Zasto mladi pocinju da se drogiraju

Ne kapiram zbog cega smo ja ili mrki ovdje ograniceni, realno
ne slazem se s njim potpuno, ali svejedno

ti si klinac, a mrki je zaostao u razvoju :D

šalu na stranu, ograničenost ne samo gledano iz te perspektive, jer ako si ograničen na jednu stranu(u ovom slučaju, viđenje psihoaktivnih supstanci) onda postoje i druge ograničenosti na drugim stranama i eto tvoj um u granicama
simple as that

Kinta se čini važnom, a u stvari nije toliko
dovoljno je sasvim dosta
i to dovoljno opet stvara ograničenja, mada te granice variraju kod pojedinca
meni je dovoljno 0 da preživim
nešto više da živim
tačnije, onoliko koliko je potrebno da me količina piva oraspoloži, e to je dovoljno
i to je moja jedina granica

eh sad, naravno da je lepo imati para, ne moras da razmisljas da li ces moci sebi da obezbedis putovanje, kartu za ovaj ili onaj festival, skupu odecu i sta vec.
kad si pun kesa mozes da biras uvek.
i ne moras da imas ni ne znam kakva kola, kucu itd, mozes da ostanes veran nekim svojim principima.
nazalost, zivimo u vremenima kad je novac previse bitan ali tako je.
i lako je reci onima koji su mnogo bogati da je nebitan, kao sto ce oni sto zive u bedi reci da je jako vazan.

ajd neka me neko podseti sta je tu lepo da imas dobra kola?
mislim, koje olaksice dobijas i koje opcije otvaras takvom investicijom?

nista mi bre ne pada na pamet.

pa ni za najprostiji auto, osim naravno ako cesto putujes vise od 40km (zivis u selu ili ti je pak posao udaljen ili tu je cura u tri pic ke materina ili nesto drugo na tu foru) ili ako pravis redovne izlete i mini-ekskurzije sa ekipom ili sta vec

ali imati auto da bi vozio kroz grad wtf to samo kad pada kisa pa ne mozes da sednes na bicikl ili motor ili ne daj boze da hodas. ili ako imas invalida kojeg trebas da prevozis.

Northe ne seri, sto bi zivot bio siv nekome ko ima love, devojku, dobra kola?

E bas ti imaju najvise problema ,ljudi navikli na sve servirano cim naidju na malu prepreku nastaje kolaps sistema .Iz tog kolapsa nemogu lako da se izbave osim da pobegnu u svet iluzija pa traze precice .Jedna od precica su opijati svih vrsta bukvalno traze nesto da obmanu svoj um da su srecni na kratko vreme.Razmisljaju sumorno,te ovo me ceka pa moram ovo da uradim ,ih desice mi se ovo.Kao sa samoubicama, nema samoubica njih su ubile njihove misli ,previse razmisljaju brinu sta ce biti, a ustvari nece biti nista.Ovaj kaze nece sefa ,nece zenu koja mu kuka .Ja se ogresi pa reko nemoj da se zaposlis i da se zenis a nisam trebao. Ovako sam trebao rec .Prijatelju kad naidjes na onu pravu, bice ti sve jedno da li kuka ili se zali i zeleces da budes samo sa njom bez obzira na sve .To jest kad volimo nekog zbog njegovih vrlina onda je to normalno a kad nekog zavolimo sa sve njegovim manama onda je to ljubav .Isto ti je sa poslom ako volis ono sto radis nece trebati sef da te tera ,sam sebe ces da teras.

Poslednja izmena:
Pare degradiraju čoveka iz razloga što on sam ne zna šta će sa sobom
Mi svi težimo ka nečem, uglavnom ka perfekciji
a posle jedne, dolazi nova prepreka i onda usavršavanje za njen prelazak
i tako stalno, sa nižeg na viši nivo
kad ti se sve servira na tanjiru u vidu kinte ne znaš šta ćeš sa sobom
Pa ebote, pogledajte samo koliko bogataša se drogira
SVI

Back