G gost 150019 Elita Poruka 20.524 02.11.2009. u 22:49 - zašto ljudi ne vole "utisak nedelje" #126 misoni: Omatorio je,stigle ga godine. Kliknite za proširenje... On je više da vodi neki filmoskop ili neku zabavnu emisiju...
misoni: Omatorio je,stigle ga godine. Kliknite za proširenje... On je više da vodi neki filmoskop ili neku zabavnu emisiju...
gost 23146 Buduća legenda Poruka 46.396 02.11.2009. u 22:50 - zašto ljudi ne vole "utisak nedelje" #127 Dača Niš: On je više da vodi neki filmoskop ili neku zabavnu emisiju... Kliknite za proširenje... Nije više ni za to.Ulenjio se i navikao da direktoriše.
Dača Niš: On je više da vodi neki filmoskop ili neku zabavnu emisiju... Kliknite za proširenje... Nije više ni za to.Ulenjio se i navikao da direktoriše.
27E Legenda Poruka 52.561 02.11.2009. u 22:50 - zašto ljudi ne vole "utisak nedelje" #128 Dača Niš: Ja sam te razumeo da će ona pasti u zaborav kad padnu žuti... Ako to kažeš, u zabludi si... Kliknite za proširenje... a rekao si pa ona je bila poznata i kad "njeni" nisu bili na vlasti... kao repliku ccc, ccc, ccc...nema odgovora na moje jednostavno pitanje sta ces ne uspe svaki `duhoviti` post
Dača Niš: Ja sam te razumeo da će ona pasti u zaborav kad padnu žuti... Ako to kažeš, u zabludi si... Kliknite za proširenje... a rekao si pa ona je bila poznata i kad "njeni" nisu bili na vlasti... kao repliku ccc, ccc, ccc...nema odgovora na moje jednostavno pitanje sta ces ne uspe svaki `duhoviti` post
G gost 150019 Elita Poruka 20.524 02.11.2009. u 22:52 - zašto ljudi ne vole "utisak nedelje" #129 27E: a rekao si pa ona je bila poznata i kad "njeni" nisu bili na vlasti... kao repliku ccc, ccc, ccc...nema odgovora na moje jednostavno pitanje sta ces ne uspe svaki `duhoviti` post Kliknite za proširenje... Pa bila je... Šta je problem...
27E: a rekao si pa ona je bila poznata i kad "njeni" nisu bili na vlasti... kao repliku ccc, ccc, ccc...nema odgovora na moje jednostavno pitanje sta ces ne uspe svaki `duhoviti` post Kliknite za proširenje... Pa bila je... Šta je problem...
27E Legenda Poruka 52.561 02.11.2009. u 23:12 - zašto ljudi ne vole "utisak nedelje" #130 Dača Niš: Pa bila je... Šta je problem... Kliknite za proširenje... evo sad cu da kucam p o l a k oo meni si replicirao na nesto sto nisam rekao, dakle mala zloba i mali bezobrazluk kad sam te lepo upozorio x 3, pravis se ...englez x 3. znaci nije greska nego ono sto sam i mislio pa dobro, nije ni vazno. slucaj okoncan
Dača Niš: Pa bila je... Šta je problem... Kliknite za proširenje... evo sad cu da kucam p o l a k oo meni si replicirao na nesto sto nisam rekao, dakle mala zloba i mali bezobrazluk kad sam te lepo upozorio x 3, pravis se ...englez x 3. znaci nije greska nego ono sto sam i mislio pa dobro, nije ni vazno. slucaj okoncan
DunjaM Gost Poruka 672 03.11.2009. u 22:06 - zašto ljudi ne vole "utisak nedelje" #131 зато што је на У92