Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

Moja mama je strelac i ja nju volim, al ne volim njenu narav. Mnogo je drčna, nervoznjak, eksplozivna, sitničava, al sve to sa jedne strane... Sa druge strane je "udarena" u pozitivnom smislu i vrlo često naivčina koliko je dobra. I kad se posvađamo, kaže mi svašta, jer ima poganu jezičinu, al posle 15 minuta mi procvrkuće "ajde da pijemo kaaaaaaafuuu". xD

Moja mama je strelac i ja nju volim, al ne volim njenu narav. Mnogo je drčna, nervoznjak, eksplozivna, sitničava, al sve to sa jedne strane... Sa druge strane je "udarena" u pozitivnom smislu i vrlo često naivčina koliko je dobra. I kad se posvađamo, kaže mi svašta, jer ima poganu jezičinu, al posle 15 minuta mi procvrkuće "ajde da pijemo kaaaaaaafuuu". xD

tipično za nas:D

Moj najbolji prijatelj je bio (umro je) Vodolija Lav
Svaki dan smo se viđali, svašta kreativno radili zajedno, preneo mi je veliko znanje,ALI......
OBOJE PRZNICE I HISTERICI,OČAS POSLA SE PODŽAPAMO
Ja Mars u 1. on na MC-u:D
I onda on teatralno (od onog Lava) kaže da mi nikad više neće doći
I ja kažem ne moraš,al mu ne dam da ode
I to traje 10 minuta i posle sve po starom
Na kraju sam ga odmah, čim ga vidim,pitala:"Jel i dalje nećeš u kuću da mi uđeš?":zcepanje:

Moj najbolji prijatelj je bio (umro je) Vodolija Lav
Svaki dan smo se viđali, svašta kreativno radili zajedno, preneo mi je veliko znanje,ALI......
OBOJE PRZNICE I HISTERICI,OČAS POSLA SE PODŽAPAMO
Ja Mars u 1. on na MC-u:D
I onda on teatralno (od onog Lava) kaže da mi nikad više neće doći
I ja kažem ne moraš,al mu ne dam da ode
I to traje 10 minuta i posle sve po starom
Na kraju sam ga odmah, čim ga vidim,pitala:"Jel i dalje nećeš u kuću da mi uđeš?":zcepanje:

Ahahahahhahahahha!

Bolje da ne navodim šta majka i ja kažemo jedna drugoj. Ni ono što majka treba detetu, ni dete majci, a mi posle iscimizdrimo i ko da ništa nije bilo.

Šatro me je terala iz kuće, šatro sam se iseljavala iz kuće i tako neke gluposti. xD

Meni je keva isto Strelac ko i ja
e to je već zahebano
Još ona podznak Lav, ja Jarac, mrtva trka po nedotupavnosti :mrgreen:
Gore pomenuti drug nas je zvao "Sicilija" jer kad krenemo da zaurlavamo, ko Italijanke koje se svađaju preko prozora dok prostiru veš u onim uskim kamenim uličicama:mrgreen:
Što je najcrnje i imamo italijanske krvi:zcepanje:

Meni je keva isto Strelac ko i ja
e to je već zahebano
Još ona podznak Lav, ja Jarac, mrtva trka po nedotupavnosti :mrgreen:
Gore pomenuti drug nas je zvao "Sicilija" jer kad krenemo da zaurlavamo, ko Italijanke koje se svađaju preko prozora dok prostiru veš u onim uskim kamenim uličicama:mrgreen:
Što je najcrnje i imamo italijanske krvi:zcepanje:

Mi nemamo italijanske, možda imamo ciganske (znam da imamo turske :hahaha:), ali jesmo od nekih brđana kad se pokačimo i jedni od onih koji kažu "samo se mi čujemo u ovoj zgradi". XD hahahahahah :hahaha:

Mi nemamo italijanske, možda imamo ciganske (znam da imamo turske :hahaha:), ali jesmo od nekih brđana kad se pokačimo i jedni od onih koji kažu "samo se mi čujemo u ovoj zgradi". XD hahahahahah :hahaha:
moj muž koji se u početku sablažnjivao, digao ruke i sad se i on dere:zcepanje:
A odavno me zove Sare Roma,Romaleeeeeee, i to ne samo zbog dranja
A komšije trpe jer sam iako nadžak, pristojna sam i nikad im ništa ne serrem, pa onda ni oni meni
Srećom to dranje nije konstantno a imam i jako debele zidove:D

Poslednja izmena:
moj muž koji se u početku sablažnjivao, digao ruke i sad se i on dere:zcepanje:
A odavno me zove Sare Roma,Romaleeeeeee, i to ne samo zbog dranja

Mislim da se potpuno kapiramo na ovom planu x'D

Al' znaš kako, ja sam čitala da je zdravije to kad se lepo izvičeš, ispsuješ, nego ovi što ćute dok ih neko jaše, pa naposletku ili eksplodiraju ili dobiju čir na želudcu. :lol:

Mislim da se potpuno kapiramo na ovom planu x'D

Al' znaš kako, ja sam čitala da je zdravije to kad se lepo izvičeš, ispsuješ, nego ovi što ćute dok ih neko jaše, pa naposletku ili eksplodiraju ili dobiju čir na želudcu. :lol:
apsolutno!
Idealno je ono -ako si čitala priču "U cara Trojana kozije uši", gde se muka istrese u rupu u zemlji i niko ne strada
Zanimljivo je da se najviše derem na one koje najviše volim- tog druga, mamu, muža...:(
Na prijatelje ne,sa njima sam vrlo tolerantna i skoro nikad se ne svađam,jedino sa onim kog sam pomenula i to samo zato što me čika i serre mi
No, šalu na stranu, nisam srećna kad nekog povredim, dapače
Bude mi posle žao i sramota me
Borim se sa svojim besom,gadan izazov

apsolutno!
Idealno je ono -ako si čitala priču "U cara Trojana kozije uši", gde se muka istrese u rupu u zemlji i niko ne strada
Zanimljivo je da se najviše derem na one koje najviše volim- tog druga, mamu, muža...:(
Na prijatelje ne,sa njima sam vrlo tolerantna i skoro nikad se ne svađam,jedino sa onim kog sam pomenula i to samo zato što me čika i serre mi
No, šalu na stranu, nisam srećna kad nekog povredim, dapače
Bude mi posle žao i sramota me
Borim se sa svojim besom,gadan izazov

Najviše se deremo na njih, jer od njih očekujemo da nas shvate upravo jer su nam najbliži, a pogrešno je što to očekujemo da ide tek tako, po difoltu. :D A kad nas neko iznervira koga i ne znamo, šta ans briga? Verovatno tu osobu vidiš sad i nikad više.

Ma ni ja ne vičem na prijatelje isto, al ni nema razloga. Možda bih da živim sa nekima od njih, ko zna. :D U suštini, mrzim konflikte, ja bih sve kroz razgovor, al kad mi majka eksplodira i ja krenem u filozofiju, ona mi kaže da ne pametujem i da filozofiranje ostavim za fakultet (zavrsila sam filozofski, pa zato xD), a onda sa ja naljutim, jer me udari u sujetu, ja se kao praavim da sam pametna. Onda joj kazem da se ne pravim, da ja jesam pametna. Onda neka njena opaska. Onda ja: pa ko me je pravio, sam je kriv. Iiiiiiiiii kreće spirala haosa.... xD hahahahhah

Ma kažem ti, bude i mojoj mami žao i meni, pa cmizdrimo obe. :hahaha:

1f11789ec00f96ea03245ee6b03ad322.jpg

- - - - - - - - - -

e6af7c0a5a0b3f6298f705a6faa17cec.jpg

Back