zasto lovci piju dok nose oruzije?

Gledam i ne verujem. Ajd da ja pitam zasto vozaci piju dok voze? PA NARAVNO DA NE PIJU SVI!!! A ti sto piju, piju i kad nisu u lovu. Mislim na alkoholicare (lakse i teze), ne na nekoga ko dva put dnevno popije po koju. A ovi sto ne vole lov i lovce su posebna prica. Samo se pitam da li su pri zdravoj pameti ili samo foliraju. Treceg nema. Pa jel neko od njih predlozio da se zabrani odgoj domace stoke i zivine u domacinstvima, da bi se posle jela?

Prizor 1: Divlja svinja pada pogodjena karabinskim metkom. Brzo umire i trofej se nosi u LU.

Prizor 2: Domacu svinju hvataju 2 ili vise "domacina", cuju se stravicni krici odabrane zivotinje i njene rodbine, mala deca i osobe sa slabim srcem se jeze od krikova, noz se zabija u grlo zive zivotinje i krv siba na sve strane, krkljanje i ritanje zadovoljno prate oci ubica,

A nijedan lovac to nikada nije osporavao. Tako je, kako je. Al sad udri po lovcima i ljubiteljima oruzja! Zasto puska, zasto maskirni sesir, zasto poluautomat? Pa daj Boze da je sve idealno, a da je taj lov nesto najgore u drustvu.

I naravno to obicno kaze neko ko jedva ceka da posle ode na Exit, popije nesto iz bogate Evropske kuhinje opijata i seksualno opsti sa sto vise zivih stvorova oko sebe u ime novog doba i Evropskih vrednosti.

Verujte mi, drugovi lovci i ostali ljubitelji prirode, otpadnik uvek prezire svoje poreklo jer ga se plasi. A unistava ga jer kad vise ne bude istinskog porekla i ljubavi prema tradiciji on vise nece biti otpadnik, jer nema od cega.

Back