijalni vid" i zajedno sa time, "socijalnu inteligenciju"...
Na kraju krajeva, zar je bitno da li je neko gay? Naravno da nije, kao sto nije bitno ni koji broj cipela nosi, a to je upravo ista kategorija. Zaista me ne zanima sa kime spava 15% (da! PETNAEST PROCENATA) stanovnistva u Srbiji...
Vise mi je stalo do duhovnog preporoda ovog naroda( sto, ipak, ne znaci: idem-u-crkvu-postim-slavim-slavu-sa-100000-gostiju, vec i nesto vise)...
Valjda je bitinije ko je kakav covek, a ne ko sa kime spava....E, tu nastupa masinerija, koju znamo kao "medijski prostor"...Strasno i zalosno! Ne osporavam ono sto je kvalitetno na bilo kom mediju, bio on pisan, ili elektronski, ali pogledajte B92(jedan kanal, koji se,btw, jos drzi i slovi za "normalan"), koji to ipak propagira najumerenije i, na kraju, pristojnije, za razliku od PINK-a, gde je sve prepuno gay-eva, koji u najmanju ruku imaju veliki uticaj na politiku te kuce.
Ponovo, bitnije je ko je kakav covek...A da ce nam(tj. VAM) trebati Drustvo za Zastitu OD Gay-eva, to nije tako neostvarivo, na zalost.
Ne znam u cemu je stvar, koliko ja znam, gay populaciju niko ne dira, niti ih iko ista pita. Dok uredno placaju porez i ne paradiraju na ulici(onda bi trebalo da svi paradiraju, a ne samo oni, a to nije dobro,mislim da ce se svi koji ovo citaju sloziti), sve je u redu, ne trebaju njima nikakva posebna prava, niti treba biti politicki korektan(KAKAV GROZAN IZRAZ!), jer ***** je *****, a nigger je nigger, zvao ga ti ovako ili onako i tu nema pomoci. S druge strane,ne treba nekome ni trljati na nos to sto je *****, sta ce, jadan...Ne verujem da bi, da moze da bira, iko to izabrao...

Mislim da ne vredi vishe komentarisati ovu temu,
jer mi se cini da postoji aksioma da su:
-svi homofobicni
-svi koji su homofobicni imaju deo sebe u homoseksualizmu i to ne zele da priznaju
-iz dva prethodna stava sledi da smo svi "jako potencijalni" homoseksualci
-svrha ove teme je raslojavanje clanova foruma da se
iz njihovih reakcija vidi ko je podlozniji a ko ne "obradi"
-ili je svrha stalno eksponiranje homoseksualnih frustracija u cilju oblikovanja javnosti (ne u smislu trazenja prava vec u smislu "ovako se lakse okrece razno zeleno povrce")

Ne mogu da shvatim da u Srbiji postoji toliko malo
veze sa prirodnim stvarima , prirodnim potrebama i prirodnim zivotom.
Jasnije receno:
>>Meni smeta prizvuk pedofilije koju ljudi u svojoj prljavoj (TV kampanja pre nekoliko godina je to stvorila kao cestu pojavu) masti previshe imaju (10% i to je po meni previshe) kad se neko igra sa tudjom decom.
>>Smeta mi da se svaki odnos prema nekom seksualnom pitanju tretira vishe iz ugla seksualno prihvatljiv ili neprihvatljiv , a ne iz ugla samog dejstva i posledica tog pitanja
tj. ocekuju se odgovori anketnog tipa "ja sam za to", "godi mi" ili "ne godi mi" , "videla sam" , "moj drugar je to radio" , a ne bez unosenja licnog afiniteta(opredeljivanja) analizirati i odgovoriti.
>>Prosto mi se cini da niko ne veruje da postoje ljudi koji su u seksualnosti potpuno prepusteni prirodnim zeljama i bez previshe analize (ne dolazi do paralize).Jednostrano misljenje da su svi udaljeni od prirodnog razmishljanja i stanovista kao i ocigledno okolina onoga ko postavlja takve aksiome je previshe povrshan zakljucak.
-------------------------------------------------------------
P.S. Inace analiza moze ici i ovako:
U mojoj okolini ne primecujem uopste homofobicne muskarce.
Svako primecuje ono sto mu najvishe smeta.
Kome smetaju homofobicni muskarci?
Nekome ko se oseca ugrozen od njih, bilo svesno , bilo podsvesno kao rezultat na gorcinu zbog "primoranosti" prihvatanja sadasnjeg modela zivota . Uglavnom, "primorani" biraju heteroseksualnu vezu (zbog lakseg puta) ne ostvarujuci potpuno ispoljavanje (ili nikakvo).
P.S.S. Da li "odbijen" muskarac treba da zahteva da se apeluje na devojke da ne stvaraju frustracije i gorcinu zbog "primoranog" odbijanja i da uvedu SOCIJALNU SUBOTU jednom u mesecu?
Tada bi izlazile sa jednim od "odbijenih" , bez obaveza osim kulturnog ophodjenja.I opet bi neko shvatio to pozitivno i izvukao pozitivne stvari iz toga , a neko negativno.

Heteroseksualci , porodicni ljudi , nasmejana i bezbrizna deca treba da STOJE kao PUTOKAZI i OPOMENA , ne i kazna za MONOGAMNA PRIRODNA DRUSTVA.
Otudjenost i deformisanost ljudi razumeju i sazaljevaju dok ne pocinje da se previshe eksponira.
Onda to pocinju da smatraju neukusom i maltretiranjem.A to sto se ozakonjuje maltretiranje i neukus "da bi se sprecilo eventualno maltretiranje" samo treba da upali lampice heteroseksualcima da pocnu da kupuju tecan sapun da im slucajno ne bi ispao dok se tusiraju na adi...

Tako je patak ! Sasvim lep epilog za ovu smornu temu, koja je odavno skrenula sa pravca.

Ako će nekome biti lakše, evo priznajem, homofobičan sam tj. najviše se plašim peškirića, (zato što sam i sam latentan pederčić), i svega što je drugačije. Zato i zaključavam ovu temu.
I molim vas, dosta bre sa pederskim temama na ovom forumu. Otvarajte ih na Lj & S, tamo im je mesto. 8)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back