N3W
Iskusan
- Poruka
- 6.596
Mene plave devojke ne mogu uopšte da privuku. 0% 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Moja mama je strelac i ja nju volim, al ne volim njenu narav. Mnogo je drčna, nervoznjak, eksplozivna, sitničava, al sve to sa jedne strane... Sa druge strane je "udarena" u pozitivnom smislu i vrlo često naivčina koliko je dobra. I kad se posvađamo, kaže mi svašta, jer ima poganu jezičinu, al posle 15 minuta mi procvrkuće "ajde da pijemo kaaaaaaafuuu". xD
tipično za nas![]()
ja sam histerik al nisam zlopamtiloPa, 'de malo iskulirajte... xD ja sam Vodolija-Rakić i ili i meni proradi pogani jezik pa bude pičvajz (al pijemo kafu posle) ili počnem da plačem ko budala što viče na mene xD
ja sam histerik al nisam zlopamtilo
A Vodolije su mi drage
Mame Strelci su veoma srećne kad imaju dete Vodoliju
Ma zna ona to!
Što se dere i histeriše, ne znači da nije ponosna na tebe
Velika većina nas se često dere i histeriše
A još češće smeje i zahebava
Moj najbolji prijatelj je bio (umro je) Vodolija Lav
Svaki dan smo se viđali, svašta kreativno radili zajedno, preneo mi je veliko znanje,ALI......
OBOJE PRZNICE I HISTERICI,OČAS POSLA SE PODŽAPAMO
Ja Mars u 1. on na MC-u
I onda on teatralno (od onog Lava) kaže da mi nikad više neće doći
I ja kažem ne moraš,al mu ne dam da ode
I to traje 10 minuta i posle sve po starom
Na kraju sam ga odmah, čim ga vidim,pitala:"Jel i dalje nećeš u kuću da mi uđeš?"![]()
Meni je keva isto Strelac ko i ja
e to je već zahebano
Još ona podznak Lav, ja Jarac, mrtva trka po nedotupavnosti
Gore pomenuti drug nas je zvao "Sicilija" jer kad krenemo da zaurlavamo, ko Italijanke koje se svađaju preko prozora dok prostiru veš u onim uskim kamenim uličicama
Što je najcrnje i imamo italijanske krvi![]()
moj muž koji se u početku sablažnjivao, digao ruke i sad se i on dereMi nemamo italijanske, možda imamo ciganske (znam da imamo turske), ali jesmo od nekih brđana kad se pokačimo i jedni od onih koji kažu "samo se mi čujemo u ovoj zgradi". XD hahahahahah
![]()
moj muž koji se u početku sablažnjivao, digao ruke i sad se i on dere
A odavno me zove Sare Roma,Romaleeeeeee, i to ne samo zbog dranja
apsolutno!Mislim da se potpuno kapiramo na ovom planu x'D
Al' znaš kako, ja sam čitala da je zdravije to kad se lepo izvičeš, ispsuješ, nego ovi što ćute dok ih neko jaše, pa naposletku ili eksplodiraju ili dobiju čir na želudcu.![]()
apsolutno!
Idealno je ono -ako si čitala priču "U cara Trojana kozije uši", gde se muka istrese u rupu u zemlji i niko ne strada
Zanimljivo je da se najviše derem na one koje najviše volim- tog druga, mamu, muža...
Na prijatelje ne,sa njima sam vrlo tolerantna i skoro nikad se ne svađam,jedino sa onim kog sam pomenula i to samo zato što me čika i serre mi
No, šalu na stranu, nisam srećna kad nekog povredim, dapače
Bude mi posle žao i sramota me
Borim se sa svojim besom,gadan izazov
Zlatno pravilo za bezbolno preżivljavanje strelačkog besa je da pola baciš u vodu
I oguglaš jer znaš da te voli
A i mi moramo malo da poradimo na sebi
e tu se razlikujemo tvoja mama i jaJa, kad se majka baš zalaufa, počnem da plačem. A onda ona jos gore popizdi. xD
počnem da plačem. A onda ona jos gore popizdi. xD
e tu se razlikujemo tvoja mama i ja
Kad vidim da sam nekog povredila,to jest ako na moj bes odgovore bolom a ne agresijom, momentalno prestajem
Ali i moja je takva
Najgore je bivalo kad se rasplačem
Sad sam matora pa je sve to prošlost
Najgore je u svađi pred Strelcem plakati ili bežati od rešavanja problema. To baš ume da naljuti Strelca.