Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Srbija je dobra samo za one vec obezbedjene. Ko treba nesto sam da stvori bez veza...
Najgora odluka u zivotu mi je bila da se vratim. Ne savetujem nikoga. Trava preko granice je zaista zelenija.
Imacu prilike da uporedim cene za koji dan, koliko sam cuo od kolega koji su bili na odmoru sve je skuplje u Srbiji osim cigareta i rakije.
Plate su vece ovde, postaje enigma kako Srbi prezive zimu.
Srbija je dobra samo za one vec obezbedjene. Ko treba nesto sam da stvori bez veza...
Najgora odluka u zivotu mi je bila da se vratim. Ne savetujem nikoga. Trava preko granice je zaista zelenija.
Meni su se oči otvorile kada sam pre 7 godina nešto privremeno radio u Italiji...
Isti posao kao i ovde, realno Italijani rade sa 50% našeg kapaciteta, odnos plata u to vreme primao sam 5x više tamo nego ovde...
Najčudnija stvar mi je bila ta koliko su oni opušteni oko posla i što nema tenzije, preneo sam to na kolege ovde i eventualno nam je firma propala
nek idu kad su mladi, mislim mogu da idu pa da se vrate. često je i lakše da odeš kad si mlad. možeš da odeš da vidiš šta ima tamo, mada otkud znam treba razmisliti. baš ozbiljno pišem
mislim da je lakše ako živiš u srbiji da znaš da možeš negde da šmugneš, a lakše ćeš ako si tamo negde već živeo i imaš neke veze itd
znam neke koji su išli na mastere ili doktorske u inostranstvo npr konkretno muzika... ali vraćali su se. mislim da je zapad bolji ako hoćeš da nastupaš i da se baviš muzikom. ali uglavnom su se vratile ovde, rade u školi, porodica deca, ebeš karijeru, nastupanja... i to je legitimno
neki su ostali ali eto neki su tamo uspeli da upadnu al nisu se gurali dalje
Opet ti što kriviš Vučića za svoju nesposobnost i promašeni život.
Da si završio malo više od ta četiri osnovne, ne bi morao da životariš od socijalne pomoći i da ti
Vučić bude kriv za sve.