Zasto mladi pocinju da se drogiraju

One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you
Don't do anything at all
Go ask Alice
When she's ten feet tall

And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking caterpillar
Has given you the call
Recall Alice
When she was just small

When men on the chessboard
Get up and tell you where to go
And you've just had some kind of mushroom
And your mind is moving low
Go ask Alice
I think she'll know

When logic and proportion
Have fallen sloppy dead
And the White Knight is talking backwards
And the Red Queen's "off with her head!"
Remember what the dormouse said:
"FEED YOUR HEAD"

psihodelicni rok zna xD

ajd neka me neko podseti sta je tu lepo da imas dobra kola?
mislim, koje olaksice dobijas i koje opcije otvaras takvom investicijom?

nista mi bre ne pada na pamet.

pa ni za najprostiji auto, osim naravno ako cesto putujes vise od 40km (zivis u selu ili ti je pak posao udaljen ili tu je cura u tri pic ke materina ili nesto drugo na tu foru) ili ako pravis redovne izlete i mini-ekskurzije sa ekipom ili sta vec

ali imati auto da bi vozio kroz grad wtf to samo kad pada kisa pa ne mozes da sednes na bicikl ili motor ili ne daj boze da hodas. ili ako imas invalida kojeg trebas da prevozis.

Kupis dobar auto zato sto volis da jurcas putem,zato sto volis da imas klimu u kolima i dok se ti ko slepac kuvas u kolima i otvaras prozore od punta (i spici te promaja da povracas dva dana),neko ko gospodin sedi u kolima na 18 stepeni dok je napolju 50. Dok ti sedis na daskama u kolima,neko se voza u udobnom autu,mekanom za sedenje,u kome ne osecas put i rupe,koji bolje prijanja uz krivine,koji greje bulju kad je napolju -20jes....+ statusna moc,jer ti nisi neki paor koji nema leba da jede + izgleda lepo + pussy magnet. Samo debil ne bi hteo skupa kola ili onaj ko se kao tesi jer nema love da ga kupi,pa je sad kao sranje.

Tako sam i ja pricao za telefone,kao koji ce njima ***** onaj sa tac skrinom,koji vaj faj,koje ***** materine. Sad kad uzmem od nekog onaj obican onda koji vas je ***** onaj pravio bez tac skrina,moj nokat veci od displeja,jos oni budjavi dugmici... Nikada vise obican telefon bez velikog displeja i tac skrina ne bi uzeo.

One pill makes you larger
And one pill makes you small
And the ones that mother gives you
Don't do anything at all
Go ask Alice
When she's ten feet tall

And if you go chasing rabbits
And you know you're going to fall
Tell 'em a hookah smoking caterpillar
Has given you the call
Recall Alice
When she was just small

When men on the chessboard
Get up and tell you where to go
And you've just had some kind of mushroom
And your mind is moving low
Go ask Alice
I think she'll know

When logic and proportion
Have fallen sloppy dead
And the White Knight is talking backwards
And the Red Queen's "off with her head!"
Remember what the dormouse said:
"FEED YOUR HEAD"

psihodelicni rok zna xD
bolje ovo
keep on sniffing till your brains go pop!!!!

Ono sto je dobro za ljude to je Bogu milo .Bog je u ljudima .Cineci dobro ljudima ,cinimo dobro Bogu.Vi govorite o nekakvim zrtvovanjima za nagradu ,ne znam odakle vam to ,takvo hriscanstvo nije dobro hriscanstvo.To je stvar vere ili verujes ili ne verujes sam odlucujes, meni je lepse da verujem tako sam odlucio ,svakog dana sve vise sam ubedjen da nisam pogresio .
Raj na zemlji nemozemo da stvorimo ali mozemo u sebi ,koracanjem stepenicama koje se zovu ,smirenje,strpljenje ,ljubav ,pokajanje a ne tamo nekakvim opijatima.

Direkt@ Ne bih znao reći, samo sam gandžu konzumirao a to i ne ubrajam u droge nema fizičke zavisnosti, nema većeg oštećenja.
Dobro se pazi vise se ljudi udavi u potoku nego u dubokoj vodi .

Kako je moguće da milioni ljudi i dalje veruje u ove bajke za odrasle. :roll:

Kupis dobar auto zato sto volis da jurcas putem,zato sto volis da imas klimu u kolima i dok se ti ko slepac kuvas u kolima i otvaras prozore od punta (i spici te promaja da povracas dva dana),neko ko gospodin sedi u kolima na 18 stepeni dok je napolju 50. Dok ti sedis na daskama u kolima,neko se voza u udobnom autu,mekanom za sedenje,u kome ne osecas put i rupe,koji bolje prijanja uz krivine,koji greje bulju kad je napolju -20jes....+ statusna moc,jer ti nisi neki paor koji nema leba da jede + izgleda lepo + pussy magnet. Samo debil ne bi hteo skupa kola ili onaj ko se kao tesi jer nema love da ga kupi,pa je sad kao sranje.

lol, klimu imas i za manje pare
udobnost isto
brzinu manje-vise

"statusna moc" se stice na kompletno drugaciji nacin i skup auto ti tu NISTA NECE POMOCI AKO JE VEC NEMAS
isto i ovo "pussy magnet" lol

koliki moron trebas da budes da bi kupovao auto da bi postao "pussy magnet" :lol:

poenta cele price je da je skup auto luksuz, a luksuz je nesto sto dolazi na kraju, ne na pocektu, tek onda kad si pun para pa ne znas sta ces s njima
a prosecnom coveku poenta skupa kola nije nista drugo nego reaktivno zadovoljstvo. prostim recima, da se pokaze. (i naravno, glupom coveku je poenta i sve ono sto si naveo, jer jednostavno ne zna nista o kolima :lol:)

Poslednja izmena:
jao sto me nervira ovo proseravanje :lol:
ti ne bi voleo novog bmw-a da vozis, ne? k***c ne

nije to nikakvo proseravanje dete
i niko ne spori da je luksuz lepa stvar
NEGO TI JEDNOSTAVNO NIKAD NISI CULA ZA REC KOJA SE ZOVE "OPORTUNITETNI TROSAK"

jer postoji milion ljudi koji se pale na ta sranja samo zbog statusnog simbola I NICEG DRUGOG
i naravno da im treba skrenuti paznju

ALI KRETENI POPUT TEBE I OVOG OVERA NE KAPIRAJU TAKVE KOMPLEKSNE STVARI, JEDNOSTAVNO MOZAK IM JE TOLIKO SJEBAN DA NE MOGU DA RAZLIKUJU SREDINU OD EKSTREMA, ZA NJIH JE SVE EKSTREM

Vau, zbunjen sam. Svadjaju se User Friendly i User Unfriendy, isprva sam mislio da je to isti lik koji koristi naloge u zavisnosti da li je prijateljski nastrojen ili ne. :mrgreen:

i jel User Unfriendly zansko? Posto pise u muskom rodu?

@save_our_souls

nije lose, mada je Jefferson Airplane psihodelicnije :D

nije to nikakvo proseravanje dete
i niko ne spori da je luksuz lepa stvar
NEGO TI JEDNOSTAVNO NIKAD NISI CULA ZA REC KOJA SE ZOVE "OPORTUNITETNI TROSAK"

jer postoji milion ljudi koji se pale na ta sranja samo zbog statusnog simbola I NICEG DRUGOG
i naravno da im treba skrenuti paznju

ALI KRETENI POPUT TEBE I OVOG OVERA NE KAPIRAJU TAKVE KOMPLEKSNE STVARI, JEDNOSTAVNO MOZAK IM JE TOLIKO SJEBAN DA NE MOGU DA RAZLIKUJU SREDINU OD EKSTREMA, ZA NJIH JE SVE EKSTREM

to sto je luksuz za tebe,to je u razvijenim zemljama normalna stvar. Sta je 20 000 -30 000 eura za nekog ko zivi u Norveskoj,Svajcarskoj,Nemackoj...? Nista posebno,oni mogu da kupe te automobile i mahom ih svi i imaju. To nije luksuz,luksuz je kad bi to otisao i srgao 120 000 eura ili 1000 000 eura na kola. e to je luksuz.

Ja sam imao tacskrin, ali sam ga prodao, zamisli
Potpuno beskorisna stvar, jedino sto je ono sminkerski, veca si faca ako u kaficu iz dzepa vadis tacskrin, druge bolje svrhe nema

Ma jes,nekog boli ***** sta si ti izvadio iz dzepa. Danas svako ima telefon od 200-300 eura,cak i oni klosari sto prose imaju jedan takav.
Pa ne znam,ti ocigledno volis da nosis lupu sa sobom da bi video slova u poruci. Ekran manji nego ovaj moj avatar,znaci cist mazohizam.

ovako lepo imas lepu kamericu pa slikas test,pitanja,pa mozes da zumiras i prepises zadatak kao covek,pristup netu,nemas muziku na fonu,a ti se zakacis na you tube,dosadno na casu pa odes na sajt blica ili nekih drugih novina,overis krstana dok cekas bus,napunis 2 giga muzike na telefon i jos tona korisnih stvari za svoju razonodu. Meni je to ekstra stvar.

Ma jes,nekog boli ***** sta si ti izvadio iz dzepa. Danas svako ima telefon od 200-300 eura,cak i oni klosari sto prose imaju jedan takav.
Pa ne znam,ti ocigledno volis da nosis lupu sa sobom da bi video slova u poruci. Ekran manji nego ovaj moj avatar,znaci cist mazohizam.

ovako lepo imas lepu kamericu pa slikas test,pitanja,pa mozes da zumiras i prepises zadatak kao covek,pristup netu,nemas muziku na fonu,a ti se zakacis na you tube,dosadno na casu pa odes na sajt blica ili nekih drugih novina,overis krstana dok cekas bus,napunis 2 giga muzike na telefon i jos tona korisnih stvari za svoju razonodu. Meni je to ekstra stvar.
Ko je rekao da imam taj telefon? :lol:
Imam Nokia-u E71. Dovoljno velik ekran, 4gb memorije, pristup internetu. A koristim ga samo jer mi je lakse poruke da kucam i jer ima muziku, realno. I da imam igrice da igram dok sam na solji

Zelim da mi odgovorite na pitanje...

- Sta dobiju od toga sto se drogiraju...???
- Odakle im zelja za tim....???
- Kako mogu da uticem na osobu koja meni znaci a u takvom je drustvu...???

Toj osobi pricaju svakakve stvari, ali ne slusa....i ne znamo vise sta da radimo...

dobijaju širok dijapazon šarenih emocija koje su mnogo lepše od nabadanja tastature i smaranja, odsustvo blama morala i straha
a odakle želja da se bude trezven? kad mi se to objasni odna nek se izvuče antipod toj težnji
naravno nikako mada zavisi da li je reč o permanentnom zavisniku ili socijalnom konzumentu

Meni je ujak nudio touchscreen htc i nisam hteo da se menjam sa njim, on ZNA da je moja nokia 6230i bolja :D
Tačnije, on mi je tu nokiju i dao isprva, pre 5 godina :cool: i evo, radi ko nova, original maska i dalje traje
Kupljena u Austriji

inače, za onog lika što mi reče da ću se "udaviti u potoku", nek skonta da ja brčkam noge u istom već 3-4 godine i uživam lagano :cool:

to sto je luksuz za tebe,to je u razvijenim zemljama normalna stvar. Sta je 20 000 -30 000 eura za nekog ko zivi u Norveskoj,Svajcarskoj,Nemackoj...? Nista posebno,oni mogu da kupe te automobile i mahom ih svi i imaju. To nije luksuz,luksuz je kad bi to otisao i srgao 120 000 eura ili 1000 000 eura na kola. e to je luksuz.

dobro ako su to za tebe skupa kola lol

Back