aleksandarhakler1992
Domaćin
- Poruka
- 3.797
Ja ako uzmem alkohol, jedino prvih 30 minuta mozda mi bude fino. A nakon toga, budem gori nego pre uzimanja alokohola. Nikakav budem, nizasta nisam, ni za rad ni za provod, samo za leganje u krevet eventualno. Samo ti pomuti sve u glavi, nista drugo. Cak ume i da me "odradi" na lose, na neki los vajb. Kazu da ne postoji alkos koji ujutru ustane mamuran, sa glavoboljom, i ne kaze sebi "nikad vise necu piti". Medjutim, opet pije. Najvise, ali najvise od svega volim da mi glava bude cista. Ni gore ni dole, nego isljucivo normala. Samo cista pamet i cista trezvena glava. Zasto ljudi piju, uzimajuci u obzir sekundarni negativni efekat alkohola koji sledi? Takodje sam razocaran kad sam video koliko drugova pusi travu, i to vrlo cesto, previse.
Procitao sam pre koji dan nesto pametnoo: "demon prvo vodi u euforiju, a potom u depresiju"
Definitivno je da nema supstance od koje ti bude dobro, a da ti posle toga ne bude dvaput gore.
Procitao sam pre koji dan nesto pametnoo: "demon prvo vodi u euforiju, a potom u depresiju"
Definitivno je da nema supstance od koje ti bude dobro, a da ti posle toga ne bude dvaput gore.