~*PrincesS*~
Veoma poznat
- Poruka
- 13.837
e bash tako....:mgreen: a sad za posle cjemo da vidimo....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
LPhoklica:Meni su lično, interesantna neka druga pitanja. Recimo, zašto muškarci koji slušaju metal imaju dugu kosu? Zašto nose te ogrlice i narukvice, kao buldozi? Zašto neki od muških lakiraju nokte i nose šminku? Jel' to kao ono: "Strašni smo, a?".
Sva sreća da nikada nisam mislila da crna gej boja, pa je sve ovo ok.
Dobro, sem ovog dela sa šminkanjem. To mi je neka granica koja definitivno treba ih odvoji devojaka. Mada se ne viđa toliko na ulicama, više na sceni, kao maske. Ali to je idalje šminka.
zoranpetrovic84:Nekim ljudima stvarno do jaja stoji duga kosa! I sto je onda ne bi gajili?![]()
bufla:Ja se bojim vojske samo zbog toga
hit:sto da ne, hitler je bio likcina. ja sam jedno vreme nosio frizuru kao on, sa znatno duzim desnim delom i stalno sam ga nabacivao na oko ali mi se uvek dizao, shit
saki8050:![]()
:shock:....
zeeezam se...
pa ti mora da si bio kao bill iz tokio hotela:shock:
![]()
mozda joj je neko ukleo majku "dabogda ti sin doveo zeta u kucu"GhostGirl:e a bill ne da je odvratan nego je ogavan..on je ***** do bola jbt, jadna mu majka sto ga je rodila...
ne kapiram ni jaAlexxandar:ne kapiram zašto je tolika fora sa nošenjem crne odeće
Goticarima nije fora da nose crno nego da se oblace ko oni iz onih dvoraca.GhostGirl:Crno ne treba da nose svi metalci, nego samo darkeri, gothicari...