Zašto ljudi ne vole Strelčeve?

Strelac čist. Ima on dosta Jarca u sebi.

Moda starijeg Strelca

spielberg-span-blog480.jpg

samuel-l-jackson-hat-11.jpg

fea43ac4a35e6377d2f8288160d14e6b--bruce-lee-philosophy.jpg

Ben+Stiller+Naomi+Watts+While+We%27re+Young+On+Set+8.jpg

Brad-_Pitt-_Wears-_Many-_Hats-_All-_Hot.jpg

Cn8BHI-UIAE-y7_.jpg
(hahahaha)

itd itd lako se uoči ako je visok i ima cvike + šešir/kapu i pušta dug korak.

Poslednja izmena:
Ne vidi se slika
Ima ono AAAAAAAAA u adresi

- - - - - - - - - -

A Kianu je zgodan u Malom Budi jer ima dugu kosu
Inače nije moj tip
Teško mene Devica i generalno Merkur može da privuče
Sem za saradnju

- - - - - - - - - -

Meni oči ispadaju na Strelčeve Džona Malkoviča i Madsa Mikelsena
I Gael Garsija Bernal je prelep-uh uh uh
Lep smo mi znak -nije da nismo
I više njih nas voli nego obrnuto

Ovo sam hteo da stavim, još jedan Strelac gitarista.

- - - - - - - - -

Kvadrati bi bili naglo slepilo usled blještavila ili slično.

Saturn nije jer nema dodirnih tačaka sa očima koje su pod uticajem znaka Ribe.

Ovan nije jer on je ipak čelo (i čulo sluha i slično)

- Potrebno je posmatrati ne ''gde'' se nose nego ''šta'' im je primena. One nisu sastavni deo biološkog tela, iz tog razloga se anatomija primenjiva u praksi astrologije ne može primeniti.

- Kao neživ objekat vezuju se za planetu Veneru (moda), ali njihova funkcionalnost je refleksija (Vodolija). Naočari za Sunce su simbol Vodolije, znaku opozitnom Lavu (Sunce). Njih najviše vole da nose mladi (Merkur egzaltacija, Merkur je optika), a takođe i oni koji skrivaju lice (Uran egzaltacija u Škorpiji).

Od svih elemenata ukupno, naočari najviše imaju Merkura u sebi. Zbog toga su uvek ''cool'', ''u trendu'' i slično.

Saturn bi već bile naočari za varioce.

Inače, Oči su jedini deo tela koje Škorpije ne žele da kriju i veoma su ponosne na svoje oči. :ok:

Poslednja izmena:
Možda rekoh ranije, ali Strelčevi su odlični hemičari. Dali su masu velikih glava iz ove oblasti.

Obično je 22. decembar neizvesniji datum po pitanju položaja Sunca, pa je tada bitno tačno vreme rođenja...Naravno, i 21. nije sigurno, ali uglavnom su to kentauri.

Ovo sam hteo da stavim, još jedan Strelac gitarista.

- - - - - - - - -

Kvadrati bi bili naglo slepilo usled blještavila ili slično.

Saturn nije jer nema dodirnih tačaka sa očima koje su pod uticajem znaka Ribe.

Ovan nije jer on je ipak čelo (i čulo sluha i slično)

- Potrebno je posmatrati ne ''gde'' se nose nego ''šta'' im je primena. One nisu sastavni deo biološkog tela, iz tog razloga se anatomija primenjiva u praksi astrologije ne može primeniti.

- Kao neživ objekat vezuju se za planetu Veneru (moda), ali njihova funkcionalnost je refleksija (Vodolija). Naočari za Sunce su simbol Vodolije, znaku opozitnom Lavu (Sunce). Njih najviše vole da nose mladi (Merkur egzaltacija, Merkur je optika), a takođe i oni koji skrivaju lice (Uran egzaltacija u Škorpiji).

Od svih elemenata ukupno, naočari najviše imaju Merkura u sebi. Zbog toga su uvek ''cool'', ''u trendu'' i slično.

Saturn bi već bile naočari za varioce.

Inače, Oči su jedini deo tela koje Škorpije ne žele da kriju i veoma su ponosne na svoje oči. :ok:

Baš sam hteo da napišem da je možda Vodolija, zbog opozicije. Jeste, Škorpije ne žele da sakriju pogled.

Ima logike i to
Škorpija jeste tajnovita al ubija pogledom
Ja nekad samo po očima prepoznam Škorpiona

Primetio sam da sve Škorpije koje znam imaju taj karakteristični pogled, ali mi je zanimljivo da kod sebe to ne vidim. Možda ga i ja imam, ali toga nisam svestan.

Mislim da mi zavisi od raspoloženja i situacije, ali mi je generalno blag i distanciran.

Nisi motivisan da sam sebe moriš pogledom u ogledalu. :)

Kod mene je više glas karakterističan. Kada se napijem, počinjem da govorim kao na hot lajnu, pa me ljudi teraju da ponavljam neke reči.

- - - - - - - - - -

Naočari su Ribe/Neptun, kao i ostala pomagala.

Moram da kontrolišem pogled, tolilo je oštar da lomim ogledala. :)

I meni je glas karakterističan - jak, grub, dubok bas. Često dobijam komplimente, što od ženske što od muške populacije. Najneobičniji komentar koji sam dobio je da zvučim kao šef podzemlja, šta god to značilo.

Treba nas dvoje na Krstarici da otvorimo hot lajn. :)

Već vidim sebe kako pričam sa korisnicama : "Večeras ti je u polju seksa Mars u konjukciji sa Venerom". :lol:

Poslednja izmena:
Sećate se iz Dine: Use the voice!
Glas je čista energija
Ja imam egz. Ma 30 Me
I kad dreknem tu trava ne raste
Inače glasno i mnogo pričam
Mada po potrebi umem i da ga transformišem u baršunast
Ali retko
Mora baš neko da me inspiriše

S tobom je zeznuto svađati se - em se inatiš, em se dereš. :) Da li se lako naljutiš?

Meni je Me u Vagi, na vrhu MC-a. Samim tim sam umeren, i po pitanju jačine glasa, i po pitanju toga koliko pričam.

Dovoljno mi je samo malčice da dignem glas, ljudi već misle da se derem. Ne daj Bože da se stvarno izderem.

S tobom je zeznuto svađati se - em se inatiš, em se dereš. :) Da li se lako naljutiš?

Meni je Me u Vagi, na vrhu MC-a. Samim tim sam umeren, i po pitanju jačine glasa, i po pitanju toga koliko pričam.

Dovoljno mi je samo malčice da dignem glas, ljudi već misle da se derem. Ne daj Bože da se stvarno izderem.

Kako se ne bih lako ljutila kad imam egzaltiran Mars u 1.
Ali kao tipičan Strelac nisam zlopamtilo
Kad imam posla sa nekim monstrumom ili psihom-gledam da ga što pre dilitujem iz memotije i dobro vodim računa da nam se putevi ne ukrste

Poslednja izmena:
Strelac

Njemu je potrebna partnerka koja će u svakom trenutku imati dovoljno tolerancije i razumevanja i pored koje će on uvek imati svoju slobodu. Ljubomoru zaboravite. Nikako nemojte pokušavati da kontrolišete njega ili njegove odluke, jer vam on to neće dopustiti, a i tako ćete ga najlakše udaljiti od sebe. U suštini, za njega je idealna partnerka ta koja može da bude pored njega kada mu treba, ali mu neće smetati da on živi svoj život onako kako on hoće. Privlače ih visoke, dugonoge devojke, sa kovrdžavom plavom ili svetlijom kosom.

našo u Kuriru :tajna:

Back