Zasto muskarci burno reaguju na start pederasha?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ajde stavi naočare i koncentriši se: ljudi koji pate od neplodnosti su NEPLODNI i NE MOGU IMATI DECU.

Homoseksualci koriste slobodnu volju. Slobodnom voljom su ODABRALI život koji im je onemogućio reprodukciju i direktno nju dotiče. A onda traže pravo da usvajaju decu, tačno ono čega su se voljom odrekli. Malo licemerno?

Za ovo "odabrali" konsultuj se sa osobom sa kojom sam razgovarala, jer on tvrdi da homoseksualizam nije bolest, niti devijacija, već izbor. Stil života, ako sam ga dobro razumela. Ali bože moj, oprosti, zaboravila sam da si lenja da čitaš šta prethodi tekstu, to je, svakako, moja greška.

Nemam ništa protiv u celoj stvari, ni iz džepa ni u džep. Ali priča o muško/ženskom principu, koliko god mi lično bljutava bila, ipak ima neku osnovu. + činjenica da im je sam zahtev sasvim..... bljutavo licemeran.

Poslednja izmena od moderatora:
Ajde stavi naočare i koncentriši se: ljudi koji pate od neplodnosti su NEPLODNI i NE MOGU IMATI DECU.

Homoseksualci koriste slobodnu volju. Slobodnom voljom su ODABRALI život koji im je onemogućio reprodukciju i direktno nju dotiče. A onda traže pravo da usvajaju decu, tačno ono čega su se voljom odrekli. Malo licemerno?

A ako od ta dva "pederasha" kako stoji u naslovu, jedan ima lenje spermice i nije plodan, da li onda mogu da usvoje?

Evo mog misljenja (koje je verovatno 100% nekompetentno posto sam zensko, ali hajde da probam)... Mislim da muskarci burno reaguju kada ih muvaju ****** zbog toga sto se useru da su na neki nacin odavali "gay" signale... U fazonu, zasto je bas mene nasao??? Cime se to JA izdvajam da je pomislio da ima prodju???? Zar ja delujem kao *****?????

Pa otuda i reakcija- bez' bre od mene, zar ti JA licim na pedera, ma bez' bre tamo mamicu ti...

..na temu je odgovoreno josh na prvoj strani.. :roll:
..zashto se ovo produzilo josh 15 strana, zivo me zanima..

E svaka ti cast.
Zato i ja mislim da ta njihova "borba za potomstvo" je cist bezobrazluk i bahatost.
Nisu neplodni,neka se potrude.
Na usvajanje se odlucuju parovi koji NE MOGU da imaju decu iz zdravstvenih razloga.

E svaka ti cast.
Zato i ja mislim da ta njihova "borba za potomstvo" je cist bezobrazluk i bahatost.
Nisu neplodni,neka se potrude.
Na usvajanje se odlucuju parovi koji NE MOGU da imaju decu iz zdravstvenih razloga.

u koliko slucajeva su oba partnera bolesna/neplodna?
eto, vidis da mogu, ali nece :) nego usvajaju djecu
....kako bahato

lexo, dzaba ti editovanje

Drugar mi prica veceras sav nadrndan kako ga je muvao derpe u nekom lokalu i da mu je ebo kevu, hteo da ga bije itd...
Ne kapiram zasto se muskarci toliko primaju na to i p.izde????
Pa nikome ne pishe na celu da li je gay ili ne...
Zamislite da vidite dobru ribu i krenete u muvanje a ona lez... i ona vas nokautira ili udari flashom u glavu?
Mene su par puta startovali i ja im lepo kazem da nisam iz te price i cao...
Ovaj moj drugar je tako besan kao da je ne znam kakva tragedija..
Kakva su vasa iskustva i stav po tom pitanju?

Drug ti je latentni gej,nema drugog objasnjenja.Gurni mu prstaka u goozu i videces da ce odmah da te drugacije posmatra....

Ma da,isto skroz...i to sto kazes :)
Neki parovi probaju druge opcije,vestacku oplodnju,surogat majke,ima i takvih,neki usvajanje.
U svakom slucaju,gejevi imaju izbor,nisu uskraceni od prirode za potomstvo.

kako to? pa ko im je obojici dao i seksualnost i mudaH no priroda? :lol:

svi koji mogu da upotrebe nesto od navedenog (vjestacka oplodnja/surogat majka etc.), nemaju pravo na usvajanje
kada zastupate tu liniju logike,
ne mozete se ograditi samo na homo a pravdati hetero parove od kojih je jedan clan neplodan, kao da oni nemaju izbora osim usvajanja :roll:

kako to? pa ko im je obojici dao i seksualnost i mudaH no priroda? :lol:

Pa to,dala im priroda,izvol'te...nek' ih upotrebe.
Ja da sam gej,nasla bih nekoga da me "oplodi" :lol: rodila bih svoje dete koje niko ne moze da mi uzme jer je moje,ali oni idu linijom manjeg otpora.
I izmisljaju toplu vodu.

Mislim,ok,tvoje misljenje,ne shvati me pogresno,ali stvarno mi je vise preko glave te price o gejevima,i da me ubijes ne znam sta cu na ovoj temi :neutral:
Lepo zatvorise onu na Domu,a ja dosla ovde.
Mazohista. :neutral:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back