Zasto ljudi seku vene?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naancy90:
ako neko 'otje da se SAMOUBIJE, on ne seche vene. vene seCHu kad hotje da preizve i bidnu face ;) kao, "e, budite dobri prema meni ili tju da se ubijem"

a meni sad neshto ovih dana dodje da skochim sa terase (jer bih volela da "letim" bar kratko, i odma' posle crknem), ali netju iz jednog jedinog razloga-netju videti shta se dalje deshava.....tj nisam sigurna hotju li videti. tako da odluchujem da ostanem "ovde" do kraja moje espanjol serije
;)
Ovo za vene si u pravu,ali ne shvatam zasto bi se neko samoubijao skakanjem s visine.
To je tako bolno i ruzno.
Lepo uzmes neki lek,ja bih licno uzeo heroin i otkinuo se

forgotten vampire:
prosto.
da li postoji dovoljno jak razlog koji bi vas naterao da dignete ruku na sebe? mislim, sta se meni sve desavalo, ali najgore sto sam uradila bilo je to sto sam se napila i plakala hiljadu puta!! nikad ne bih mogla da zamislim da naudim sebi, kad sebe naaaajvise volim!!!!

Ako si se napila zbog takvih stvari to je isto kao da si sela u baru. Ljudi, pijte samo u srecnim trenucima, nemojte da kvarite pomisao na tu divnu stvar, alkoholni napitak, i taj divni osecaj i svecan, zbog koga neko pije!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back