Dark angel heaven-hell
Zainteresovan član
- Poruka
- 111
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tuzni_patak:Što si mu rekla.....
Još da mu preporučiš šta je bolje da nadje radi osećajnosti : devojčicu ili dečka.....
esperanca137:postoji nesto sto se zove : izbacen iz ravnoteze, afekat ili trenutna zelja za povredjivanjem
to nekada ne moze da se iskulira koliko god da je covek zreo i da stoji s obe noge na zemlji8)
Dark angel heaven-hell:Dozvoli zasto koristis drugo lice jednine?
Dark angel heaven-hell:Ljudi su u vezi. I vole se. A zasto onda bezosecajno napadaju jedno drugo, bez potrebe da zastanu i pitaju ono drugo a kako se ti osecas povodom toga? Zar nas sujeta, nesigurnost i zelja da uvek budemo u pravu toliko zaslepljuju. Zasto se, ako im je vec stalo jedno do drugog toliko povredjuju?
chika_doktor:veni vidi...dozvoli vici.....
Sharlote:Ako ne mogu da se zaustave kad je potrebno, mozda se i ne vole.
Ja volim da se pokacim malo sa deckom, to mi je nekako prirodno, iskreno, suprotstavimo misljenja, pa ko pobedi. I volim da likujem kad ispadnem u pravu.:-P Ali to je sve zanimljivo i ne povredjuje njega ni mene. Verbalno bih mogla da povredim samo nekog ko mi nije drag, zapravo ko mi je mrzak, cak i tada samo ako me bas izazove. To se desilo samo nekoliko puta do sad, ne bih volela da s eponovi.
Dark angel heaven-hell:Cekaj nikad nisi povredila ljude koje volis? Pa ti si savrseno bice.
Ma jock, ja to i inace mislim... Samo, kad sam bolje volje, onda lazem sebe da nije tako...Borg_Queen:ko te gazda iznerviro tako?
ola prosvetlio si se patakTuzni_patak:Ja više volim da ih zamišljam sa motikama....onda se prisetim šta rade kad vide da je nekome stalo i radi na nečemu....
Ima i onih koji nisu prodali dušu ambiciji....i pohlepi....
Zbog toga sto zele da disu, da udahnu svez vazduh!Dark angel heaven-hell:Ljudi su u vezi. I vole se. A zasto onda bezosecajno napadaju jedno drugo, bez potrebe da zastanu i pitaju ono drugo a kako se ti osecas povodom toga? Zar nas sujeta, nesigurnost i zelja da uvek budemo u pravu toliko zaslepljuju. Zasto se, ako im je vec stalo jedno do drugog toliko povredjuju?
Dal' se vole? Dal' im je stvarno stalo jedno do drugog?Dark angel heaven-hell:Ljudi su u vezi. I vole se. A zasto onda bezosecajno napadaju jedno drugo, bez potrebe da zastanu i pitaju ono drugo a kako se ti osecas povodom toga? Zar nas sujeta, nesigurnost i zelja da uvek budemo u pravu toliko zaslepljuju. Zasto se, ako im je vec stalo jedno do drugog toliko povredjuju?