Pa dobro ima tu istine ,ali svaka osoba koja prodje u mom vidokrugu i skonta me a uglavnom me skontaju ljudi su jako radoznali da vide kako izgledam ali ja stalno nosim masku i to je cudno jer niko ne nosi na otvorenom samo ja i cak me i onda gledaju staaalno ali imam krivu vilicu bas i vrv se maska nakrivi i da njihove reakcije su onako oci rasirene razgoracene ,jedna zena me je ispred prodavnice pogledala kao da sam joj pobila pola familije , uglavnom zene imaju dramaticnije reakcije mada ni muskarci nisu mnogo boljiNešto mi ne deluje, iz ovoga što si napisala, da si kakva neman s dve glave, nakaza Božija, izvini. Pre bi rekla da je to pitanje tvojeg ličnog samopouzdanja, nego konkretnog problema. Čisto sumnjam da si zvonar Bogorodičine crkve. A ljudski pogledi su samo to, ljudski pogledi. U masi ti se s neznancima sudari pogled, i onda i ti i oni okrećete glave, jer je to normalna reakcija. Pogled direktno u oči je nešto što ne voli ni pašče, a nama je ostao kao atavizam u onom reptilskom delu mozga zbog kojeg i dan danas pogled u oči, naročito ako je upućen od stranaca, taj deo mozga prepoznaje kao pretnju. Zato ga s tuđincima instinktivno izbegavamo - ne jer smo pogledali u čoveka pa nas je zgrozio svojim izgledom, već zato što nam je to intuitivna radnja nad kojom nemamo kontrolu.
Onda, ako misliš da te ljudi na ulici stalno gledaju, veruj mi da nije tako. Ljudi imaju svoje muke i probleme, isto kao i ti, i na ulici idu za svojim poslovima i po pravilu ne obraćaju pažnju ni na koga. Osećanje da te svi gledaju i procenjuju (što i jeste uzrok problema, nije tebi problem što te oni "gedaju" već što misliš da te tim pogledom procenjuju kao ovakvu ili onakvu) jeste skoro uvek znak neke naše lične frustracije i samopouzdanja - NE drugih ljudi i njihovih zlih namera. Ja ič ne volim ljude, pa opet priznajem da najveći deo nema nikakve zle namere čak i ako primetim da me gledaju. Čovek nekad može, zanet svojim mislima, da gleda i KROZ tebe, mada to izgleda kao da zapravo u tebe blene. Ima tu sto caka, usled kojih se, ako ih ne znamo, desi sto problema a nekad i izgredi.
Izvini ako je odgovor bio bezosećajan, nisam čitala ostatak postova, i ako imaš zaista neki konkretan, fizički problem usled kojeg ti se sve što si rekla dešava, ali to je zato što mi iz tvog pitanja nije delovalo kao da se o tome radi.
Čiji klon?
Guglaj tyler posey , glumac sa asimetricnom vilicom rekla bih da je i moja toliko kriva medjutim ja pored vilice imam i krive usne , asimetricne obrve , nejednake oci i nos kriv takodje znaci sve sti se moglo sjebati na meni sjebalo se ,u sustini rodjena sam tako vrv deformisanaNešto mi ne deluje, iz ovoga što si napisala, da si kakva neman s dve glave, nakaza Božija, izvini. Pre bi rekla da je to pitanje tvojeg ličnog samopouzdanja, nego konkretnog problema. Čisto sumnjam da si zvonar Bogorodičine crkve. A ljudski pogledi su samo to, ljudski pogledi. U masi ti se s neznancima sudari pogled, i onda i ti i oni okrećete glave, jer je to normalna reakcija. Pogled direktno u oči je nešto što ne voli ni pašče, a nama je ostao kao atavizam u onom reptilskom delu mozga zbog kojeg i dan danas pogled u oči, naročito ako je upućen od stranaca, taj deo mozga prepoznaje kao pretnju. Zato ga s tuđincima instinktivno izbegavamo - ne jer smo pogledali u čoveka pa nas je zgrozio svojim izgledom, već zato što nam je to intuitivna radnja nad kojom nemamo kontrolu.
Onda, ako misliš da te ljudi na ulici stalno gledaju, veruj mi da nije tako. Ljudi imaju svoje muke i probleme, isto kao i ti, i na ulici idu za svojim poslovima i po pravilu ne obraćaju pažnju ni na koga. Osećanje da te svi gledaju i procenjuju (što i jeste uzrok problema, nije tebi problem što te oni "gedaju" već što misliš da te tim pogledom procenjuju kao ovakvu ili onakvu) jeste skoro uvek znak neke naše lične frustracije i samopouzdanja - NE drugih ljudi i njihovih zlih namera. Ja ič ne volim ljude, pa opet priznajem da najveći deo nema nikakve zle namere čak i ako primetim da me gledaju. Čovek nekad može, zanet svojim mislima, da gleda i KROZ tebe, mada to izgleda kao da zapravo u tebe blene. Ima tu sto caka, usled kojih se, ako ih ne znamo, desi sto problema a nekad i izgredi.
Izvini ako je odgovor bio bezosećajan, nisam čitala ostatak postova, i ako imaš zaista neki konkretan, fizički problem usled kojeg ti se sve što si rekla dešava, ali to je zato što mi iz tvog pitanja nije delovalo kao da se o tome radi.
Čiji klon?