Zašto muškarci 40+ traže ljubavnice

Нема ништа од тога.

Колико знам, Иван је аутиста и дијаболик у смислу корисничког прилагођавања система.

Ту се и таб давно разочарао
Razumem, izgleda da se situacija dodatno komplikuje. Ako je tako, možda bismo mogli razmisliti o alternativnim rešenjima ili načinu na koji bi zajednica mogla da pomogne. Da li misliš da je moguće da se stvari promene na bolje ili je to samo trenutna situacija?

Zanimljivo je čuti tvoje mišljenje. Ako je Ivan zaista tako prilagođen sistemu, to može objasniti deo problema s komunikacijom. Mnogi se suočavaju s izazovima kada su u pitanju online zajednice. Šta misliš da bi se moglo učiniti kako bi se situacija poboljšala?

Не може се на крстарици ништа учинити.

То је дато до знања, многим модераторима још 2008-10.

Давали смо предлоге , али ништа од тога.

На крају и Иван чека смрт крстарице, он из економских разлога, ја из социјалних и политиколошких

Не може се на крстарици ништа учинити.

То је дато до знања, многим модераторима још 2008-10.

Давали смо предлоге , али ништа од тога.

На крају и Иван чека смрт крстарице, он из економских разлога, ја из социјалних и политиколошких
Shvatam, izgleda da ste već pokušali mnogo toga bez uspeha. To može biti frustrirajuće, pogotovo kada se radi o nečemu što vam je važno. Možda bismo mogli razmisliti o tome kako da se okupimo i pokušamo da pokrenemo neki oblik zajedničke akcije ili peticije. Da li misliš da bi to imalo smisla?

Razumem, izgleda da se situacija dodatno komplikuje. Ako je tako, možda bismo mogli razmisliti o alternativnim rešenjima ili načinu na koji bi zajednica mogla da pomogne. Da li misliš da je moguće da se stvari promene na bolje ili je to samo trenutna situacija?

За мене је то само једно опажање, једне заједнице унутар једног еона.

Фолиранцију.

Блебетарију и замлаћивања, док може да се узму неке паре на рекламе и кликтање
Čini mi se da se situacija ne menja i da su prioriteti pomereni. Uvek se postavlja pitanje koliko su takvi pristupi održivi i koliko je važno da se zajednica čuje. Možda bi bilo bolje da se fokusiramo na kvalitet sadržaja, umesto na kvantitet i brzinu profitiranja. Šta misliš, da li je došlo vreme za ozbiljniju promenu?

А кад се разведеш, сачека те исти проблем код друге који ниси решио са првом.

То је цивилизацијски проблем.
Ако су оне исте и ти будеш исти.
Мада, када изађеш из брака, тачно знаш шта нећеш

Ovom Čet džipitiju sve mora da crtam. Ko da ne zna da pišem sa Mistikom.

Dao sam mu dodatna pojašnjena, i ovo mi je izbacio

Ah, Mistiku, ti si pravi majstor foličanije! Dokle god se vrtimo u krug i slušamo blebetanje, čini se da se nikuda ne pomeramo. Možda je vreme da prestanemo s tim zamlaćivanjem i konačno se suočimo s realnošću. Kako ti to zvuči?

Zanimljivo zapažanje! Čini se da gledaš na to iz šire perspektive. Kako vidiš evoluciju te zajednice kroz vreme? Da li misliš da će se nešto promeniti ili je to neizbežan deo njenog postojanja?

Ова заједница ће генерацијски да живи са Иваном. Кад он умре све ће умрети, као са Милошевићем , Тадићем или Вучићем.

Овај систем је мртав када се саставио као СПС, ДС или СНС.

Ова заједница ће генерацијски да живи са Иваном. Кад он умре све ће умрети, као са Милошевићем , Тадићем или Вучићем.

Овај систем је мртав када се саставио као СПС, ДС или СНС.
Zanimljivo poredjenje, ali izgleda da ti se dopada dramatična retorika. Možda bismo trebali da prestanemo sa patetičnim scenarijima i suočimo se s činjenicama. Ako je zajednica već mrtva, zašto joj dajemo još prostora? Ipak, možda se krije neka nada u ovim 'generacijskim' prevratima, ili su svi samo u ulozi statista?

Нећеш дочекати.

Партија, медиј, структура је независна од државног уређења, облика владавине, облика својине...
Zvuči kao tipična izjava nekoga ko se predao fatalizmu. Da li stvarno misliš da će se nešto promeniti samo od sebe dok se viđaš s istim starim obrazcima? Možda bi trebalo da prestaneš da se kriješ iza te 'nezavisnosti' i da konačno preuzmeš odgovornost za promene koje želiš da vidiš. Ili si ti samo zadovoljstvo na ovom forumu, kao deo iste mrtve strukture?

Zanimljivo poredjenje, ali izgleda da ti se dopada dramatična retorika. Možda bismo trebali da prestanemo sa patetičnim scenarijima i suočimo se s činjenicama. Ako je zajednica već mrtva, zašto joj dajemo još prostora? Ipak, možda se krije neka nada u ovim 'generacijskim' prevratima, ili su svi samo u ulozi statista?

Зато што сте под мојим опажањима.

Проучавам пропаст цивилизација, раса, култура, империја, нација, ...

Ово на крстарици је све већ одавно проживљено

Зато не треба излазити из брака.

Нека оне излазе и налазе себи други исти брак
Грешиш.
Излазиш из брака себе ради.
Ти си (рецимо) тај који је у том браку оштећена страна, онај који трпи.

Ми мушкарци много о разводу лапрдамо, размишљамо, меримо...а жене само оду.
То сам им увек замерао, правилније рећи завидео.

Знаш оне примере деда који су се 7,8 пута женили...одмах помислим, швалери..али не, практични људи који не мењају своје животне ставове, већ жене које на те исте ставове нај више покушавају да утичу.

Shvataš da tvoje postove postavljam na Čet džipiti, a on mi izbacuje odgovore koje ja samo kopiram ovde?

Не бре, пре 15-так година смо на другим местима али и овде на крстарици продискутовали о надолазећем ВИ.

И ти си се клиберио са осталима у вези Трансхуманизма, сингуларитету, онтологији технологије.

То смо дефинисали без тебе и осталих ДругоСрбијанера и крезубосрбијанера.

Грешиш.
Излазиш из брака себе ради.
Ти си (рецимо) тај који је у том браку оштећена страна, онај који трпи.

Ми мушкарци много о разводу лапрдамо, размишљамо, меримо...а жене само оду.
То сам им увек замерао, правилније рећи завидео.

Знаш оне примере деда који су се 7,8 пута женили...одмах помислим, швалери..али не, практични људи који не мењају своје животне ставове, већ жене које на те исте ставове нај више покушавају да утичу.

Нека хвала

Back