Zasto me bre tako nervirate!?!

Salim se. Kako to mislis najbolja?U odnosu na koga?
Za svakog postoji neko ko im je najbolji. Drugi, ma koliko bili naj,naj, nisu ZA NJIH najbolji. U tome je fora.
A sto se tice mene,naucila sam da te ljudi postuju i cene onoliko koliko ti sebe postujes. Ja sebe postujem maksimalno. I trazim da se i moj decko tako odnosi prema meni. Ako to ne ukapiras, dozivis svasta. Pa se posle pitas sto se on tako ponasa prema tebi.E pa zato sto si mu dozvolila.Ljudi su cudna stvorenja.

Istina je da sam se obicno zabavljala sa momcima koji jako dobro izgledaju(sto je imalo puno svojih negativnih strana), pa je i konkurencija bila zestoka. Nemojte ovo lose protumaciti, svako od nas voli lepo, a i sama izgledam iznadprosecno, tako da sam kraj sebe uvek trazila nesto slicno.
Lepo je meni rekla moja baka - dete, lep muskarac nije nikad samo tvoj! E bako, bako...

jecika:
Istina je da sam se obicno zabavljala sa momcima koji jako dobro izgledaju(sto je imalo puno svojih negativnih strana), pa je i konkurencija bila zestoka. Nemojte ovo lose protumaciti, svako od nas voli lepo, a i sama izgledam iznadprosecno, tako da sam kraj sebe uvek trazila nesto slicno.
Lepo je meni rekla moja baka - dete, lep muskarac nije nikad samo tvoj! E bako, bako...

Koliko ti godina imas?
Delujes mi da nemas vise od 15. Mnogo brkas pojmove. Generalizujes stvari pa onda izvodis zakljucke na najprostiji nacin. To se zove vulgarizacija. Sve zavisi iz kog ugla gledas. Ako gledas stvari uopsteno, onda i uopstene zakljucke moras da izvodis. Ne mozes is opstih nacela ponasanja "lepih" muskaraca (sto je opet diskutabilan zakljucak) apropo doneti zakljucak da su svi lepi muskarci neverni. I sta je to "lepo"? To je toliko relativno da niko ne bi mogao izvesti "objektivnu lepotu". To mozes da vidis i cujes samo na "Pinku" i od onih koji su zavisnici od tog kanala.
Ponasanje "lepih" (u tvom smislu reci) muskaraca pre mozemo povezati sa njihovim psihickim stanjem u kome su umislili da su previse lepi da bi bili verni. Dolazimo do zakljucka da oni nisu lepi, vec da pate od kompleksa nize vrednosti. Tvoj je problem je sto volis takve muskarce...
A na tvoju konstataciju da si "iznadprosecna" bih dodao da i Jelena Karleusa misli da je najlepsa na svetu dok recimo ja kao i 90% muskaraca koje ja poznajem misli da je najobicniji GABOR.
Ovo sam napisao zato sto me je isprovocirala tvoja konstatacija: "ja sam lepa i zato hocu lepog muskarca" koja izuzetno plitka, prosta i... ma ocaj...

Kakvi ste vi foliranti!
Jedva docekate da nekoga nalepite, i nista ne shvatate onako kako bi trebalo.
Prvo, mislim da je sasvim normalno i pozeljno da svako voli sebe. Sta treba, da Jelena Karleusa izadje na TV i da kaze:"Jeste, ja sam ruzna, i glupa, i ne volim sebe nimalo!"
Kako da ne. Zasto bi se ti onda naljutio kada bi ti neko rekao da si glup ili ruzan ako je normalno misliti tako o sebi?
Drugo, nisam ni najmanje prepotentna, i nikada nikome nisam rekla za sebe da sam lepa(sem ovde na forumu, to je misljenje drugih ljudi. Cak stavise, dugo mi je trebalo da naucim da primim kompliment i da samo odgovorim "Hvala".
Trece, nikada svoju lepotu (ako je imam) nisam koristila za ostvarivanje uspeha u zivotu u bilo kom polju, sem naravno u ljubavi(gde se i podrazumeva). Nisam na svoj izgled dobijala ocene, sklapala prijateljstva ili dobila posao.
Cetvrto, to filozofiranje tipa - ono sto je jednom coveku lepo, drugom nije, je totalno suvisno. To se podrazumeva. I na kraju, ako se nekome svidjaju lepi muskarci, ne znaci da je on prost, neinteligentan ili da ima neke komplekse. Svakoga privlaci lepota i ja nikada nisam rekla da svi ti lepi muskarci koje sam pominjala nisu imali hiljadu drugih dobrih osobina. Lepota je samo nesto sto te odmah privuce, ali da bih ostala sa nekim mora da ima mnoooogo vise od izgleda.
Nisam neki snob i nisam klinka, samo pojednostavljujem neke stvari. Sta, niste navikli da devojke pricaju jednostavno?

Sve sam zaboravio dok sam se registrov'o.
Aha, da. Od kada se to slično i slično međusobno privlače?
A lepota je vrlo relativna, odnosna i relevantna u odnosu njih dvoje. Ako ona vidi ono u njemu, a to se desi i njemu, onda je to tako lepo da lepše teško može da bude. Čak se i ono manje lepo lepim može prolepšati. A ako je uvek tamo, sa onim lepim ili lepom lepo, onda je lepo pa lepo i dugo traje. Tako i one što bi lepog da zalepe za sebe imaju štošta da naprave, od sebe da odlepe i nešto polepe. Pa onda lepa, ako je mudra, poradi još više na lepoti i lepi se još više slepi za nju. I šta dalje sledi? Lepi oslepi na svaku drugu jer je manje lepa od one koju lepi već ima.
Tako je mene učila moja baka.

jecika:
Lepota je samo nesto sto te odmah privuce, ali da bih ostala sa nekim mora da ima mnoooogo vise od izgleda.
Nisam neki snob i nisam klinka, samo pojednostavljujem neke stvari. Sta, niste navikli da devojke pricaju jednostavno?

Potpuno smo navikli da devojke pricaju jednostavno, bash tako kao ti. To mnooogo vishe shto neko mora da ima od izgleda da bi ti bila sa njim ochigledno ne ukljuchuje i sposobnost kritikovanja, jer na kritiku odgovarash podosta agresivno. Mislim da si podosta i ogorchena zbog saznanja da je taj tvoj suvishe brzo nashao drugu, shto je znak da mu ni ti ni ona niste posebno mnogo vazne, pa deo reshenja nalazish u tome da za sebe govorish da si lepa i nisi snob, a za nju da samo lichi na zensko, da je stvarno groooozna riba i cirkuska mechka. A problem nije ni u njenom ni u tvom izgledu, vec iskljuchivo u vashem zajednichkom ukusu u pogledu mushkaraca, koji se poklopio, ali koji je bio pogreshan. Ne reklamiram nas, ali mozes nabrojati samo nekoliko od tih mnooogih stvari koje mushkarac mora da ima, pa ti garantujem da ces samo na ovom forumu naci mushke primerke koji su od 7puta boljeg materijala od tog nesrecnika... Pozdrav...

Nisam agresivna, samo dajem kontraargumente. Ne znam kako ja to pisem, ali vi potpuno pogresno zakljucujete.
Smorila me ova prica o lepoti i svemu tome. Ispade da mi je to najbitnija stvar u zivotu. Bzvz.
Usput, bas mi je drago sto na forumu ima 7 puta boljih muskaraca od "onog nesrecnika". Ja sam taman pomislila da ste svi isti :D

Tek sad odgovaram na temu: Da ne bi neko slucajno video kako su povredjeni posle raskida. Mi to strucno zovemo raskid-ribe, osnovna uloga im je da ucine da izgledas kako te bas zbole ku*ac sto si raskinuo. Nemoj da te cudi, skroz normalna stvar, nadji ti raskid-decka i resena stvar :wink: .

Zasto obicno ostavljena devojka.Nekog ko joj je postao konkurencija gleda kriticnim ocima.
Hm muskarac je muskarac manje pati lakse preboli.I sa manje zanosa ulazi u vezu od zene.Zato mu nepada tesko da pokupi neku koju ce obaliti.Ipak sta je to lepota.I ko od nas moze reci za nekog da je lep.Lepota je za mlade ljude sve sto je pravilno.Pljosnata lica ravne forme.Jaka muskulatura.
Ali vremenom kada covek dodje u neke ozbiljnije godine.Shvatite da je spoljasnost ipak spoljasnost.I da su unutrasnje vrednosti ipak najbitnije.Zato cesto srecemo parove koji neizgledaju srazmerno jedno drugom.Ali se idealno slazu.Sto znaci da postoji razlog.Mozda se muskarac zasitio jedne devojke.Koja je koketna.Puna samopouzdanja.Sa ogledalom vecito u ruci.Sa viklerima stalno na glavi.Devojku koju zovnete u pola tri na kafu.A ona bude spremna u sest.Taman onda kada vas je prosla zelja za sve.I tada vam nadje zamerku na izgled i odabir garderobe.Devojku koju u zanosu pocnete grliti i ljubiti.A ona kaze dragi znas li koliko kosta ova haljina.Molim te sacekaj da je skinem.Smuci ti se zensko.I zato nadjes srecu pored jedne obicne zene koja je vatra.Koja zna meru za sve.Koja je u kuci domacica na ulici gospodja(ali pod uslovom da je tako raspolozena u krevetu ljubavnica a kad si umoran i razocaran najbolja prijateljica.Ali naravno onim tipicnim fuficama one su obicne i proste.Zasto?Zato sto umeju da uvesele muskarca i ispune mu sve snove.Eto zato one nevaljaju ruzne su i otuzne.Ali uvasim ocima.Ali ne i ocima svakog muskarca.

Back