- Poruka
- 95.553
Nema ništa..Evo rekli su da je u pitanju to što nema armature.Ako je napravljeno kako treba, ne znam. Treba pogledati im li kakvo raslinje s opasnim korijenima u blizini, npr. drvo ili, nedaj Bože, bambus ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema ništa..Evo rekli su da je u pitanju to što nema armature.Ako je napravljeno kako treba, ne znam. Treba pogledati im li kakvo raslinje s opasnim korijenima u blizini, npr. drvo ili, nedaj Bože, bambus ...
treba da je podloga dobra, treba armatura, treba beton debljine bar 6 cmNema ništa..Evo rekli su da je u pitanju to što nema armature.
Pa jeste oko 6 cm.Znam po daskama koje su držale , bile su obeležene.treba da je podloga dobra, treba armatura, treba beton debljine bar 6 cm
a u praksi ako je podloga bas dobra za neke slucajeve ne treba armatura, ili vrlo malo 2-3 zice
dobra podloga znaci da je zemljiste cvrsto i ne skoro nasipano, da je utabano
a ovde nemas armaturu, upitna debljina betona i podlogica leprsava
Baš si vredna bila.Nisam.To je onako jedan deo u dvorištu ..Ispod sam izravnala zemlju i posula kamenčiće i sitno lomljeni crep ..Da i pesak.
I napravila ogradu od dasaka ..Posle sam daske sklonila kada se beton osušio .
Opet će popucati ..Ili se "trošiti".. je li?
Smeta mi.Baš si vredna bila.
Aj opet ovog proleća. Druga sreća.
Što ti smeta što je puko? Koturaljke teraš?
Vreme jede sve. Pa i tvoj betončić....
Eh....prihvati ili popravi.Smeta mi.
Mislila sam i o tome ..Da zalepim pločice preko .Lakše je nego razbijati ..moguce popravke su sloj betona preko toga sa armaturom , mozda i neke plocice da se izlepe ali to bi morao majstor da vidi
Pa popraviću .Uradiću nešto.Eh....prihvati ili popravi.
Razlozi su višestruki. A odgovori samo izgovori....
Evo kako to treba da izgleda.Pa jeste oko 6 cm.Znam po daskama koje su držale , bile su obeležene.
Rešićemo , samo da dođe lepo vreme ..Razbijam.
zavisi kako puca , ako se odvaja i siri onda ne mogu plociceMislila sam i o tome ..Da zalepim pločice preko .Lakše je nego razbijati ..
Druga opcija bi mi bila da umesto betona(kad se razbije)
poslažem cigle -imam neke stare , one velikog formata ..
Možda je sve to bezbolnije nego ponovo betonirati ..
Pa popraviću .Uradiću nešto.
ne valja, pur pena skuplja vlagulupiću sada a da napukline ispuniš nekom pur penom?
lupiću sada a da napukline ispuniš nekom pur penom?

Ne odvaja se ..samo je popucao , što ne znači da se neće odvajati.zavisi kako puca , ako se odvaja i siri onda ne mogu plocice
Цигле можеш да слажеш, с тим да цигле обавезно буду препечене. Иначе ће се распасти од влаге.Druga opcija bi mi bila da umesto betona(kad se razbije)
poslažem cigle -imam neke stare , one velikog formata ..
E sad,Tu stvarno ne mogu ništa.Kupim ono što se nudi .Možda loš materijal
To sam već radila , peskom sam popunjavala .Цигле можеш да слажеш, с тим да цигле обавезно буду препечене. Иначе ће се распасти од влаге.
Ако ређаш цигле, после равнања стави прво тамну фолију, да не избија трава и коров између. Затим подлога од песка, може и песак између цигли а може и да се залије са нечим дуготрајнијим, битумен, рецимо.
Postoji dva razloga.Ili se sleze zemljiste ,ili je pravljen beton sa mnogo cementa.,a posle nije zalivan kolikotreba.Naime , to je deo koji sam betonirala u dvorištu , letos..
I sve je bilo u redu , fino je sve izgledalo , nikakvih problema nije bilo .
I sada vidim..Puca..Ima naprsline .
Da li sam ja nešto pogrešno uradila ili je jednostavno vreme krivo (klima).ne znam.
Samo znam da mi je došlo da ga celog izlomim...
Šta je .tu je.
Nije sada ni bitno zašto je on popucao ,nego -
Ima li neko ideju , savet , caku ..Kako to mogu da popravim?
Trebala si vise da zalivas beton ili to ili je bio postan .Naime , to je deo koji sam betonirala u dvorištu , letos..
I sve je bilo u redu , fino je sve izgledalo , nikakvih problema nije bilo .
I sada vidim..Puca..Ima naprsline .
Da li sam ja nešto pogrešno uradila ili je jednostavno vreme krivo (klima).ne znam.
Samo znam da mi je došlo da ga celog izlomim...
Šta je .tu je.
Nije sada ni bitno zašto je on popucao ,nego -
Ima li neko ideju , savet , caku ..Kako to mogu da popravim?
Ako su staze u pitanju iz delova je najbolje da se betonira .Pa jeste oko 6 cm.Znam po daskama koje su držale , bile su obeležene.
Rešićemo , samo da dođe lepo vreme ..Razbijam.
tacno, ne valja ni previse cementaPostoji dva razloga.Ili se sleze zemljiste ,ili je pravljen beton sa mnogo cementa.,a posle nije zalivan kolikotreba.