Zašto mladi beže iz Srbije

Smeta li vam što su pojedini studenti budući strani državljani, ako podržavate njihov pokret?

• Nimalo

glasova: 11 64,7%
  • Ne znam šta da mislim

glasova: 1 5,9%
  • I ja živim u inostranstvu, pa?

glasova: 3 17,6%
  • Ne podržavam ih

glasova: 2 11,8%

• Ukupno glasova
    17
Zna li se možda i etnička struktura glasača?
U prijevodu me zanima koliki dio tog kolača od 27% čine Romi?

To ti je nepotrebno uvlačenje u pogrešan put.

Bolje je znati koje su klase

1.) prva 1/2 miliona glasača do 300E, seoski penzioneri, bolesni, socijalno ugroženi, neobrazovani... 90% SNS
2.) druga 1/2 miliona glasača do 400E, .....
3.)

Njima je bitno samo da se sto vise pise, koga briga odakle su ucesnici
Bi li rekao da si više za Vučića i SNS ili da više mrziš/ ne voliš studente?
Zanima me bi li podržao bilo koju drugu opciju osim Vučića?
Misliš li da ekonomski i geostrateški čini dobro za tvoju zemlju i da od ovoga ne može bolje?

Ne trolam, iskreno me zanima tvoje gledište i stajalište..

Hrvati, Bosnjaci i Siptari cine vecinski deo SNS-a, najvise ima Hrvata
ko bi reko da u Srbiji zivi 400 000 hrvata koji su u SNS plus njihove porodice x 3 to mu je negde 1,2 miliona hrvata koji su vezani za SNS .........a u Vojvodini najveci procenat hrvata je u drugim strankama.........znaci jos 300 000 ..................sve u svemu 1,5 miliona hrvata.
Siptara i bosnjaka ima jos vise................pa po tvojoj inteligenciji ispada da u Srbiji ima 2-3 miliona srba...........dakle SRBI SU U SRBIJI U MANJINI...........logicno.

ko bi reko da u Srbiji zivi 400 000 hrvata koji su u SNS plus njihove porodice x 3 to mu je negde 1,2 miliona hrvata koji su vezani za SNS .........a u Vojvodini najveci procenat hrvata je u drugim strankama.........znaci jos 300 000 ..................sve u svemu 1,5 miliona hrvata.
Siptara i bosnjaka ima jos vise................pa po tvojoj inteligenciji ispada da u Srbiji ima 2-3 miliona srba...........dakle SRBI SU U SRBIJI U MANJINI...........logicno.
Ispada da ste zapravo popravoslavljeni Hrvati :mrgreen:

Zaboravio si bosnjake i siptare...

I rekao sam da cine vecinu sns-a, ne celo stado, i ne shvataj sve bukvalno, bukvalisto

A bogami uskoro ne tako mali broj glasaca sns-a bice i medju migrantima

Zato što ti koji se bave politikom odavno znaju da neće ni biti građani Srbije, nego raznih drugih zemalja, bez obzira na razvoj situacije ovde. Dakle glasanjem za njih vi u stvari glasate za buduće Engleze, Nemce, Amere, Australijance, Hrvate... možda 1/5 namerava da ostane u Srbiji.
studenti se bore da ne moraju biti strani drzavljani da bi prezivljavali...

nije samo do para nego i do uzasne politike vlade srbije i nesposobnosti sistema. Drzava Srbija REDOVNO dokazuje da je uopste ne zanima srpski narod. Dok se dovoze cigani i sirotinja na lazne potemkin skupove i vijori se "veseli se srpski rode", u isto vreme fabrike ne placaju plate radnicima ili ih crnce za gotovo minimalac, a ako strajkuju celoj fabrici otkaz lemaju i drzava to prikriva...medicina 0 policija 0 preduzetnici su 80% kriminalci 20% muljatori...posteni bivaju diskrimisani, pa ti zivi u toj drzavi.

Back