Zasto me ne slusas?

Onda treba da pocne da se odvikava od cestog izliva besa ili ......
Covek treba da pokusa da se kontrolise. Ja sam nekada eksplozivna,ali se u najvecem broju slucajeva samosmirujem i brojim do 10 i nazad.
Onaj ko ne zeli da se potrudi i da se koriguje ne zasluzuje da bude samnom/s tobom .....

Dark angel heaven-hell:
Ljudi su u vezi. I vole se. A zasto onda bezosecajno napadaju jedno drugo, bez potrebe da zastanu i pitaju ono drugo a kako se ti osecas povodom toga? Zar nas sujeta, nesigurnost i zelja da uvek budemo u pravu toliko zaslepljuju. Zasto se, ako im je vec stalo jedno do drugog toliko povredjuju?

Ako ne mogu da se zaustave kad je potrebno, mozda se i ne vole.

Ja volim da se pokacim malo sa deckom, to mi je nekako prirodno, iskreno, suprotstavimo misljenja, pa ko pobedi. I volim da likujem kad ispadnem u pravu.:-P Ali to je sve zanimljivo i ne povredjuje njega ni mene. Verbalno bih mogla da povredim samo nekog ko mi nije drag, zapravo ko mi je mrzak, cak i tada samo ako me bas izazove. To se desilo samo nekoliko puta do sad, ne bih volela da s eponovi.

Sharlote:
Ako ne mogu da se zaustave kad je potrebno, mozda se i ne vole.

Ja volim da se pokacim malo sa deckom, to mi je nekako prirodno, iskreno, suprotstavimo misljenja, pa ko pobedi. I volim da likujem kad ispadnem u pravu.:-P Ali to je sve zanimljivo i ne povredjuje njega ni mene. Verbalno bih mogla da povredim samo nekog ko mi nije drag, zapravo ko mi je mrzak, cak i tada samo ako me bas izazove. To se desilo samo nekoliko puta do sad, ne bih volela da s eponovi.

Cekaj nikad nisi povredila ljude koje volis? Pa ti si savrseno bice.

Dark angel heaven-hell:
Ljudi su u vezi. I vole se. A zasto onda bezosecajno napadaju jedno drugo, bez potrebe da zastanu i pitaju ono drugo a kako se ti osecas povodom toga? Zar nas sujeta, nesigurnost i zelja da uvek budemo u pravu toliko zaslepljuju. Zasto se, ako im je vec stalo jedno do drugog toliko povredjuju?
Zbog toga sto zele da disu, da udahnu svez vazduh!

Dark angel heaven-hell:
Dal' se vole? Dal' im je stvarno stalo jedno do drugog?

Back